Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wasza ulubiona i najmniej lubiana postać |
Wersja do druku |
final-kun
Dołączył: 08 Lip 2002 Skąd: Na zywo z gor Kataart ^^ Status: offline
|
Wysłany: 21-03-2003, 23:18
|
|
|
Pomoc? Chodzi ci o jego zamieninie w Mazoku? To sie stalo jeszcze przed Kouma Sensou, czyli przed stworzeniem bariery...Wojna miala miejsce w Kaatart czyli na terenie zakletego kontnentu. Gaav zostal tam zabity (ale nie zniszczony...dla Mazoku to duza roznica) i uwieziony w ciele czlowieka - dlatego tez pozostal na terenie kontynentu. A Val pzebywal pozanim i po prostu go oddzielilo. |
_________________ Kitto Dokoka ni "Kotae" Aru,
Umaretekita Kotae ga,
Hito wa Minna Sore o Motome,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 21-03-2003, 23:51
|
|
|
Watery napisał/a: | ja najbardziej kocham Xellos'a (który nie tylko uratował Linę a nawet Filię gdzieś koło 12 odcinka try). |
Tia... Cyba tylko po to, żeby spuścić ją na Valgaava, w celu odwrócenia jego uwagi :twisted: |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-03-2003, 00:35
|
|
|
Dośka napisał/a: | Tak, mazoku ma rację, zdążysz polubić tego Kapłana...........Ja go uwielbiam...........A jeszcze bardziej wielbię jegi wraz z pewnym smokiem.............. |
Ty też? Ty też? *_*
O Bogowie, ja po prostu mam obsesję...
A poza tym: ładne mi odwrócenie uwagi - akurat miał go w garsci... :P <-- nie przejmujcie się mna, jestem zdecydowanie stronnicza :D |
|
|
^Vicious^
|
Wysłany: 22-03-2003, 17:46
|
|
|
final-kun napisał/a: | Pomoc? Chodzi ci o jego zamieninie w Mazoku? |
Heh, tak, wlasnie o to mi chodzilo. Sory za zle wyrazenie sie i dzieki ^_^ |
|
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 29-03-2003, 21:53
|
|
|
Wiesz, mazoku, on raczej naprawde miałgo w garści, męczył tego Valusia mego.........
On ją uratował, kto się zgadza........
Acha, tylko jeden głos.........mój?
Fajnie..........
"That's dragon I love...." |
_________________ From where has that darkness come...?
|
|
|
|
|
cronotrigger
|
Wysłany: 30-03-2003, 16:53
|
|
|
Najbardziej lubię ( tu będe orginalny ) .. Xellossa !!!!!!!
A najmniej... czy ja wiem wszystkich lubie ale z głównych postaci ( w miare głównych) nie lubię Red Priest Rezo i Martiny |
_________________ GG: 4394697 |
|
|
|
|
Lothlori
Dołączyła: 26 Mar 2003 Skąd: Wolf Pack Island ^^ (dopóki mnie nie wywalą... ^^) Status: offline
|
Wysłany: 30-03-2003, 17:53
|
|
|
Ja też kocham Xelloska! :D Jestem tu nowa i nikogo nie znam, ale BŁAGAM jak macie coś o Xellu przyślijcie mi! BŁAGAM!!! |
|
|
|
|
|
Asmanara
|
Wysłany: 30-03-2003, 23:05
|
|
|
Xsellos... Taak... Zdecydowanie... Jest taki...Taki... Kawaii!!! Te jego oczenta " ^_^ " <wzdycha> .=_=.
(wiem ze nie jestem oryginalna...)
No i...em...Vrumugun...(???)... Za to jego opanowanie i spokojny glos...
A no i nie lubie Sylphiel... Jakos taka jakas jest...em...nie wiem... taka odpychajaca...nie chodzi o wyglad... chodzi mi o to jaka jest...
(tu tez nie jestem oryginalna) |
_________________ Gdy się zjawiam, u mego boku życie płynie...
Gdy jestem, czas przemija za mymi plecami...
Gdy odchodzę, ¶mierć razem ze mn± was żegna... |
|
|
|
|
KATKA
|
Wysłany: 31-03-2003, 20:44
|
|
|
ChciałAm powiedzieć,że Amelia mnie już trochę nudzi. Te jej durne tekściki. Co to by było, gdyby gadała tak na każdym kroku i w serii TRY?
( JA na pewno bym już dawno zasnęła^^) |
_________________ My love is all m&a. |
|
|
|
|
Lady Dark
|
Wysłany: 09-04-2003, 21:01
|
|
|
Heh, moje ulubione postacie: Zelgadis, Xellos, Valgaav. Sami tajemniczy mężczyźni, he, he, he! Ten mój biedny, mały Valgaavek, sam na tym podłym świecie i... eee... a ktoś tu pisał, że to Zel działa na instynkty macierzyńskie^^.
Jeśli chodzi o najmniej lubiane ostacie, to są nimi Amelia i Sylphiel. Amelia naoglądała się za dużo Sailor Moon (pewnie Bunny to jej ulubiona bohaterka - -'), a Sylphiel mnie drażni tym swoim ciągłym "Gourry, kochanie!" Boszszsz... Ileż można?! |
_________________ Zagubiłam się w Ciemno¶ci... Chwyć moj± rękę i prowadĽ mnie do ¦wiatła. |
|
|
|
|
Siri
|
Wysłany: 10-04-2003, 09:33
|
|
|
o właśnie, vrumugun =P normlanie coś jest w tych milczących posępnych facetach... *.* |
|
|
|
|
|
Xellia
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-04-2003, 07:59
|
|
|
XEEEELLOS RLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobra dobra już sie uspokajaam...NIE! zabierzcie stąd ten kaftan!^^ |
_________________ Teraźniejszość mgłą spowita,
Smutna przeszłosć nadal boli;
Dawna miłość, choć zabita,
W podświadomej wciąż tkwi woli.
Serce, kiedyś już zranione
Nadal z pełną siłą bije
Choć złamane, porzucone
Nadal tęskni, nadal...żyje. |
|
|
|
|
Xellia
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-04-2003, 08:09
|
|
|
Khee khee...<zadławia sie hjerbatą> Dośka dlaczego nie lubisz Zellas? Tzn.ja też za nią nie przepadam ale chce wiedziec czy tu też mamy wspolny punkt widzenia^_- |
_________________ Teraźniejszość mgłą spowita,
Smutna przeszłosć nadal boli;
Dawna miłość, choć zabita,
W podświadomej wciąż tkwi woli.
Serce, kiedyś już zranione
Nadal z pełną siłą bije
Choć złamane, porzucone
Nadal tęskni, nadal...żyje. |
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 12-04-2003, 09:05
|
|
|
A ja kocham Xellosika - za jego oczętka, milutki uśmiech i za to, że nigdy nie wiem, kiedy mówi prawdę, a kiedy się zgrywa... POza tym jest taki ZEGZY^^ mrrrau XD~~
Lubię jeszcze Gourry'ego, bo jest absolutnie najsłodszy ze wszystkich bohaterów - on naprawdę myśli, tylko duużo wolniej od pozostałych. Tak mi go żal, jak wszyscy (esp. Lina) się nad nim pastwią...
No i pozostał jeszcze Valgaav, który jest taki melancholijny i różni się zupełnie od reszty... Jest w nim coś, co pociąga...
A z bohaterek żeńskich, to KOCHAM (tyleko bez skojażeń) Martinę, jest debeściarska! Poza tym Lina - mam słabość do głównych bohaterek - i Filia - za to, jak kłóci się z Xellosikiem i jak skarżyła się na swoją pensję, budując kamienne bałwanki... SUGOIIII*^^*
A kogo nie lubię? Nie cierpię Vrumuguna, bo jest bezpostaciowy i Eris, która jest zbyt dramatyczna. Nieprzepadam za tym trollem z TRY, Rezo i Silphil... Ale nie to, że ich nie cierpię, ale mnie zbytnio nie zauroczyli... Pozostałych lubię. Razem z Phibrizzo, bo on jest taki słodki w swoim pierwszym występie^^ |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Kairi
Dołączył: 09 Kwi 2003 Skąd: Warszawska mie¶cina Status: offline
|
Wysłany: 12-04-2003, 09:11
|
|
|
moją ulubioną postacią jest Xelloss^^ a te jego oczka można by dać wszystko, ne?*^^* tylko mnie ciekawi jak on chodzi z zamkniętmi oczyma...hmmm... :ysz: no jak rezo chodził to czemu nie Xell, racja?^^ a poza tym to jest taaaaki śmieszny^^
ale mimo wszytsko moim bishakiem ze slayersów jest Zelgadis:P |
_________________ Ty trzymasz mnie na ziemi,
Ty wznosisz mnie do nieba,
Ty¶ jest mi tutaj wszystkiem,
Po co aż tam i¶ć trzeba.
O tobie wiem jedynie
I tylko Ciebie umiem.
Na ¶wiat machnęłam ręk±:
I tak nic nie zrozumiem ! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|