Brutalnego anime... |
Wersja do druku |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-02-2007, 17:19
|
|
|
jak dla mnie to pokemon sezon czwarty |
|
|
|
|
|
FranzKafka
|
Wysłany: 14-02-2007, 20:22
|
|
|
achiever napisał/a: | jak dla mnie to pokemon sezon czwarty |
żart z serii nieśmiesznych, ale i tak ciesze miche :P |
_________________ - Wiesz, mój znajomy kiedyś oglądał anime...
- I co z tego?
- Teraz spoczywa na Powązkach... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-02-2007, 20:40
|
|
|
FranzKafka napisał/a: | Ichi The Killer |
To nie jest anime.
Col. Frost napisał/a: | Wystarczy chociażby Hellsing. |
FranzKafka napisał/a: | BERSERK |
I Teletusie. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
FranzKafka
|
Wysłany: 14-02-2007, 20:49
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | FranzKafka napisał/a: | Ichi The Killer |
To nie jest anime.
|
Racja, to tylko ruchome obrazki. whahaha =)
A co do Berserka, to również się zgadzam! To anime nie jest krwawe! Miejcie świadomośc drodzy widzowie, że to tylko czerwona farba, tudzież pastela =)))) |
- I co z tego?
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 14-02-2007, 20:59
|
|
|
Cytat: | Może z niej wykluć się Antychryst? Bo taką scenkę mamy w Ninja Resurection. |
Może się z niej wykluć nawet wielgaśny miecz. Taką scenkę mamy z kolei w kinówce X. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Spike_CB
|
Wysłany: 14-02-2007, 21:57 =(
|
|
|
Hellsing już też był. Musze poszukać tego "Ninja Resurection" po przeczytaniu recenzji uwazam ze moze byc dobre, a jak nie to dam sobie spokój. Wiecie kolega to rocznik Czarnobyla '86 wychował się na kreciku i stwierdza ze nie ma nic lepszego. Osobiscie ja w tamtych czasach lubiałem oglądnąć sobie Slayerow na RTL7 i inne ale cóż...
Dzieki za tyt , ale niektóre anime naprawde cięzko dostac to jeszcze tylko utrudnia moją misje =) za kilka dni zdam relacje co z kolegą. A póki co wracam do ogladania anime które lubie zostały mi dwa odcinki Ichigo , kilka School Rumble, nie bede sobie robił mętliku przez krwawe sieczki... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 14-02-2007, 22:03
|
|
|
Spike_CB napisał/a: | Wiecie kolega to rocznik Czarnobyla '86 wychował się na kreciku i stwierdza ze nie ma nic lepszego. |
Mam głupie pytanie: a nie lepiej byłoby, zamiast brutalnego, krwawego anime dać mu do pooglądania jakieś dobre anime? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Spike_CB
|
Wysłany: 14-02-2007, 22:23 Hehe
|
|
|
Próbowałem. Hmm Zegarmistrz jakby Ci to powiedzieć, ten kolega jest "cięzki" jesli wiesz o co chodzi... jeszcze dobrze nie zobaczy a juz stwierdza a marne bo nie ma tego i tamtego. Kiedys widział kilka odcinków Dragon Balla nie spodobało mu sie i teraz twierdzi, że kazde anime jest takie same. Wpadł kilka razy do mnie gdy ogladalem Cowboy Bebop, ale usłyszał w tle grającego Blusa na harmonijce, statek nazywał sie Bebop i była tylko kupa smiechu, a na reszte nawet nie zwrócił uwagi. Moze to poprostu nie ma sensu :) nic na siłe. Ja tam lubiałem anime, lubie i pewnie bede lubić, a co z nim to kij wie... kiedyś dla przykładu tak samo słuchał HH , a nasmiewał sie z mojego Rocku i Metalu którego słuchałem ze to darcie japy itd a teraz słucha tego samego a nawet niekiedy ciezszych kawałkow. Poprostu poczekajmy... |
|
|
|
|
|
FranzKafka
|
Wysłany: 14-02-2007, 22:39 Re: Hehe
|
|
|
Spike_CB napisał/a: | Wpadł kilka razy do mnie gdy ogladalem Cowboy Bebop, ale usłyszał w tle grającego Blusa na harmonijce, statek nazywał sie Bebop i była tylko kupa smiechu, a na reszte nawet nie zwrócił uwagi. Moze to poprostu nie ma sensu :) |
Hmmmm, to chyba naprawde nie ma sensu ;| Po co go zmuszać do czegoś, co po prostu nie jest w jego typie? ;| Ja bym się na Twoim miejscu poddał.
P.S
Za brecht z bebopa powinien zginąć :P |
- I co z tego?
|
|
|
|
Spike_CB
|
Wysłany: 14-02-2007, 22:45
|
|
|
Wiem ze powinien zginąć. Mam w zasięgu katanę z gąbki kilka razy próbowałem ale nic. Dla mnie Cowboy Bebop to święte anime. Wiem ze może to nie ma sensu, ale należę do ludzi upartych i wiem ze jakby oglądnął kilka odcinków różnego anime to przyznałby mi racje tylko musze go jakos przyciągnąć do monitora (metal tez nie był w jego typie ;) poczekajmy... |
|
|
|
|
|
FranzKafka
|
Wysłany: 14-02-2007, 23:05
|
|
|
Hehe, życze powodzenia w nawracaniu tego poganina =) |
- I co z tego?
|
|
|
|
Kapitan_Kutra_R
Król Dorszy
|
Wysłany: 14-02-2007, 23:08
|
|
|
A może go przywiązać do krzesła i puszczać Czarodziejki z Księżyca ciągle... i ciągle... i ciągle... i ciągle... i ciągle... |
_________________ Zapatista Army of National Liberation
|
|
|
|
|
kropla
Mykoidalny tentakl
|
Wysłany: 15-02-2007, 10:01
|
|
|
Khm, a moze... Puni Puni Poemi? To ociera seksem, flakami i S&M i spora czesc redakcji ma go dosc po paru minutach ogladania;) |
_________________ Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem... |
|
|
|
|
ghostface
|
Wysłany: 15-02-2007, 12:49
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Ichi The Killer
To nie jest anime. |
Wybaczcie offtop, ale dlaczego? |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 15-02-2007, 14:35
|
|
|
ghostface napisał/a: | Wybaczcie offtop, ale dlaczego? |
Bo grają w nim ludzie. |
|
|
|
|
|
|