Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-02-2008, 19:41
|
|
|
Candidate for Goddess |
|
|
buddha
|
Wysłany: 14-02-2008, 02:13
|
|
|
Dawno Dawno temu bylo sobie takie anime.Wsiadali do wielkich robotow i sie ostro tlukli.Ba takich anime to chyba bylo pare.Ale szukam tego jednego,przypomina mi sie akcja nad statkami wojskowymi na morzu.Jesli ktos wie co to jest plz help |
|
|
|
|
|
DiziXagi
Zettai Ryouiki
|
Wysłany: 14-02-2008, 16:18
|
|
|
buddha napisał/a: | przypomina mi sie akcja nad statkami wojskowymi na morzu.Jesli ktos wie co to jest plz help |
Czy robot nie był przypadkiem koloru czerwonego i nie skakał po tych statkach??? Jeśli tak to twoim poszukiwanym anime jest Neon Genesis Evangelion. |
_________________ There is a god between the over knee socks and miniskirt. |
|
|
|
|
Lares
Palladyn
|
|
|
|
|
Konkur
|
Wysłany: 15-02-2008, 00:45
|
|
|
Jezeli na drugim kadrze po prawej to Makimachi Misao, jezeli na dole, to Takani Megumi |
|
|
|
|
|
BloodRevan
[Miejsce dla sponsora]
|
Wysłany: 27-02-2008, 21:24
|
|
|
Jaka to postać i z jakiego anime: (link)
Gdzieś już to widziałem ale za nic nie mogę sobie przypomnieć gdzie (tzn. w jakim anime)
ŁYP! |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-02-2008, 21:27
|
|
|
Well, ja mam ten obrazek na dysku w folderze "Higurashi" i podejrzewam, że to fanart którejś z bliźniaczek Sonozaki.
A tak w ogóle, to proponuję jednak powściągnięcie języka. Bluzgi na forum nie są mile widziane, również te wygwiazdkowane. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 29-02-2008, 15:50
|
|
|
witam przeszukując pewien serwis natknołem się na to
mahoromatika poznaje ale pewna myśl nie daje mi spokoju
z kąd pochodzi ta kompozycja wiem że to już widziałem tylko bez mahoro :]
jeśli ktoś lepiej kojarzy prosze o odpowiedź |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 29-02-2008, 16:12
|
|
|
... To żart, prawda? Tego typu "kompozycje" powstały do niemal każdego anime, kojarzę nawet taką do Slayersów. Wszędzie są bliźniaczo podobne i tak identycznie upozowane, bo przecież pozycji eksponujących cycki i tyłek jest skończona ilość. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 29-02-2008, 17:56
|
|
|
to nie zart. dosłownie identyczny rysunek ilość postaci i ich stroje :] oraz dosłownie identyczne tło wpadałem na taki rysunek prawie że regularnie jedyne co sie różniło to twarze i teraz mnie to gnębi bo teraz jak na złość nie moge tego znaleźć
wiem ze takich obrazków może być na pęczki ale ten akurat jest takim samym przekalkowaniem jak lucky*star@suzumiya wydaje mi sie ze to było tłem sponsorów w jakimś anime z ubiegłego roku proszę nie banować jeśli sie myle :D |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 29-02-2008, 19:07
|
|
|
Sądząc po dacie mojej wersji to bardzo stara kompozycja - możliwe, że to co widziałeś jest wtórne w stosunku do Mahoromatic-owego oryginału. Pamiętaj że Mahoromatic jest z 2001, i był jednym z pierwszych tytułów u samego początku "fali moe". |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 01-03-2008, 00:30
|
|
|
dobra w takim razie dajmy sobie z tym spokój jeśli znajde ten według mnie orginalny obrazek wkleje to do któregoś z poprzednich postów na razie niech pozostanie bez odpowiedzi
dzięki za pomoc |
|
|
|
|
|
Alexielangel
Tenshi kinryoku
|
Wysłany: 02-03-2008, 20:41 Czy ktoś mi pomoże?? <prosze>
|
|
|
Potrzebuje znać nazwe jednego anime, mam jakies obrazki , szukam i szukam i nie wiem cóż to jest. Może ktoś wie i mi pomoże? Będe niezmiernie wdzięczna
Na litość, jest przecież temat przyklejony specjalnie do takich pytań... Scalono. Mai
Ojej przepraszam bardzo, ale nie zauważyłam.... czy wybaczycie tą śmiertleną pomyłke czy odrazmu mam isc sie rzucic z mostu
TheresACatOnMyHead.jpg
|
|
Plik ściągnięto 39 raz(y) 240,41 KB |
girls68.jpg
|
|
Plik ściągnięto 38 raz(y) 101,52 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez Alexielangel dnia 02-03-2008, 21:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-03-2008, 20:47
|
|
|
Powiedziałabym, że to nie anime, a gra, bo to co podajesz ewidentnie jest CG z gry lub random artem. |
|
|
richie
|
Wysłany: 02-03-2008, 21:47
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Well, ja mam ten obrazek na dysku w folderze "Higurashi" i podejrzewam, że to fanart którejś z bliźniaczek Sonozaki. |
Oj nie sądzę, po pierwsze nigdy żadna z nich nie miała takiej fryzury, po drugie żadna z nich nie nosiła takiej bransolety (lewa ręka). |
|
|
|
|
|
|