FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Następny
  Postać, która przypomina Was najbardziej
Wersja do druku
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Status: offline

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 28-09-2005, 23:45   

AHAHAHAHAHAAAAAAAAAA!!!!

You're a villain!
...though you prefer to think of yourself as misunderstood. You know the world would be a better place if they'd only let you be in charge of it, and if they don't appreciate your genius by themselves you're willing to make them. You've got good hair, a secret base and an ambivalent relationship with the bishounen hero. You've got the money, the women, the best mecha and your own private army, but you still lose in the end to some jumped-up kid with spiky hair. There is no justice.

Which generic anime character are you

A w tym Bleach Job teście poniżej, wyszło mi że jestem Quincy ^^;;

Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 29-09-2005, 11:14, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
3869750
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 29-09-2005, 06:20   

You're a Magical Girl!

You're sugar-hyped, caffeine-hyped, and permanently genki-er than a whole busload of Disney characters on crack. You eat too much, you're a total klutz, and somehow this makes you an ideal candidate for saving the world. If you're really unlucky, you get to get naked in an embarrassing transformation sequence in every single episode, with only a few sparkles and pastel blobs to cover your dignity.

Łoboże XDDDDD

A z Rei - 98% ^^"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 29-09-2005, 09:25   

?

You're a mecha pilot!
You might be a sub-category of bishounen, but this hardly matters since you don't notice anything that didn't feature in the last edition of Guns'n'Ammo magazine. You have been trained since an unfeasibly early age to be a machine of death and destruction. If you've noticed an annoying girl following you around and repeatedly getting into danger and requiring rescue recently, run like hell - she's probably your love interest...

PS: Kompatybilność z Rei - 97%

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.

Ostatnio zmieniony przez Bezimienny dnia 29-09-2005, 09:36, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Miya-chan Płeć:Kobieta
Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 29-09-2005, 09:28   

You're a bishounen!

You're male, but people often mistake you for the other option. You're unfeasibly thin and pretty and always have perfect hair, often surrounded by sparkles/sakura/roses. You almost certainly have a tragic backstory which involves one or more of your parents, and are liable to have a Tragic Destiny (TM). You were almost certainly invented by a female mangaka, are worshipped by a female audience, and your life is characterised by periods of extreme pain and angst. Sucks to be you.

KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Kto się zamieni? O___o

Kompatybilność z Rei = 82% (emocjonalność się nie zgadza :P)
W czym przypominam...
Shinjiego...
I jestem niezwykle szczęśliwa, że nigdy nie oglądałam Evy _^_
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 29-09-2005, 10:06   

<okrzyk przerazenia jak wyzej> Miya, laczmy sie w bolu...

Kompatybilnosc z Rei: nie pamietam ile %, ale podobno przypominam Fuyutsukiego <uguu...>

hmm... a z testow z Bleacha najpierw wyszedl Urahara, potem Uryu, a na koniec w tescie na profesje shinigami. Dziwne.

Test na profesje

Szary Wędrowiec

PostWysłany: 29-09-2005, 10:23   

I wish I could be like you...

You're a sidekick!
You're short. You've got mousy brown hair and glasses. Sometimes you get to be the comic relief or provide an infodump, but mostly your role is to be helpful and supportive to your tortured best friend. You're always going to come second in everything. Sure, this may seem like a bad deal, but at least you get to bask in your friend's reflected glory; and looking on the bright side, you're unlikely to be dead by the end of the series. Every hero needs a cheerleader for their final battle.

W sumie nie powiem aby się nie zgadzało ^^

Z tego na profesje w Bleach:

Quincy
You are 29% badass.
You are angsty. You are full of angsty goodness. You are angry. So full of anger! But you're hot. And you're angsty, and you wear glasses, and you're really, really hot. You want revenge and you'll get revenge even if it means having to make sacrifices. Your Hollow-destroying method of choice = ranged attacks, because it makes you look really hot. Don't forget your sewing kit though; you may have to repair your ultra-hot mantle. Did I mention your hotness?

Cóż, w sumie quincy byli super, ale nie wydaje mi się, aby wszyscy byli wściekłymi cholerykami -_-

"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..."

Numer Gadu-Gadu
3314312
Ryuzoku Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 29-09-2005, 12:25   

You're a villain!
...though you prefer to think of yourself as misunderstood. You know the world would be a better place if they'd only let you be in charge of it, and if they don't appreciate your genius by themselves you're willing to make them. You've got good hair, a secret base and an ambivalent relationship with the bishounen hero. You've got the money, the women, the best mecha and your own private army, but you still lose in the end to some jumped-up kid with spiky hair. There is no justice.

hmm, mi to tam nawet pasuje...nigdy nie przepadalem za dobrodusznymi, a zly brzmi nawet fajnie <evil grin> ^^

a co do profesji:
You are a Shinigami...but...there is something strange about you. You're not outright evil, but you do have a razor-sharp edge and a hidden temper. I'd better not mess with you...
-dziwne, bardziej spodziewalem sie czegos ala zaraki, a nie czegos tak slabego:P
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Doreen Płeć:Kobieta
Little Lotte

PostWysłany: 29-09-2005, 12:42   

You're a villian. Yay. :] Modliłam się tylko, żeby nie dostać magical-girl.
"Ultra-kawaii pink Crystal Star-chan, transform! In the name of all things fluffy, I will punish you! " rozłożyło mnie na łopatki.

Quincy. You are 27% badass.
Hmm, biorąc po uwagę fakt, że shinigami lubią sobie powyrzynać quincych, moja przszłość nie wygląda dobrze ^_^". Ale Ishidę lubię, jeszcze nie widziałam postaci, która łączyłaby głęboką-uwarunkowaną-traumatycznymi-przeżyciami-nienawiść z zamiłowaniem do dziergania.

Are echoes of your name."

Ikonka stąd
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3149200
Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 29-09-2005, 14:29   

Skąd wiedziałam... Nawet na sidekicka jestem zbyt nijaka :P

You're an extra!
You're the face in the crowd, the anonymous businessman, the giggling schoolgirl, the guy who gets trodden on by Godzilla. You don't have a name or a character or a backstory, and you'll probably be dead by the third scene. Don't under any circumstances tell the bloke next to you about the happy life you've got planned for after the war, if you want to see it. At all costs avoid lone swordsmen.

Numer Gadu-Gadu
1051667
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 29-09-2005, 14:48   

Doreen napisał/a:
Modliłam się tylko, żeby nie dostać magical-girl.
"Ultra-kawaii pink Crystal Star-chan, transform! In the name of all things fluffy, I will punish you! " rozłożyło mnie na łopatki.

Zanim się ktoś dziwnie spojrzy - ja ani tego, ani tego z being too cute to wake up NIE zaznaczałam ^^""

Bleacha nie znam, więc test zapewne bardziej 'szczery' niż ten na zasadzie 'byle nie to, byle nie to, ta odpowiedz to pewnie do tego prowadzi' XD

Mimo wszystko - łomatko ^^"

Passive Sidekick
You are 32% badass.

Like Orihime, you are kind of soft-hearted and ditzy, a dangerous combination which may end up hurting someone if you're not careful. If it wasn't for you humongous size E boobs, I doubt you'd get anything accomplished. (Does that even make sense?) Nevertheless, you are a kind person with a sense of honor so you at least get SOME respect, despite the giant knockers.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 29-09-2005, 15:02   

No w sumie... Nawet trochę pasujeXD.

IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 29-09-2005, 16:14   

Magical Girl ...

_^_
Powrót do góry
Szaman Fetyszy Płeć:Mężczyzna
Epic One

PostWysłany: 29-09-2005, 16:49   

Miya-chan napisał/a:
Obrazek
You're a bishounen!

Kompatybilność z Rei = 82% (emocjonalność się nie zgadza :P)
W czym przypominam...
Shinjiego...
I jestem niezwykle szczęśliwa, że nigdy nie oglądałam Evy _^_

Witaj w klubie :P - 85% przypominam Shinjiego i nie zgadza się logika :P. Co więcej nie mamy się z czego cieszyć XD'.

Sidekick

Skąd wiedziałem :P Ale w miarę pasuje (z tym że jestem strasznie zbuntowanym sidekickiem :P). Dobrze że nie jestem statystą XD'

Numer Gadu-Gadu
2277120
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 29-09-2005, 19:11   

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Magical Girl =='

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 29-09-2005, 19:18   

Ryuzoku napisał/a:
You're a villain!
Doreen napisał/a:
You're a villian. Yay. :]
Zakładamy HoV? Hive of Villainy...

Doreen napisał/a:
Quincy. You are 27% badass. Hmm, biorąc po uwagę fakt, że shinigami lubią sobie powyrzynać quincych, moja przszłość nie wygląda dobrze ^_^".
Wiesz, biorąc pod uwagę liczbę obecnych tu Quincych, pytanie kto będzie miał ostatnie słowo... A tak swoją drogą, widział ktoś moje igły? ^_~

Miya-chan napisał/a:
You're a bishounen!
<ściska i zakręca bishie-miyaczka>skąd wiedziałem.... ~_^

M...mahou shoujo ka_tka... Mahou Mai... Ika... wai wai! Kawaii~~ ^__^

Numer Gadu-Gadu
3869750
Strona 4 z 20 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Następny
Odpowiedz do tematu