Jak M&A wpływa na Wasze życie??? |
Wersja do druku |
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 06-05-2003, 18:03
|
|
|
Wy kochacie neta a ja mam modem :D (o *^&%&^% siedzę już 1:30 zabiją mnie rodzice, tak ciągle się drze. Nie da ani chwili spokoju dop.Naga) |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 06-05-2003, 20:15
|
|
|
A ja tam sobie raczej nie wyobrazam znajomych z neta - raczej z avatarami kojarzę :P |
|
|
|
|
|
BGI
Dołączył: 03 Maj 2003 Skąd: z czystego, niczym nie zmąconego chaosu:> Status: offline
|
Wysłany: 06-05-2003, 23:46
|
|
|
Boski Miszcz napisał/a: | Wy kochacie neta a ja mam modem |
Wiem co to za ból... ja też mam modem i rachunki przychodzą na trzy stówy... :D A dlaczego :?: bo anime się chce z neta ściągać :D |
_________________ --Tatoeba kimi no sono ude ga
--Kusari ni tsunagaretemo
--Tatoeba itsuka kono sora ga
--Moetsukite shimau to shite mo
--Kibou dake wa shinjite |
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 07-05-2003, 01:29
|
|
|
Ja mam taryfę nocną. Wychodzi całkiem tanio a neta jest dużo. Tylko bywam trochenie wyspany.... ;)
A na anime to chodzę do cafe z dyskiem w weekendy. |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Pico
|
Wysłany: 09-05-2003, 12:43
|
|
|
Te ka_tka chyba nie kojarzysz mnie z tym pobitym Vegetą |
_________________ Wiele osób myśli że jestem dziwny... mają racje... |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-05-2003, 13:09
|
|
|
mnie można spokojnie kojarzyć z avatarkiem... ja sie nim identyfikuje ^^ (jasne nie wieżcie jej ona pacyfistka... narwaniec po nocach w krwawe rabaniny gra a tu pacyfistka... Peace... Love... Hope---> Boo) |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 09-05-2003, 13:16
|
|
|
ka_tka napisał/a: | raczej z avatarami kojarzę :P |
Ja bardzo proszę... Ja NIE MAM bródki, OK? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Dąbi
|
Wysłany: 09-05-2003, 13:45
|
|
|
Mnie nie kojarzyć z avatarem jestem o wiele paskudniejszy... |
_________________ Ludzie i narody będą działać racjonalnie, kiedy wyczerpią wszystkie inne możliwości. ^^ |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-05-2003, 14:12
|
|
|
E, nie az tak o wiele...
Znalem paskudniejszych ludzi...
Np. ja takim bede, jesli nadal bede jadl tyle ile jem... |
|
|
|
|
|
Pico
|
Wysłany: 09-05-2003, 14:19
|
|
|
Ja tam nie wiem bo cię nie widziałem |
_________________ Wiele osób myśli że jestem dziwny... mają racje... |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 09-05-2003, 16:07
|
|
|
Heh, no wiesz, kto wie, czy tak nie wyglądasz Pico ^^
Aha, mnie tez lepiej nie kojarzyć z moja avatarką, po prostu mi sie podobał, więc go dałam, jedyne co mnie z nim łączy to krótkie włosy ^^ |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-05-2003, 23:46
|
|
|
A swoja drogą już dawno zauważyłam ciekawą zależność - wszyscy faceci, których znam z netu, chcieliby wiedzieć, jak wyglądają ich rozmówcy (czy raczej rozmówczynie ^^) - i nie ma to (chyba) nic wspólnego z zainteresowaniem typu "laska czy nie laska". Istnieje u nich jakaś potrzeba wizualizacji znajomych.
U dziewczyn czegoś takiego jeszcze nie spotkałam! Jakoś nigdy nie złapalam sie na tym, że chciałabym koniecznie wiedzieć, jak wygląda ktoś, kogoś znam z sieci... Jedna ze standardowych różnic płci czy po prostu tak trafiam? ^^" |
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 10-05-2003, 07:57
|
|
|
Pico-----> gola_s tyle razy mówił, że cię spierze że napewno już jesteś podobny do tego Vegety.
ka_tka------> Dlaczego nie kojarzyyć cię z nim? Oprócz tych WiP-owych to najlepszy avatar na 4um ( ale i tak pierwszy był lepszy dop.Naga :twisted: )
Mnie tam możeciek kojażycz z moim :D (ale kto ci uwieży że TAK DOBRZE wyglądasz dop.Naga) |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-05-2003, 08:15
|
|
|
Boski Miszcz napisał/a: | Ja mam pietnastoletniego qumpla, który biega po korytarzu gimka i razem z drugim bawi się w Gundamy :D . |
A ja mam 16 lat i tez sie bawie na przerwach... ale nie w Gundamy ^^ swego czasu w Dragon Ball'a ale były jajca... w sumie dalej mi sie zdarza udawać że rzucam Kamehamehaaaaaa... jak mnie ktoś wkurzy ^^ heh! teraz to raczej nic z mangą bo sie z Nenar bawimy w LOTR'a gdziebyśmy nie szły udajemy że idziemy zniszczyć pierścień... ludzie sie dziwnie patrzą... osatatnio podczas wchodzenia na Kozią Górę tak się wczułyśmy że takie ławeczki z daszakami to były ruiny wieży strazniczej Amon Sul... i padał snieg i było ciemno i bałyśmy się satanistów... znaczy się orków... no ale coż idź se człowieku w góry o 22 w nocy trzeba być... ale cóż na radę dróżyny szłyśmy a miała być całonocna... a my sa tępe i nam sie wydawało ze jak pada śnieg to bedzie jasno... boi siedziłyśmy u mnie i grały w Diablo... a w szkole sie bawimy w Eden'a w Slayers'ów albo po prostu udajemy że sie bijemy na miecze i magię zresztą też (i ja sie dziwnie że sie klasa na mnie krzywo patrzy ^^) |
|
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-05-2003, 08:17
|
|
|
Dąbi napisał/a: | Mnie nie kojarzyć z avatarem jestem o wiele paskudniejszy... |
Paskudniejszy !!!!!!!!!!! o Ty... D wcale nie jest paskudny eeeeegggggghhhhh... on jest piękny... chyba ze dla ciebie paskudny znaczy piękny ^^ niemożliwe piękniejszy niz D i to o wiele... czy taki ktoś wogóle istnieje heheheh.... to była żart ^^ |
|
|
|
|
|
|