Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
Gucia
|
Wysłany: 30-06-2012, 13:35
|
|
|
To będzie to! Dzięki, a amv jyż dawno straciłam z oczu. Żałuję, że nie dałam go do ulubionych. Dzięki za fatygę. |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 30-06-2012, 14:52
|
|
|
Jest na youtubie można wyszukać po powyższym tytule, jak i tytuł po obrazku przez grafikę googla (szukanie obrazem). |
|
|
|
|
|
Kizvo
|
Wysłany: 05-07-2012, 23:00
|
|
|
Hej
Nie pamiętam dużo ale może ktoś pamięta tytuł. Szukam anime, w którym głównym bohaterem(chyba) był chłopak, który miał przeklęte jego prawe oko, gdy go używał robiło się ono czerwone. Gatunek to chyba były demony ale nie jestem pewien.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Silla
małe i wredne
|
Wysłany: 05-07-2012, 23:11
|
|
|
To D.Gray-man, jak w pyszczek strzelił. |
_________________ Dziwactwo rzecz względna.
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 09-07-2012, 08:45
|
|
|
Może być jeszcze Rental Magica. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Miodas
Gość
|
Wysłany: 15-07-2012, 14:51
|
|
|
Kapłan który posługuję się rewolwerem podróżuje wraz z chłopakiem z obręczą na głowie która tłumi jego demoniczne moce.
Muszą odkryć dlaczego demony który żyły z ludźmi w zgodzie nagle zaczęły dostawać świra.
Bardzo proszę o tytuł tego anime bardzo mi zależy. |
|
|
|
|
|
Silla
małe i wredne
|
Wysłany: 15-07-2012, 15:06
|
|
|
Trochę mi to cuchnie Saiyuki, ten kapłan pasuje do Sanzu, a obręcz tłumiąca moce do Goku. |
_________________ Dziwactwo rzecz względna.
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-07-2012, 18:04
|
|
|
Saiyuki stanowczo. Brzmi jak dwu zdaniowe streszczenie fabuły (chociaż są tam jeszcze dwie postacie). |
|
|
Justyna
Gość
|
Wysłany: 15-07-2012, 20:35
|
|
|
Nie mogę sobie za nic przypomnieć tytułu tego anime może ktoś pomoże.
Jest to tchłopak, troszkę niezdarny i pracuje na jakimś statku kosmicznym. Jednym z łupów jest jakaś skrzynia. Gdy ją otwiera okazuje się,że jest tam dziewczyna. Wkrótce okazuje się,że nie jest to dziewczyna ale jakiś tam gatunek,który może reagować z człowiekiem i wtedy staje się bronią, I ona jest wyjątkowa,bo jest z hjakiegoś tam klanu. On jest taki mały brunet,a ona ma niebieską sukienkę i długie niebieskie/białe( w sumie nie pamiętam,ale chyba niebieskie) włosy. Ona mówi,że chce dotrzeć do Edenu i zaczynają się ich przygody.
Wie ktoś może jaki nosi tytuł? kiedyś zaczęłam,ale nie pamiętam,a bardzo chciałabym skończyć.
byłabym wdzięczna;) |
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 16-07-2012, 07:11
|
|
|
Najprawdopodobniej to Elemental Gelade (w Polsce wydane jako Erementar Gerad). |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Justyna
Gość
|
Wysłany: 16-07-2012, 10:10
|
|
|
Dokladnie o to mi chodziło!:) Tyle czemu mi się ubzdurało,że on jest brunetem? nie mam pojęcia;) Dziękuje bardzo!:) |
|
|
|
|
|
yugo000
|
Wysłany: 16-07-2012, 15:47 A to co za anime?
|
|
|
Zawędrowałem tutaj z takim oto zapytaniem:
Co to za anime?
Już rozwijam wątek.
Dawno dawno temu... Za czasów działania strony: http://lilu.joint.eu.org/, kiedy dopiero zaczynałem moją przygodę z anime, pobierałem z tej strony różne serie.
Byłem wtedy mały i niemądry, nie wiem jakim cudem spodobało mi się SELain czy PSME... Było tam też jedno anime, w którym ktoś popełnił samobójstwo skacząc z wieżowca. Jakieś takie smutne to było, miało ciężki klimat - nie spodobało mi się. Teraz jednak chciałbym zaznajomić się z tą serią, ale nie mam pojęcia jaki ona miała tytuł.
Hmmm... coś mało konkretnych informacji... Postacie chyba miały jakieś moce. Kreska raczej średnia, żadnych wodotrysków. "Zdarzenie" miało miejsce około 10 lat temu. Co by tu jeszcze... Ten ktoś chyba jakoś przeżył i później ktoś go odwiedził w szpitalu, wszyscy płakali, ogólnie smutno było...
Zadanie prawie niemożliwe, ale wierzę w was :P. |
|
|
|
|
|
prawdopodobnie ja lub kto
Gość
|
Wysłany: 16-07-2012, 17:14
|
|
|
Pytanie z tych głupich
Co ma Silla takie małe i wredne w avku? |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
|
|
|
|
podobnie ja lub ktoś inny
Gość
|
Wysłany: 16-07-2012, 18:51
|
|
|
Dzięki, ten mały filmik ukoronował mi dzień. Animacja ruchu ludzi i ten mały potwór, muszę chyba ovki zacząć oglądać.
ps
nick tymczasowy może mieć max 24 litery :P
ps 2
dlaczego nadal wpisuje tanuki a nie kotatsu?
© by kokodin |
|
|
|
|
|
|