Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Forum Kotatsu » :: Manga & anime ::.. » Manga & Anime » Anime, które wypada zobaczyć |
Poprzedni temat ::
Następny temat
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Anime, które wypada zobaczyć |
Wersja do druku |
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 25-10-2009, 19:47
|
|
|
bleach w moim mniemaniu jest łatwym anime do ogarnięcia ;x |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-10-2009, 19:54
|
|
|
W Bleachu postaci jest zatrzęsienie i łatwo się w nich zgubić - chyba o to chodziło zonkowi.
Z drugiej strony nie rozumiem co wyjątkowego jest w przedstawieniu tychże w Onegai Teacher, bo niczym się nie wyróżnia spośród podobnych do niego anime. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Kopi
|
Wysłany: 09-01-2010, 16:15
|
|
|
D.Gray Man - choć to anime to zostało skończone za co ubolewam do dziś, jest to według mnie obowiązkowa pozycja. Świetne walki, fabuła, klimat. Czasami doprowadza do łez a czasami do śmiechu.
Tak na marginesie słyszał może ktos o kontynuacji tego anime? |
|
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
Dołączyła: 16 Gru 2009 Skąd: Bo... ja... Nie pamiętam. Status: offline
|
Wysłany: 09-01-2010, 16:23
|
|
|
Popieram człowieka powyżej.
DGM jest moim ulubionym anime, razem z Bleach'em.
A co do kontynuacji... Jedni twierdzą, że to tylko zawieszenie, drudzy, że twórcy do tego nie wrócą... Ja jestem pewna jednego. Jeśli zrobią dalej to albo wtedy kiedy manga się zakończy (co trochę potrwa), albo jeśli autorka zacznie tworzyć... systematycznie? Z tego co wiem jest chora i dlatego manga wychodzi w tempie, w jakim wychodzi. |
|
|
Kopi
|
Wysłany: 09-01-2010, 16:26
|
|
|
Ja nawet słyszałem ze anime właśnie przerwali tworzyć z powodu zagrożenia życia autorki była aż tak ciężko chora ale teraz podobno się jej polepszyło ale anime nie wznowili.. a ja czekam... i będę czekał dalej... |
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-01-2010, 20:34
|
|
|
Dla mnie to zdecydowanie Code Geass. W końcu to anime, którym jarali się niemal wszyscy, i oglądali na bieżąco. Pierwsza seria jest jednak zdecydowanie bardziej godna polecenia. |
|
|
|
|
|
ghoast
|
Wysłany: 10-01-2010, 22:31
|
|
|
Asthariel napisał/a: | Dla mnie to zdecydowanie Code Geass. W końcu to anime, którym jarali się niemal wszyscy, i oglądali na bieżąco. |
Jak dla mnie to nie jest to dobre kryterium oceniana którym powinniśmy się tu kierować.
I żeby nie było oftopu. Myślę że wypada zobaczyć Mind Game. Jest to po prostu uczta graficzna. I na dosatek opowiada ciekawą historie. |
|
|
|
Forum Kotatsu » :: Manga & anime ::.. » Manga & Anime » Anime, które wypada zobaczyć |
Strona 10 z 10 Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|