Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
kadzik142
|
Wysłany: 11-02-2010, 22:55
|
|
|
Witam jestem tutaj nowy i w sumie mam już 1 pytanie. Oglądał ktoś anime pt. Darker than Black ? Jeśli tak to na tanuki.pl znalazłem coś takiego. Darker than Black ( za pewna jest to 1 seria przygód Hei'a). Darker than BLACK: Ryuusei no Gemini ( jest to kontynuacja czyli seria 2). Ale to jest to Darker than BLACK: Gaiden? czyżby to była 3 seria ? Zmoderowano Wszystkim którzy odpowiedzą wielkie dzięki za pomoc. :)
Proszę o uważniejsze czytanie regulaminu
Bezimienny |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-02-2010, 22:59
|
|
|
1. Czytanie regulaminu nie boli.
2. W samym ogryzku jest napisane: seria OAV |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-02-2010, 00:12
|
|
|
Regulamin Forum napisał/a: | III. Linki zewnętrzne
1. Zabronione jest zamieszczanie linków do stron oferujących ściąganie lub odtwarzanie pirackich plików (muzycznych, filmowych lub graficznych) oraz ściąganie napisów, gier i programów, a także linków do stron z crackami i pirackich serwerów. Z oczywistych względów zabronione są także pytania o takie strony. |
Ile razy można. Użytkownik kadzik142 otrzymuje ostrzeżenie za namolność i nieumiejętność czytania ze zrozumieniem.
IKa - Zua Biuokratka |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 12-02-2010, 00:14
|
|
|
Na stronie MyAnimeList bez problemu można wyczytać status serii. W tym przypadku "Currently Airing".
Co do popełnionego drugi raz błędu: fixed |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
kadzik142
|
Wysłany: 12-02-2010, 00:27
|
|
|
dobra przeczytałem regulamin i przepraszam za kłopot :) |
|
|
|
|
|
arek3303
Gość
|
Wysłany: 12-02-2010, 09:02
|
|
|
pomoże mi ktos ?? |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 12-02-2010, 12:37
|
|
|
Twoje pytane jest bardzo trudne i bardzo mało jest w nim punktów zaczepienia. Nie każdy ... jest mało ludzi którzy widzieli wszystkie anime. Do tego pamięć ludzka jest bardzo przewrotna. Najlepiej wysyp z pamięci totalnie wszystko co pamiętasz lub ci się tylko kojarzy z tym anime. Orientacyjne lata wyświetlania, program, porę roku. No totalnie całą otoczkę. Ja osobiście w ogóle nie kojarzę żadnego anime ze zbrojami, ale może ktoś się znajdzie.
W każdym razie ten temat powinien być wysiłkiem obydwu stron. Im mniej się przyłożysz żeby pamiętać, tym trudniej jest ci pomóc. Każdy kolejny szczegół to nowy punkt zaczepienia. |
|
|
|
|
|
arek3303
Gość
|
Wysłany: 12-02-2010, 16:21
|
|
|
pomoże mi ktoś ?? |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-02-2010, 17:21
|
|
|
Rybek, skoro już nikt nie ma pomysłów, to jak widać nie pomoże. I spamowanie w temacie na pewno się do tego nie przyczyni.
Kolejne nagabywania będę kasować jako spam. |
|
|
|
|
|
arek3303
Gość
|
Wysłany: 12-02-2010, 18:22
|
|
|
hmm to do tego co napisałem mogę dodać jeszcze ze było często ciepło oni gdzieś podróżowali pamiętam w pierwszych odcinkach wszyscy razem znaleźli sie z jakimś autobusie ale nie jestem tego pewien jeden z nich znalazł tą swoją zbroje (to jak by nie były zbroje ale coś podobnego i nie nosili jej przy sobie tylko chyba jak chcieli to ją mieli)
w jakiejś jaskini czy coś, w innym odcinku rywal głównego bohatera (jak powiedziałem wszyscy podróżowali razem) został by zabity przez przeciwnika ale główny bohater założył zbroje i zmienił się do formy psa po czym zasłonił go sobą i ledwo przeżył.hmm co jescze O pamiętam jak zmieniał się do 3 formy Chyba to widział w podświadomości dwie poprzednie formy.Kurcze pamiętam tylko jakieś przebłyski pamiętam jeden odcinek podróżowali przez las.TO chyba tyle jak sobie coś przy pomne to napisze |
|
|
|
|
|
HAHAHA
|
|
|
|
|
Anime
Gość
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 14-02-2010, 00:01
|
|
|
O ile tytułu wskazać nie umiem, o tyle nie trudno zauważyć po samych rysunkach, że nie pochodzą one z anime. Najprawdopodobniej to gra eroge. Ewentualnie jakieś arty przedstawiające konkretne anime, ale nie liczyłbym na to za bardzo. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-02-2010, 00:16
|
|
|
Na 100% gra hentai, kreska do bólu kanoniczna dla tego gatunku. |
|
|
|
|
|
peki
|
Wysłany: 14-02-2010, 01:10
|
|
|
aye dwie osoby w góre prawie napewno mają racje, albo to jakaś gra eroge, albo fanart z jakiegoś anime (nie mam nawet pojęcia z jakiego), albo jakiś dōjinshi (najprawdopodobniej również hentaiowy) |
_________________ Become the heir
The Serpent Saint |
|
|
|
|
|