FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 18, 19, 20  Następny
  Postać, która przypomina Was najbardziej
Wersja do druku
Edwinion Płeć:Mężczyzna

Status: offline
PostWysłany: 03-03-2008, 09:57   

ja to jestem jak Songo jak komus dam w morde to juz nie wstanie.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
arobar Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 04-03-2008, 01:01   

Czasem Osaka z Azumangi - niektóre moje wymysły i skojarzenia nie kontaktują z otoczeniem, zdarza mi się też zostać parokrotnie obudzonym na tej samej lekcji; a czasem Itoshiki Nozomu - jeżeli jestem w ponurym humorze to WSZYSTKO jest przeciwko mnie. A przynajmniej tak uważam.
Powrót do góry
tai Płeć:Kobieta
Gdzie moja CZEKOLADA??!!

PostWysłany: 06-03-2008, 16:38   

Hmm... Ja to chyba jak babcia Tsu z Naruto. Też się wściekam jak mówią na mnie babciu i jestem wybuchowa i mam skłonności do hazardu (z czego dumna nie jestem).

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
10536691
Kage Płeć:Kobieta
zaklepane seme

PostWysłany: 10-03-2008, 16:50   

Mnie przypominają wszystkie ciche, spokojne i nieśmiałe dziewczyny. W szczególności Hinata.
Powrót do góry
viesiu Płeć:Mężczyzna
Ten tam taki jeden.

PostWysłany: 22-03-2008, 16:54   

Urashima Keitaro z Love Hina... niestety. I wolałbym nie wymianiać dlaczego :p
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1223942
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 13-05-2008, 00:25   

Which character of Trigun are you?
Cytat:
You scored as a Rem
You're Rem Saverem. You love all life and believe that all things have a right to live, for good or bad.

Ciekawe, czemu nie Vash? ^^'

Which Generic Anime Character Are You?

Cytat:
You're a Magical Girl!
You're sugar-hyped, caffeine-hyped, and permanently genki-er than a whole busload of Disney characters on crack. You eat too much, you're a total klutz, and somehow this makes you an ideal candidate for saving the world. If you're really unlucky, you get to get naked in an embarrassing transformation sequence in every single episode, with only a few sparkles and pastel blobs to cover your dignity.

... Że co?! o_O'
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grethort Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 13-05-2008, 06:41   

Z wyglądu wpasowałbym się w coś pomiędzy Shinjiego z NGE a Tenme z Monstera.

Co do charakteru: bezkonkurencyjnie Rakke z Haibane Renmei :)
Powrót do góry
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 13-05-2008, 10:49   

Evil quiz :D Mi też wyszła Rem...

Ale prawdziwie evil jest ten drugi xD

[/quote]

Cytat:
You're a bishounen!
You're male, but people often mistake you for the other option. You're unfeasibly thin and pretty and always have perfect hair, often surrounded by sparkles/sakura/roses. You almost certainly have a tragic backstory which involves one or more of your parents, and are liable to have a Tragic Destiny (TM). You were almost certainly invented by a female mangaka, are worshipped by a female audience, and your life is characterised by periods of extreme pain and angst. Sucks to be you.

BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 13-05-2008, 12:55   

Cytat:
You're Vash the Stampede! That's right. You're the gung-slinging, peace-loving, donut-eating $$60 billon man. You value all life and just like to have fun and eat! Remeber, this world is made of "love and peace"!

HA! XD

moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 13-05-2008, 17:04   

Robiłam ten test trzy razy i za każdym wychodzi to samo... To nie jest śmieszne!

You're small, you're cute, you're fluffy. You're the essential schoolbag accessory for every magical girl; you're probably sitting on the bishounen's shoulder; you hang around the base and provide comic relief from the mecha pilots; and once an episode you get squished by the Villain. You've somehow become necessary for every self-respecting anime series, although your plot functions are negligible. We all hate you, you know.

Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 13-05-2008, 17:38   

W teście trigunowym wyszli mi po równo Vash i Rem. Oboje po 60% (a zaraz za nimi Wolfwood). Nie wiem, co powinnam o tym sądzić XD

...O, wyciągnęliście ten stary test na typ postaci!
<kiwa się w kątku> Biszonen... Biszonen... Biszonen...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Teukros Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 13-05-2008, 17:49   

You're a villain!

...though you prefer to think of yourself as misunderstood. You know the world would be a better place if they'd only let you be in charge of it, and if they don't appreciate your genius by themselves you're willing to make them. You've got good hair, a secret base and an ambivalent relationship with the bishounen hero. You've got the money, the women, the best mecha and your own private army, but you still lose in the end to some jumped-up kid with spiky hair. There is no justice.

W sumie mogłem się spodziewać...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 13-05-2008, 18:13   

http://www.quizilla.com/quizzes/102229/anime-shoujo-kakumei-utena-character-quiz - tego miło było trzeba, czyli Which Utena character Are you...Że Uteną nie będę, to wiedziałem, ale żeby chociaż Touga. Tymczasem...

You are...Miki!
Ah innocence. They say that innocence is a virtue. Or maybe patience is a virtue.... Oh well! The point is, you're virtuous, studious, and generally a good guy.
Keep on Wishing Shining Boy

Że niby jak????? Gupi ten kwiz!
Powrót do góry
viesiu Płeć:Mężczyzna
Ten tam taki jeden.

PostWysłany: 13-05-2008, 18:37   

You might be a sub-category of bishounen, but this hardly matters since you don't notice anything that didn't feature in the last edition of Guns'n'Ammo magazine. You have been trained since an unfeasibly early age to be a machine of death and destruction. If you've noticed an annoying girl following you around and repeatedly getting into danger and requiring rescue recently, run like hell - she's probably your love interest...

Numer Gadu-Gadu
1223942
Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 13-05-2008, 18:47   

Z utenowego testu:
Juri
Beautiful, Bitter, and a little Anti-Social. You may have had your share of pain in the past but you won't let it hold you back anymore.
Live on Beautiful

A z tego poprzedniego testu za pierwszym razem wyszła mi maskotka a za drugim czarny charakter. Jakby to zsumować... Jestem niesocjalnym zbuntowanym pluszakiem, który chce zapanować nad światem?

...

Muszę to narysować.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Strona 14 z 20 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 18, 19, 20  Następny
Odpowiedz do tematu