Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
Boo??
Uśmiechnij się...
Dołączył: 02 Sty 2010 Skąd: się biorą dzieci?? Status: offline
|
Wysłany: 08-02-2010, 22:11
|
|
|
Ponawiam pytanie:
Cytat: | Czy mógłby mi ktoś po tym opisie mojego kolegi podać tytuł anime:
"kiedys ogladalem co taka ksiezniczka byla i nudzilo ja zycie wiesz ksiezniczki i zostala lesbijka i sie obmacywala z pokojowkami
i codziennie zatrudniala nowa"
będę bardzo wdzięczny ... |
|
|
|
|
|
|
HAHAHA
|
Wysłany: 09-02-2010, 19:05
|
|
|
Dziękuje wam za pomoc jesteście bardzo pomocni i życzliwi pomożecie jeszcze co się stanie z głową bohaterki proszę pomoc? zdjecie :http://i.imgur.com/YWiJj.jpg |
|
|
|
|
|
Lares
Palladyn
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-02-2010, 21:15
|
|
|
Zielona panienka to Fuu z Magic Knight Rayearth, drugie nie wiem (ale ktoś na pewno wie, ten obrazek przewijał się przez forum już dziesiątki razy) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-02-2010, 21:18
|
|
|
Hentaj, mahou Shoujo Ai. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-02-2010, 21:23
|
|
|
I łyp, mój biedny avek na imageshacku? |
|
|
arek3303
Gość
|
Wysłany: 10-02-2010, 12:19
|
|
|
Witam mam proźbę czy może ktos kojaży takie anime oglądałem je jak byłem mały a teraz za nic nie mogę go znaleść co gorszza nie pamiętam jego nazwy.
TO było o paru (chyba czterech )chłopakach(chyba płci nie pamiętem ale napewno było min 3 chłopaków)i każdy z nich miał takie jak by zbroje które jak zakładali to zamieniali sie w roboty
Pamiętam że jeden z nich miał zbroje ognistą a drugi jak sie zmienił sie do trzeciej formy to wyglądał jak pies.Hmm co jeszcze mogę napisać wszyscy główni bohaterowie byli dość młodzi,Walczyli z innymi i chyba ale nie wiem na pewno byli oddzieleni od rodziny bo byli w innym wymiarze czy coś takiego ...(od razu mówię że to nie rycerze zodiaku )
prosze o odpowiedzi każda mile widziana |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-02-2010, 12:22
|
|
|
Digimon Tamers? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
arek3303
Gość
|
Wysłany: 10-02-2010, 20:23
|
|
|
nie to nie to tam nie ma żadnych stworków tylko ludzie którzy mają coś podobnego do zbroji |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 10-02-2010, 20:30
|
|
|
Mi do głowy przychodzi tylko transformers beast wars (optimus prime, maximize!) i ironman :] ewentualnie odcinki spidermena w których wysłali bandę superbohaterów (spiderma, ironman, xman, hulk ...) w inny wymiar . No ale to chyba nie anime, klimat podobny :]. Aż mnie zaciekawiło jeśli to rzeczywiście anime :] |
|
|
|
|
|
HAHAHA
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-02-2010, 21:23
|
|
|
Strój należy do Dark Magician Girl, czyli jednej z kart z Yu-Gi-Oh, ale pojęcia nie mam co to za postać. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
arek3303
Gość
|
Wysłany: 11-02-2010, 14:02
|
|
|
niestety nic z tych anime może jeszcze ktoś ma coś ?? |
|
|
|
|
|
HAHAHA
|
Wysłany: 11-02-2010, 20:06
|
|
|
Prosze powiedzieć z jakiego anime jest ta piosenka.http://w430.wrzuta.pl/audio/4l1QmF8uTKl/anime |
|
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
|
|
|