Jak M&A wpływa na Wasze życie??? |
Wersja do druku |
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 10-05-2003, 08:25
|
|
|
W Edena? Ja już odkładam kasę na zestaw noży do rzucania (zrobię z ciebie wtedy pasztet dop.Naga) |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-05-2003, 09:59
|
|
|
no jasne my czyli Partzanci walczymy z oddziałami Propatrii czyli szkołą... ładujemy w nich kredą... lub zampoczonymi husteczkami higienicznymi... po czym uciekamy do kibla... z kąd ładujemy linijkami (czyt. Nożami) kończy si na tym że reszte pzrerwy spędzamy pod nadzorem nauczyciela dyżurnego... do pedagoga już nas nie prowadzą bo wiedzą że i tak nie pomoże ^^ heheheh... kurde w tym roku kończę gimnazjum a Nenar jeszcze zostaje z kim ja sie będe wydurnaić na przerwach łłłłłłłeeeeeeeee... |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 10-05-2003, 10:29
|
|
|
Czy mi sie wydaje, czy znowu ktoś się do WiPu podlizuje? :P |
|
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-05-2003, 10:45
|
|
|
eeeeeeee... ka_tka o kim mówisz mam nadzieję że nie o mnie... |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 10-05-2003, 11:13
|
|
|
O Miszczu ^^ |
|
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 10-05-2003, 13:55
|
|
|
Nie ma po co. Jestem ZC :D . Po prostu mi się avantarki z WiP-u podobają (nonono, wydało się. ale się wkopał.... dop.Naga). Zamknij się Naga! Nikomu się nie podlizuje bo niemam takiej potrzeby 8) . |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 10-05-2003, 23:17
|
|
|
Serika ==> Z facetami (przynajmniej ze mną) tak jest, że zawsze dobrze jest znać swoją rozmówczynie. Zwłaszcza jeśli kontakt internetowy jest pozytywny.
Po prostu u mężczyzn, jako u istot nader inteligentnych, występuje naturalny pociąg do wiedzy i chęć poznania świata ;)
Po za tym później można się potem kumplą pochwalić, jaką to fajną laskę się przez neta poznało (bo przecież nigdy nie wiadomo czy to nie jakiś dziwny koleś nie podaje się za kobiete :))) |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 12-05-2003, 07:59
|
|
|
g_v_s napisał/a: | u mężczyzn, jako u istot nader inteligentnych, występuje naturalny pociąg do wiedzy i chęć poznania świata ;) |
Nie, żebym chciała być wobec Ciebie złośliwa, ale zauważyłam ciekawą zależność. Otóż mam doskonałą metodę na spławianie rozmaitych panów, którzy przez GG domagają się mojego zdjęcia. Daję im namiary na stronkę, na której zaiste jest moje zdjęcie (nie, to nie ta, którą tu podaję), a także informacja o tym, czym się zajmuję i jaka jestem mądra. Znikają natychmiast. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-05-2003, 09:33
|
|
|
Ha! A ja zauważyłam że faceci zawsze chcą zdjęcie, a gdy ja ich proszę o to samo, zawsze się wykręcają i tłumaczą mi jacy są brzydcy i że na pewno nie chciałabym na nich patrzeć :P |
|
|
|
|
|
Yukari
Sailor Venus :P
|
Wysłany: 12-05-2003, 11:18 hmmm
|
|
|
pewnie z tą brzydotą mają racje ....... w końcu to płeć brzydka |
_________________ Mew Mew |
|
|
|
|
Ewa_1982
|
Wysłany: 12-05-2003, 13:32
|
|
|
A może faceci chcą zdjęcie, bo zazwyczaj najpierw zwracają uwagę na wygląd, a potem na charakter i osobowość. |
_________________ Jeste¶my tylko aktorami w grze jak± jest życie.
Hm... jak co¶ wymy¶lę to dopiszę |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 12-05-2003, 14:39
|
|
|
Mnie wkurzają na gg, tacy, co podłączają się, od razu pytają: "jaka dzielnica?" (bo miasto jest w katalogu), a potem jak juz im podpasuje: "a masz fotkę?"... Albo jeszcze gorsze jest to, że mam w katalogu podane co trzeba (bez nazwiska tylko ^^), a tu ci taki przychodzi i pyta: "ile masz lat?"
Czy mi sie wydaje, czy dziewczyny nie zaczynają rozmów w ten sposób i nie szukają masowo chłopaków przez neta? ^^ |
|
|
|
|
|
Yukari
Sailor Venus :P
|
Wysłany: 12-05-2003, 15:19 ...
|
|
|
heh ......... facet to świnia .......... każdy |
_________________ Mew Mew |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 12-05-2003, 16:33
|
|
|
ka_tka napisał/a: | Czy mi sie wydaje, czy dziewczyny nie zaczynają rozmów w ten sposób i nie szukają masowo chłopaków przez neta? ^^ |
Czyżby? Bo mi się parę razy coś takiego przytrafiło... A nie mam jakichś specjalnych predyspozycji do przyciągania dziwolągów... |
|
|
|
|
|
Chibi Filia
|
Wysłany: 12-05-2003, 16:37
|
|
|
nie zawsze tak jest......są wyjątki..........ja takiego jednego koelsia znam.........z neta..........ale wkońcu wyjątek potwierdza regółę.....i się z tym zgadzam..... |
_________________ ...........Każdy bezsens ma swój bezsens :P......... |
|
|
|
|
|