Kto mi powie... [Manga i Anime] |
Wersja do druku |
Boniek
Gość
|
Wysłany: 02-10-2010, 10:57
|
|
|
Sekirei wie ktoś może czy będzie kontynuacja tego anime czyli 3 sezon bo już obejrzałem Sekirei i Sekirei~Pure Engagement~ i teraz zastanawiam się czy będzie tego kontynuacja:) Anime naprawdę wciąga jak ktoś lubi ten gatunek |
|
|
|
|
|
Canis
|
Wysłany: 02-10-2010, 11:40
|
|
|
Na 90% będzie, po napisach końcowych pojawia się: "to be continued" Poza tym, manga wciąż wychodzi. Jednak wcześniej niż za 2 lata nie ma się co spodziewać kontynuacji. |
|
|
|
|
|
boniek
Gość
|
Wysłany: 02-10-2010, 16:48
|
|
|
Dzięki za info |
|
|
|
|
|
Boniek
Gość
|
Wysłany: 04-10-2010, 17:45
|
|
|
Sora no Otoshimono Forte wie ktoś kiedy wychodzi te anime bo obejrzałem już jego pierwszy sezon teraz czekam na drugi |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-10-2010, 17:57
|
|
|
Zawsze zostaje też strona z wygodniejszym w użyciu niż sucha lista kalendarzem. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 04-10-2010, 20:26
|
|
|
Mam pytanie co do FMA:B(którego jeszcze nie skończyłem).
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Czyżby Envy został sprowadzony do formy kijanki(?), bo taki był zamiar Marcoha? Mówił o zniszczeniu homunkulusów a tylko zredukował poziom jego mocy.
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-10-2010, 20:34
|
|
|
Ordi, on zniszczył
- kamień filozoficzny zasilający Enviego. Bez niego jest on, właśnie taką bezużyteczną, gadającą kijanką. Najpierw będą próbować wyciągnąć z niego informacje, a potem oddadzą go Mei, by jej rodzina mogła spróbować wyciągnąć z Enviego sekret nieśmiertelności. Po prostu nie mieli powodu, by go zabijać.
|
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 05-10-2010, 19:15
|
|
|
No to ja myślałem,
- że jak się zniszczy kamień to i homunkulusa... Zresztą z tego co widzę, to przeżył po to by znowu narobić ambarasu w central.
W każdym razie dzięki. |
|
|
Boniek
Gość
|
Wysłany: 08-10-2010, 13:33
|
|
|
Mam pytanie ostatnio oglądałem anime To love ru chciałbym się dowiedzieć czy ktoś wie czy będzie tego 2 sezon w przyszłości:) Aniem warte obejrzenia |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-10-2010, 13:42
|
|
|
Przecież już jest. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 10-10-2010, 14:13
|
|
|
kto mie powie :P O czym jest tak właściwie Iron Man? Tak tak, nie chodzi mi tutaj o definicję samej postaci, ale o powiązanie tego z continuum z za oceanu. Czy to jest remake, dziwny sequel czy może zupełnie oderwana historia przygód Ironmana w Japonii?
Czy trzeba znać coś by zacząć serię? (2 filmy fabularne, ileś tomików komiksu, czy może na wyrywki Spidermana i Ligę Sprawiedliwych w wersji animacji warnera, o samym Ironmanie nie wspominając ) |
|
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-10-2010, 18:43
|
|
|
Jaki obecnie poziom prezentują magazyny Arigato i Kyaa? Pytam bo normą jest że z numeru na numer poziom czasopism się poprawia. Magazyn Otaku jest tego idealnym przykładem. Ostatnim numerem Arigato który czytałem był piąty, a z Kyaa nie miałem dotąd do czynienia. |
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 13-10-2010, 19:06
|
|
|
Zaznaczam, że opinia dotyczy ostatnich numerów (albo sprzed miesiąca, nie jestem pewien), wyłącznie na podstawie krótkiego przeglądania w empiku...
Kyaa to badziewie. Tak delikatnie mówiąc. Przed drukowaniem recenzji powinni je najpierw dawać do poprawy swojej gimnazjalnej/licealnej polonistce.
Arigato zawsze było w miarę sensowne, o ile nie bałeś się, że oślepniesz na widok cycków. I tak pozostało, chociaż cycków jest teraz chyba mniej. W razie czego przeglądaj w okularach ochronnych. |
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 19-10-2010, 19:35
|
|
|
Kto mie powie? część 2
Pytanie odnośnie To Love Ru
- Kiedy tak właściwie duszyca dostała ciało zastępcze? Z tego co pamiętam po serialu najpierw była w swoim nawiedzonym domku a potem nagle zemdlała na chodniku i uszła (a o tego momentu nie wiedziałem kto to jest). Jest to uwzględnione gdzieś w mandze albo anime?
|
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
|