Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Postać, która przypomina Was najbardziej |
Wersja do druku |
ka_tka
|
Wysłany: 29-09-2005, 19:35
|
|
|
Tot, nie podfazowuj mnie, bom w tej chwili niemal gotowa stworzyć awatarka mahou'owego i zmienić (rozszerzyć XD) nicka XDDD |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-09-2005, 19:45
|
|
|
Katuś, nie jesteś sama... Mam się przechrzcić na Miya-kun? @___@ <kręci się> Totem, skąd u licha wiedziałeś, że jestem angsty bishonenem z Tragiczną Przeszłością?! Myślałam, że NIKT tego nie odkrył!!!
<idzie poszukać jakiegoś angsty avka> |
|
|
|
|
|
Black_Geisha
Black Yuki
Dołączyła: 03 Wrz 2005 Skąd: hm....jak by to nazwać....nicość? Status: offline
|
Wysłany: 29-09-2005, 19:51
|
|
|
Eh...
You're male, but people often mistake you for the other option. You're unfeasibly thin and pretty and always have perfect hair, often surrounded by sparkles/sakura/roses. You almost certainly have a tragic backstory which involves one or more of your parents, and are liable to have a Tragic Destiny (TM). You were almost certainly invented by a female mangaka, are worshipped by a female audience, and your life is characterised by periods of extreme pain and angst. Sucks to be you.
Which generic anime character are you?
Dlaczego...Może dlatego że zawsze kochałam (i kocham) się w bishonenach.....^^Naprzykład taki Yuki Sohma...
[Edit = Serika] Forum nie obsługuje HTMLa, trzeba było wykorzystać tagi BBcode. Teraz już jest dobrze :) |
_________________ Moje bazgroły:
www.blackgeisha.deviantart.com
Liście lubią spadać,
Dlaczego?Może poprostu spadają,
Bo kochają ziemię.... |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 29-09-2005, 20:12
|
|
|
ka_tka napisał/a: | Tot, nie podfazowuj mnie, bom w tej chwili niemal gotowa stworzyć awatarka mahou'owego i zmienić (rozszerzyć XD) nicka XDDD | Na co czekasz!? *__* wystarczy wpisać "mahou shoujo" (czyli 魔法 少女)w "tytuł" w profilu... i założyć stosowny avek. A przecież wszyscy kochają Mahou Shoujo ^___^ Tak, serio - Mahou Tsukai ni Taisetsu na koto jest bardzo blisko topu mojej listy ulubionych *^__^*
Miya-chan napisał/a: | Totem, skąd u licha wiedziałeś | Intuicja... ~_^ I nie, nie przechrzciwaj się... _^_ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 29-09-2005, 20:22
|
|
|
A poza tym:
Quincy
You are 28% badass.
You are angsty. You are full of angsty goodness. You are angry. So full of anger! But you're hot. And you're angsty, and you wear glasses, and you're really, really hot. You want revenge and you'll get revenge even if it means having to make sacrifices. Your Hollow-destroying method of choice = ranged attacks, because it makes you look really hot. Don't forget your sewing kit though; you may have to repair your ultra-hot mantle. Did I mention your hotness?
Wprawdzie nie mam pojęcia, o co chodzi, ale założę się, że nie jest dobrze... :P |
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 29-09-2005, 21:11
|
|
|
U mnie też Quincy i 28% XD'. I nie wiem o co chodzi :P |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 29-09-2005, 21:20
|
|
|
Chodzi o to, że jak zobaczycie gdzieś takie duże, wredne, przedziurawione na wylot i pożerające dusze, to macie w to strzelać z łuku.
Ja też jestem Quincy, łiii! Co prawda troszkę mnie to zdziwiło, ale... Przynajmniej jestem w doborowym towarzystwie XD |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-09-2005, 08:25
|
|
|
A ja jestem Howl ( pardon, Hauru ).
"Nie jestem już piękny, moje życie straciło sens". |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-10-2005, 09:53
|
|
|
To samo co Zegis Black Priestowi.
U mnie raczej się nie zgadza. Chociaż... Wolę wżeszczeć na popełniających błędy niż sama jese popełniać a to mnie raczej stawia w rzędzie operatorki i dopingatorki. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-11-2005, 20:18
|
|
|
Ja najbardziej utożsamiam się z jednym bohaterem serii, Kimi Ga Nozomu Eien:)
Takayuki Narumi - jakbym widział swoje własne odbicie. |
|
|
|
|
|
Black rose
Gość
|
Wysłany: 13-11-2005, 20:29
|
|
|
Ja pzypominam Rei Ayanami |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 13-11-2005, 22:47
|
|
|
Ups. Chyba cos mnie ominelo...? Gdyz w tescie wyszlo mi:
"You're a mecha pilot!"
Nigdy nie pilotowalam samolotu, ale od dziecka bylo to jedno z moich skrytych marzen ;)
Do kogo jestem podobna...? Chyba nie ma takiej postaci, ktora by odzwierciedlala w pelni moj charakter.
Postacie, ktore darzylam najwieksza sympatia:
- Kyo z Fruit's Basket: Chadza wlasnymi drogami, ma trudny charakter i jest lubiany przez wybrane osoby niz znajduje sie w centrum powszechnego zainteresowania. Jesli mu na czyms zalezy, to przemoze sie i np. ugotuje zupe z pora, by pomoc osobie, na ktorej mu zalezy.
- Ayeka z Tenchi Myuo, pierwsze odcinki. I przede wszystkim odcinek nr 3, gdyz pozniej zrobiono z niej straszne babsko, wtorujace Ryoko w byciu nieznosna ;) Podziwialabym ja IRL za wewnetrzna sile, dzieki ktorej skrywa swoje uczucia i emocje za maska pewnej krolewskosci i majestatu.
- Mimo iz nie jest to ani manga, ani anime, jednak mam niesamowity sentyment do Katherine z "Wichrowych wzgorz". Tragizm osoby z poplatanym zyciem uczuciowym, nie potrafiacym schowac swojej dumy do kieszeni i powiedziec, co sie naprawde czuje.
- I moze z Nao z "Good morning call". Tez ze wzgledu na poplatane zycie uczuciowe, owijanie prawdziwych uczuc w bawelne i wyrastajacy z glowy kwiatek ogolnego zdziwienia ;) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 13-11-2005, 23:08
|
|
|
You're a mecha pilot!
"You might be a sub-category of bishounen, but this hardly matters since you don't notice anything that didn't feature in the last edition of Guns'n'Ammo magazine. You have been trained since an unfeasibly early age to be a machine of death and destruction. If you've noticed an annoying girl following you around and repeatedly getting into danger and requiring rescue recently, run like hell - she's probably your love interest..."
cuz teraz tylko znalesc przeciwinika i uruchomic mechanizm samodestrukcji :X |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-11-2005, 18:20
|
|
|
You're an extra!
Czemu nie jestem zdziwiony?
A o szarych eminencjach słyszeliście? ^^ |
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 14-11-2005, 19:47
|
|
|
zawsze mogles trafic gorzej :P:P:P |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|