Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 21-04-2007, 18:15
|
|
|
Jak miałbym staiwac to Kashimashi girl meets girl czy jakos tak. jest seria Tv i bodajże oavka jedna |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
STASZEK
DARK MASTER
Dołączył: 21 Kwi 2007 Skąd: z POLSKI i PIEKŁA Status: offline
|
Wysłany: 22-04-2007, 10:09
|
|
|
Serika, Masz namyśli Battle Angel Aelita mam mangę kupiłem w Koszalinie |
_________________ Miły kulturalny rodem z piekła odpowiedzialny za wielki wybuch itp niech nadejdzie noc !!!!!! |
|
|
|
|
STASZEK
DARK MASTER
Dołączył: 21 Kwi 2007 Skąd: z POLSKI i PIEKŁA Status: offline
|
Wysłany: 22-04-2007, 10:15
|
|
|
Ciekawe czy teraz też dostane spama ? |
_________________ Miły kulturalny rodem z piekła odpowiedzialny za wielki wybuch itp niech nadejdzie noc !!!!!! |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-04-2007, 10:28
|
|
|
TAK!
Pragne powiedzieć, że redakcja składa się w większości z osób dorosłych i w miare poważnych. Na tyle też zajętych, żeby nie bawiło ich ani dziecięce przekomarzanie się, ani porządkowanie zostawionego przez kogoś bałaganu. Nie mamy też zamiaru bawić się w powtarzanie czegoś po 60 razy, bo ktoś ma nadzieje, że w końcu zmiękniemy.
Prosze więc o dostosowywanie się do zaleceń moderacji, pisanie postów wyłącznie rozbudowujących już poruszane w dyskusji wątków i używania opcji Edytuj, jeśli chcemy coś do nich dopowiedzieć.
Posty nie spełniające tych warunków są usuwane wraz z ich autorami. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
Ostatnio zmieniony przez Zegarmistrz dnia 22-04-2007, 10:41, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-04-2007, 10:31
|
|
|
Witam.
Po pierwsze TO JEST spam.
Po drugie, jeśli jest to pierwsze forum Użytkownika, na jakim się zarejestrował, to uprzejmie informuję, że obowiązują na nim zasady, których należy przestrzegać - a jedną z nich jest nie używanie aktualnego awatara Administratora - proszę go zmienić natychmiast, albo możliwość dodania awatara i/lub podpisu zostanie zblokowana w tym profilu na stałe.
Po trzecie, proszę zapoznać się z regulaminem - spamowanie jest zakazane.
Miłego dnia
IKa |
|
|
|
|
|
Tida
|
Wysłany: 13-05-2007, 13:59
|
|
|
"Japonska bajka"
no wiec tak, leciala kiedys w telewizji taka bajka japonska. moja kolezanka szuka jej nazwy, pamieta niestety naprawde niewiele.-
"pamięc zniekształaca, więc nie jestem pewna, jakas dziewczynka straciła rodziców i znecali się nad nia jakas dziewczyna z kuzynem". . ta bajka leciala w telewizji nie pozniej niz 7 lat temu. jezeli ktos jest w stanie pomoc, bardzo dziekuje. Zdaje sobie sprawe że ten post moze wypasc bardzo "dziecinnie" i moze zdac sie nie warty uwagi, jednak bardzo prosze potraktujcie sprawe powaznie.dodam jeszcze ze nie chodzi o żadna z tych dwoch bajek
http://anime.tanuki.pl/strony/anime/367/rec/359
http://anime.info.pl/index.php?open=m&title=lady
EDIT :Jestem Facetem, wiem ze ksywa moze zmienic ale jednak prosze zwracac sie do mnie w rodzaju męskim:P |
Ostatnio zmieniony przez Tida dnia 13-05-2007, 14:41, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 13-05-2007, 14:31
|
|
|
Wiesz, wydaje mi się, że powinnaś przekopać Encyklopedię Anime w Polsce - bo niestety o "biednych sierotkach" opowiadało ładnych kilka serii. Nie było to przypadkiem Hallo Sandybell? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Tida
|
Wysłany: 13-05-2007, 14:46
|
|
|
Avellana napisał/a: | Wiesz, wydaje mi się, że powinnaś przekopać Encyklopedię Anime w Polsce - bo niestety o "biednych sierotkach" opowiadało ładnych kilka serii. Nie było to przypadkiem Hallo Sandybell? |
nie, nie chodzi o tą bajkę |
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 13-05-2007, 15:28
|
|
|
Avellana napisał/a: | Wiesz, wydaje mi się, że powinnaś przekopać Encyklopedię Anime w Polsce - bo niestety o "biednych sierotkach" opowiadało ładnych kilka serii. |
Dokładnie. Mnie np. skojarzyło się z Tajemnicztm Ogrodem , tylko, że z tego co, jak przez mgłę pamietam, nikt tam się nad Mary nie znęcał. Może chociaż koleżanka kojarzy na jakim kanale to oglądała? |
|
|
Tida
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
|
|
|
|
Beryl
jej mroczny majestat
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-05-2007, 14:23
|
|
|
*khm*
Ciekawam, czy ktoś zna może tytuły tych animek:
Pierwsza
Druga
Z góry dziękuję. :) |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-05-2007, 14:35
|
|
|
Jestem pod wrażeniem. Avellano, odpowiedziałaś mi z prędkością światła. To chyba... rekord ._. Dziękuję Ci bardzo serdecznie!
Jakaś jestem nieprzytomna, przecież recenzja Toki wo Kakeru Shojo całkiem niedawno pojawiła się na tanuku... jakoś zupełnie nie skojarzyłam ^^; |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
|