Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wasza ulubiona i najmniej lubiana postać |
Wersja do druku |
Lina Inversica
|
Wysłany: 20-03-2003, 16:08
|
|
|
Ja lubię:
Zella, Gourry'ego, Linę(oczywiste :wink: ), Philię (troche).
A teraz was zaskoczę!:
NIE lubię:
Xellosa (tak, tak dzieci),
Rezo, Martiny, wszelakich trollów.
A, zapomniałam się przedstawić, mówcie mi Piękna Lina. |
_________________ ,,,,....;;;;:::: ////||||>>>>Slayers Fantasy<<<<||||\\\\ ::::;;;;....,,,,
http://www.republika.pl/slay_rules/
Już wkrótce :!: |
|
|
|
|
Balbinka
|
Wysłany: 20-03-2003, 18:18
|
|
|
To ja powiem raczej, kogo nie lubię za bardzo (będzie szybciej^^) - Sylphiel i Vrumugun - takie jakieś niewyraźne postacie :P A śmiech Nagi uwielbiam! A słyszeliście śmiech Kodachi Kuno z Ranmy w niemieckiej wersji? Też jest niezły :P |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 20-03-2003, 19:12
|
|
|
Co do Filii - troche rozlazła, czasem przesadnie melancholijna, co mnie momentami baaaaardzo wkurza, ale postawmy sie w jej sytuacji.... |
|
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 20-03-2003, 21:28
|
|
|
Najbardziej lubię XEllosa, Valgarva, mojego ukochanego, Zelgadisa i Gourry'ego...................I oczywiście moją słodką Filię i Linkę................
I uwielbiam Sylphiel................
A nie lubię...................Almeisa...............Vrumugena.................... I Eris.....................
Pozostałych lubię
NIENAWIDZE ZELASS METALLIUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
_________________ From where has that darkness come...?
|
|
|
|
|
Siri
|
Wysłany: 21-03-2003, 06:54
|
|
|
ja tam Zelgadissa kocham =P
A Xellosa jeszcze nie znam wiec sie nie moge na jego temat wypowiedziec.
Lina i Gourry tworzą całkiem udany duecik ^^
Amelia mnie wiecznie rozwala ^^
A Syphiel może być, ja jej prawie nie zauważam. |
|
|
|
|
|
Lina Inversica
|
Wysłany: 21-03-2003, 08:02
|
|
|
Siri napisał/a: | (..)A Xellosa jeszcze nie znam wiec sie nie moge na jego temat wypowiedziec.(...) |
Nom, ja podobnie, więc nie bieżcie sobie za bardzo do serca mojego ostatniego postu. (Choć to co zrobił z Lina w odcinku było podłe :evil: !)
A Gourry robi czasami takie słodkie oczka ^.^:
Jeszcze śliczniej wygląda z Liną (czyli mną :wink: ):
Imagesy ze Strony Gourry Gabriev - the Knight With Big Sword (wow, zapamiętałam adresik^^) |
_________________ ,,,,....;;;;:::: ////||||>>>>Slayers Fantasy<<<<||||\\\\ ::::;;;;....,,,,
http://www.republika.pl/slay_rules/
Już wkrótce :!:
Ostatnio zmieniony przez Lina Inversica dnia 21-03-2003, 08:18, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Xellos-Sama
|
Wysłany: 21-03-2003, 10:16
|
|
|
Ulubione: Lina, Xellos, Valgaav
Nie lubjane: BRAK :D |
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 21-03-2003, 18:32
|
|
|
Lina Inversica napisał/a: | Nom, ja podobnie, więc nie bieżcie sobie za bardzo do serca mojego ostatniego postu. (Choć to co zrobił z Lina w odcinku było podłe :evil: !) |
Cóż... Xelloss's style :wink: Jeszcze zdążysz polubić tego maz...Ups...^^" Nie będę ci spoilerował :wink: ...tego kapłana. Poza tym nie zawsze jest taki podły. Kilka razy uratował nawet życie Linie. No i ma świetne oczka 8) |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-03-2003, 19:22
|
|
|
Lina Inversica napisał/a: | A Gourry robi czasami takie słodkie oczka ^.^:
|
BŁĄD!!!
on nie robi słodkich oczek on jest słodki ^_^
co wy wszystkie takiego widzicie z Zelgadiss'ie ??? ??? ??? |
|
|
|
|
|
Watery
|
Wysłany: 21-03-2003, 19:50
|
|
|
ja najbardziej kocham Xellos'a (który nie tylko uratował Linę a nawet Filię gdzieś koło 12 odcinka try).
w Zelgadisie widzimy młe wyl;ęknine dziecko, które wzbudza nasz instynkt macierzyński, objawia się to tym, że mamy ciągłą ochotę go przytulić i pocieszyć, poza tym podobają nam się jego śliczne oczy i oczywiście imponuję nam jego siła i charakter, dzięki temu ze jest trochę tajemniczy chcemu go lepiej poznać...
nie znoszę jirasa i tego jego kolegi - byli tacy nudni i tacy głupi
zastanawiało mnie kiedyś czemu valgaav nie występował w serii next, przecież mógł wtedy pomagać gaav'owi, no nie ? |
|
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-03-2003, 19:57
|
|
|
bbbuuuu jaki instynkt macieżyński... moje uczucia co do tego pana są wprost odwrotne ^_^ ale co tam może kiedyś się do niego przekonam sesesese... nie przepadam za nim ale dużo wnosi do anime... Slayersi bez niego to nie byli by Slayersi... |
|
|
|
|
|
Watery
|
Wysłany: 21-03-2003, 20:02
|
|
|
ej ja nie powiedziałam, ze to twoje uczucia, pytanie było co wy widzicie, zresztą nie twierdzę ze mam rację to była tylko moja wymyślona w kilka sekund teoria zresztą co będę sie tłumaczyć tak jest i już :) |
|
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 21-03-2003, 21:59
|
|
|
Tak, mazoku ma rację, zdążysz polubić tego Kapłana...........Ja go uwielbiam...........A jeszcze bardziej wielbię jegi wraz z pewnym smokiem.............. :P |
_________________ From where has that darkness come...?
|
|
|
|
|
final-kun
Dołączył: 08 Lip 2002 Skąd: Na zywo z gor Kataart ^^ Status: offline
|
Wysłany: 21-03-2003, 22:17
|
|
|
Watery napisał/a: | zastanawiało mnie kiedyś czemu valgaav nie występował w serii next, przecież mógł wtedy pomagać gaav'owi, no nie ? |
Chciazby dlatego ze Val znajdowal sie POZA bariera nad kontynentem, ktorej nie mogl przekroczyc nawet najwyzszej rangi Mazoku, lub Shinzoku...po prostu kontynent na ktorym wychowala sie Lina i eszta byl od tysiaca lat odizolowany bez mozliwosci wejscia i wyjscia. |
_________________ Kitto Dokoka ni "Kotae" Aru,
Umaretekita Kotae ga,
Hito wa Minna Sore o Motome,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
^Vicious^
|
Wysłany: 21-03-2003, 22:34
|
|
|
Hm, skoro Valgaav znajdowal sie poza bariera, a Gaav pojawil sie w swiecie Liny, czyli wewnatrz bariery, tzn ze Gaav i Val byli oddzieleni bariera. Ale skoro tak, to jak Gaav zdolal pomoc Valowi?
Czy moze bariera zostala stworzona juz po udzieleniu mu pomocy? |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|