Postać, która przypomina Was najbardziej |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-02-2006, 17:57
|
|
|
Fio? Fio?
<zastanawia się, czy aby nie ma na którejś płycie Porco Rosso...>
Ruda powiadasz? :3 Good, good XD |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 10-02-2006, 18:09
|
|
|
:D Spodziewałem się Doma, ale też niezłe :)
No dobra... __^__ |
|
|
|
|
|
Silent Angel
*Hermit*
|
Wysłany: 20-02-2006, 22:59
|
|
|
Jezeli chodzi o podobienstwo do bohaterów z mang i anime to podobno przypominam z zachowania Belldandy, Rei z Evy i Hotaru z SM. Dość dziwna mieszanka ^^' Z wyglądu to raczej pasuje Shia chan z Pita Ten. |
_________________ At night, the town is quiet like the bottom of the ocean
I continue down the road by myself
Guided by the distant voice
I keep searching for the soft blue light
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-02-2006, 01:47
|
|
|
Już jakiś czas temu zauważyłem pewne podobieństwo, między IKą a Haruko z FLCL. Przede wszystkim fryzura. Po drugie zestaw min;P. po trzecie dość podobny charakter. Po czwarte GŁOS! Oczywiście IKa JEST bardzo różna od tej postaci, ale podobieństw jest zadziwiająco dużo;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-02-2006, 15:35
|
|
|
*zakrztusiła się kawą*
ke????????
*me poszła grzebać w odcinkach*
...
*me zastanawia sie: zabić czy nie zabić... oto jest pytanie! Albo lepiej narysować w różowej zbroi i pepegach... sesesese...* |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-02-2006, 16:27
|
|
|
Ysen a zebys kurde wiedział
Sesesesesesesese , A tak poza tym zawsze jest ten fetysz słodkich pielegniareczek:P |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-02-2006, 18:40
|
|
|
IKa napisał/a: | *me zastanawia sie: zabić czy nie zabić... oto jest pytanie! Albo lepiej narysować w różowej zbroi i pepegach... sesesese...* |
Narysować, zdecydowanie ! |
|
|
|
|
|
Yuusuke
Kocham Futabe Kutsuki
|
Wysłany: 25-12-2007, 22:22
|
|
|
1- Yuusuke z Green Green
2- Maiku z Onegai Twins
Obie postaci ze względu na wygląd i charakter. |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 27-12-2007, 01:41
|
|
|
Postać podobna do mnie..hm..ciekawe!!Kiedyś sama sie trochę nad zastanawiałam i znalazłam swoje cechy w poszczególnych postaciach:
-Full Metal Panic: Chidori - też raczej jestem typem jak ja to nazywam wrzaskuna,impulsywna,i momentami zadajac się z ludźmi tak rozbriajającymi jak souske miałabym ochotę wyjąć gazete i za pomocą niej ustawiac do pionu:)
- Ouran High School: parę cech Tamakiego(wiem,że to facet!)-to jego wrodzone poczucie sprawiedliwości i "robienie" tragedii czy do Haruchi,jej uwagii czy komentarze czasami tak szokujące jak moje słowa (czasami powiedziane w złą chwile:)
Za dużo jednak postaci nie znalazłam,a to tylko dlatego że wciąż jestem jeszcze osobą nadrabiająca lukę w oglądaniu anime!Ale w sumie każda postać kobieca mówiąca za dużo,za głośno i momentami zbyt dosadnie ma cząstke mnie |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 29-12-2007, 20:06
|
|
|
Asuka z NGE, Asuna z Negimy(ale w mniejstzym stopniu), Louise z ZnT, Chidori z FMP- szczeŋólnie Chidori najbardziej mnei z charakteru przypomina (bo z wyglądu to zadna z postaci, a przynajmneij tkaiej nie spotkałam). |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Khorne
Chaos zwycięży
Dołączył: 28 Gru 2007 Skąd: Północne Pustkowia Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 30-12-2007, 00:30
|
|
|
Postacią najbardziej przypominającą mnie jest Raito Yagami
|
_________________ "Krew dla boga krwi, czaszki dla tronu czaszek" |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-12-2007, 00:40
|
|
|
Według niektórych bardzo przypominam "typowego bohatera jRPGa". Zarówno z wyglądu, jak i z charakteru - trochę zangstowany i te sprawy. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 30-12-2007, 14:22
|
|
|
Hmmmm niech sie zastanowie. Usagi z Sailor Moon. Ze wzgledu na to, ze czesto gadam cos glupiego lub cos poprzkerecam. Wscibska, niezdrna i gadatliwa.
No i Chidori z FMA, ogolnie wszystkie impulsywne, wybuchowe i dajace latwo sie rozloscic babki;D |
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 30-12-2007, 17:41
|
|
|
Każda postać co ma zdrowo przerąbane i to tylko do momentu w którym sie zaczyna im układać. A tak odrobinę poważniej (bo to co napisałem nie jest kompletną bzdurą) to trochę mam z Junkiego z Reideen no i może wyobraźnie Onizuki ^^. Najbardziej jednak pasuje do mnie (spoza anime) postać Setha Cohena z The O.C. . |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
cintra
|
Wysłany: 03-01-2008, 21:14
|
|
|
Po chwili zastanowienia się, stwierdzam że do Konaty z Lucky Star'a. ^^' Mnóstwo zachowań mamy tych samych - choć ja chyba nie jestem tak bezczelna jak ona potrafi być.
Tak jak u niej - jak mnie coś zafascynuje to poświęcam temu cały czas (a najczęściej jest to jakaś książka, film, anime,gra), nie potrafię być systematyczna, ta specyficzna ślamazarność i trochę inny punkt widzenia na różne kwestie... Taaak, jesteśmy podobne. ;P |
|
|
|
|
|
|