Postać, która przypomina Was najbardziej |
Wersja do druku |
Anonymous_
facepalm.jpg
|
Wysłany: 03-01-2008, 21:22
|
|
|
Nie mam swojego odpowiednika w manga i anime...przynajmniej nikogo takiego nie zaobserwowałem. Szkoda =< |
_________________ facepalm.jpg |
|
|
|
|
Orenei
|
Wysłany: 05-01-2008, 09:10
|
|
|
Wydaje mi się, że mogłabym utożsamić się z Osaką z Azumanga Daioh. Jestem podobna jeżeli chodzi o włosy i przede wszystkim charakter...no, ale nie jestem taka flegmatyczna xD |
_________________ "Coś tam, coś tam number one!
Sharingan for everyone~" |
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-01-2008, 18:42
|
|
|
Ja mogłabym utożsamić się z każdą bohaterką która jest nieszczęśliwie zakochana i nie wie jak wyznać lubemu swe uczucia by go nie wystraszyć |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 05-01-2008, 19:29
|
|
|
Cytat: | Ja mogłabym utożsamić się z każdą bohaterką która jest nieszczęśliwie zakochana i nie wie jak wyznać lubemu swe uczucia by go nie wystraszyć |
Wiem jak to jest ^^
Ja byłabym pewnie kimś okropnie pewnym siebie. Kimś uważającym się za lepszego od innych.
Ktoś do kogo mogłabym się upodobnić musiałby być niezdarnym, lubić się śmiać i dobrze bawić... tylko jeszcze nie wiem kto to mógłby być.... |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
Ras Zielin
Jah bless You!
|
Wysłany: 05-01-2008, 20:18
|
|
|
Ja Siebie widziałemw kilku bohaterach.
Zwykły przeciętny koleś, ciepły i miły dla innych, który stara się wspierać i pomagać innym.
Ale nie mam pojęcia z kim mógłbym sie bezpośrednio utożsamiać :]
Zapewne nie widziałem wystarczająco dużo pozycji (bez skojarzeń, dobra?!), żeby znaleźć identycznego odpowiednika. Po prostu w każdym mogę zobaczyć siebie po trochu. |
_________________ Iku zo! |
|
|
|
|
aiur
|
Wysłany: 11-01-2008, 11:24
|
|
|
Nie spotkalem anime z postacia calkowicie podobna do mnie, ale chyba bylbym jak polaczenie Shikamaru (naruto) z Raito (death note)... Oprocz lenistwa po prostu nie mam wad ^^ Jestem madry, inteligentny, przystojny, sexy i trendy ^^ |
|
|
|
|
|
cintra
|
Wysłany: 11-01-2008, 19:04
|
|
|
aiur napisał/a: | Oprocz lenistwa po prostu nie mam wad ^^ Jestem madry, inteligentny, przystojny, sexy i trendy |
zapomniałeś o skromności ^^
A ja tylko upewniam się w tym, że jestem podobna do Konaty. To, co teraz robię nazywa się uczeniem do sesji, a raczej robieniem wszystkiego tylko nie w.w.
A, trochę jeszcze przypominam Yamadę z Honey and Cover - m.in. w umiejętnościach kulinarnych* ;P
*nie no, drobna korekta - aż tak źle u mnie nie jest, ale po prostu nie znam się na tym. No i mam dziwne upodobania kulinarne, tak jak ta bohaterka. Ogórek kiszony, a chwilę potem mleko to dla mnie nic dziwnego.^^ |
|
|
|
|
|
ari38
Takumi Fujiwara
|
Wysłany: 08-02-2008, 16:33
|
|
|
Mhm, jeżeli chodzi o charakter to na pewno Takumi Fujiwara (Initial D), z reszta przygody też czasami mamy podobne :-) zwłaszcza jeśli chodzi o samochody :D |
_________________ Budda jest bogiem, prędkość nałogiem, technika podstawą, drifting zabawą.
|
|
|
|
|
Szuki
placek z jagodami
|
Wysłany: 08-02-2008, 18:06
|
|
|
Hmmm... Hige z Wolf's Rain. Zarówno z wyglądu jak i ze sposobu bycia. |
_________________ "Chcę zjeść coś, co kiedyś oddychało, pasło się na łące i miało matkę..." xD |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 08-02-2008, 19:52
|
|
|
ja może zrobię inaczej... naprawdę nie umiem sie porównać do żadnej postaci, bo pewnie będzie nietrafione porównanie :/ Popytam więc Tanuków... Do kogo jestem podobna z Anime? - postarajcie się uzasadnić... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 08-02-2008, 22:50
|
|
|
Tomo z Azumangi? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-02-2008, 22:53
|
|
|
Mnie tam zawsze się kojarzyłaś z Haruhi Suzumiyą. (jak ktoś zna postać - chyba nie potrzeba dalszego wytłumaczenia) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
SkyBot
Commander Naofumi
Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Siedlisko całego ZŁA tego Świata Status: offline
|
Wysłany: 11-02-2008, 20:00
|
|
|
mi się wydaje że jestem podobny do Naruto (żeby nie było nie jestem Narutandem) bo:
- z wyglądu jestem podobny(bląd piękność i te szafirowe oczy...samozachwyt :p)
-mam tak samo głupie pomysły co on (albo jeszcze głupsze czasami^^)
tylko niestety ubolewam na brak zaciętości występującej u Naruto... |
_________________ Jeśli jesteś zbyt słaby by się zabić, nie jesteś godzien by żyć. Zabij się!
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 11-02-2008, 22:22
|
|
|
SkyBot napisał/a: | mam tak samo głupie pomysły co on (albo jeszcze głupsze czasami^^ |
Naruto nie ma głupich pomysłów... zawsze dobrze myślał... tylko jest Ciołek i się wydurniał, przeszło mu na szczęście. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Zubrein
|
Wysłany: 11-02-2008, 22:43
|
|
|
Myślę że byłby to Guts z berserkera ponieważ już kiedy pierwszy raz oglądałem serie to pomyślałem że ten koleś jest do mnie jakoś tak dziwnie podobny :) |
|
|
|
|
|
|