| Enneagram |
| Wersja do druku |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 04-05-2006, 17:57
|
|
|
5w4.
| Cytat: | | Piątka ze skrzydłem 4 może być artystycznie utalentowana i doświadczać emocjonalnych nastrojów jak czwórka. (...) Typowymi pułapkami dla 5w4 są izolowanie się i popadanie w melancholię oraz depersje o podłożu egzystencjalnym. |
Bez sensu.
Ale reszta, może... |
|
|
|
|
 |
Doreen 
Little Lotte

|
Wysłany: 04-05-2006, 18:42
|
|
|
4w5
Dołączam do grona włóczęgów żyjący w świecie bólu i straty. ^_^
No ale przynajmniej mamy tę... no... głębię uczuć. I złożoną osobowość. I jesteśmy otwarci na duchowe doznania.
I van Gogh też tak miał. XD |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
 |
..:::GHOST:::.. 

Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Ciemna strona pomidora :P Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-05-2006, 18:43
|
|
|
Włoczęga!?!?(4w5) Ciekawe... lecz w niektórych punktach się nie zgadzam:)
Cholera - mnożymy się jak króliki... |
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-05-2006, 19:42
|
|
|
<sadza Doreen i Ghosta w rządeczku obok siebie, Miyi, YubYuba i Zega>
Jup, jak króliki ^^
Ja to bym autora tekstów sklasyfikowala jako typ 'Nieobeznany Ze Stylistyką I Składnią Ojczystego Języka'
Poczytajcie sobie te teksty DOKŁADNIE. Zrozumiecie o co mi chodzi. |
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-05-2006, 19:55
|
|
|
| Ja to zauważyłam... jestem przekonana, że ktoś po prostu przetłumaczył teksty angielskie, stąd dziwne sformułowania i błędy. |
|
 |
SG 
Comfortably Numb

|
Wysłany: 04-05-2006, 19:59
|
|
|
| Tak właśnie jest. W niektórych miejscach są nawet angielskie wstawki. |
_________________ Confusion will be my epitaph, as I crawl a cracked and broken path.
If we make it we can all sit back and laugh,
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes, I fear tomorrow I'll be crying. |
|
|
|
 |
Kielon 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-05-2006, 20:14
|
|
|
Wyszło->8w7
Ósemka ze skrzydłem siedem: 8w7 - "Dysydent"
Świadoma ósemka ze skrzydłem siedem jest często bardzo silna i ekspansywna. Towarzyska i chojna, może pokazywać radosne oblicze. Może być dynamiczna, skuteczna, energiczna. Często ma wysokie poczucie humoru i potrafi śmiać się z siebie. Generalnie bardzo ekstrawertyczna, ambitna i materialistyczna. Może mówić bardzo głośno i być w centrum zainteresowania, wieść prym wodzireja na imprezach. Czasem jest wizjonerska, może myśleć znacznie jaśniej niż ósemka ze skrzydłem 9; skrzydło 7 daje jej intelektualne umiejętności. Chętna do podejmowania ryzyka.
Gdy 8w7 jest w stresie, agresja połączona z apetytem, tworzy silną tendencję do uzależnień. Wiele ósemek ze skrzydłem siedem, ma problem z alkoholem lub narkotykami oraz pociąg do każdego innego rodzaju uzależnienia. Szybko zmieniający się temperament, markotność, egocentryzm, gwałtowne wybuchy gniewu. Ma tendencję do wzniecania chaosu, napuszania się, zadzierania nosa, myślenia o sobie narcystycznie. Może być beznadziejnie materialistyczna. Może wykorzystywać ludzi, wysysać z nich wszelką energię. Może mieć napady furii, jest skłonna do gwałtownych i agresywnych reakcji.
Słynne ósemki ze skrzydłem siedem: Donald Trump, Sean Connery, Danny DeVito, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Muhammed Ali, Joseph Stalin.
Co do drugiej części tego opisu to mam wątpliwości, a pierwsza może być... |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
 |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 04-05-2006, 20:52
|
|
|
| 5w4 - Tilk, przybij piątkę ^^. |
|
 |
coyote 
prof. zombie killer

Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-05-2006, 20:56
|
|
|
| 4w3 - Arystokrata, darn it. |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
 |
Szaman Fetyszy 
Epic One

Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 04-05-2006, 20:57
|
|
|
| Czyste 4 o zgrozo O_o. Jakiś inny jestem :P. Ale ze skrzydeł bliżej mi do włóczęgi niż arystokraty. |
|
|
|
|
 |
Tsunami 

|
Wysłany: 04-05-2006, 21:30
|
|
|
| Dołączam do kręgu wyalienowanych czwórek ze skrzydłem piątki. Sporo sie zgadza, ale niektóre elementy rozbawiły mnie niesamowicie i wcale nie dlatego, że znalazłam je u siebie. |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: online
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-05-2006, 21:39
|
|
|
Buha. A ja się łączę w bólu z Vanny, jako arystokratka.
Boleśnie prawdziwe. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23:09] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Cynical Romantic

Dołączył: 11 Maj 2003 Skąd: Pruszków, gdzie kończą się Reguły Status: offline
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-05-2006, 08:25
|
|
|
| Cytat: | | Tylko jedna rzecz budzi moje wątpliwości. Mianowicie to, że ten test w ciekawy sposób sprowadził ludzi, którzy lubią być niezależni, nie lubią dużego tłumu i którm nie zależy w większym stopniu na szacunku innych ludzi, bo wolą robić to co im się podoba, do roli odludków i gotyckich i mrocznych potencjalnych samobójców. |
Niezupełnie. Test raczej robi przekrój od skrajności do skrajności danego typu. To, że konieczne są uproszczenia, jest normalne. W końcu podają przedział od zdrowych do chorych, nie? No i podają "najciekawsze przypadki";p
Swoją drogą, to przejrzyjcie inne "wersje" w tym samym numerku. Może będą wam bardziej pasować, mi na początku wyszedł "kumpel" <śmiech z płyty>. Jak jednak zajrzałem do drugiego skrzydła, to aż mi szczęka opadła. Tak to jest z testami, w których nie ma się pewności co wybrać;p.
A już zupełnie na boku, to często się tam powtarza dawanie i odbieranie energii. Czyżby autor był kolejnym wierzącym w wampiryzm? |
_________________ Oh, wow. Walnąłeś jak Sus scrofa w Pinus silvestris.
De gustibus non est disputandum.
 |
|
|
|
 |
Irian 
Steampunk pony

Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-05-2006, 10:26
|
|
|
| 5w4, ale z przechyłem na 5. Robiłam to gdzieś z rok temu, odpowiedzi wybierałam cokolwiek inne (człowiek się zmienia...), a wyszło mi to samo. Czyli coś w tym jest... Natomiast sam wynik jest przerażająco prawdziwy, sam początek mógłby mieć podtytuł 'instrukcja obsługi Irian'. X__x |
|
|
|
|
 |
Smoczek 
|
Wysłany: 05-05-2006, 15:40
|
|
|
Robiłem ten test dosyć dawno i wyszło... 4w3, cóż mogę rzecz, wiele w tym prawdy xP.
Jedynie ta nazwa jakaś... dzika O_o. |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Nie możesz ściągać załączników
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|