Wasza ulubiona i najmniej lubiana postać |
Wersja do druku |
Filia
|
Wysłany: 13-05-2003, 18:00
|
|
|
najbardziej lubię Filie - za całokształt ;D I Line. Może dlatego, ze się z nimi identyfikuje (:
a najmniej lubie amelie. wg mnie.. taka jakas nieciekawa, troche nijaka.. [to tylko moje zdanie ;P] |
|
|
|
|
|
Fibritzo
Dołączył: 13 Maj 2003 Skąd: Pustynia Destrukcji Status: offline
|
Wysłany: 13-05-2003, 20:59
|
|
|
Cóż można powiedzieć o mojej ulubionej postaci..... Jest nią Fibritzo!!!
Co??!! Nikt go nie lubi?! Arghhhhhhhh :evil: To nie fair!
A za to nie lubie tej LON. Dlaczego? Bo zatłukła Fibritzo! A tak przy okazji to popieram MrBat'a jeśli chodzi o ludzi - ryby. Są okey i całkiem spoko.
A jeszcze nie lubie Martiny, bo mnie wnerwia jej ciągłe przeszkadzanie w przebiegu akcji i Sylphiel, bo jakaś taka mało wyrazista jeśli chodzi o charakter ( wiecie chyba o co mi chodzi 8) ) |
|
|
|
|
|
Siri
|
Wysłany: 14-05-2003, 08:07
|
|
|
Tak, Gaav był już ciekawszy. Nie mowiąc o valgaavie - on przynajmniej jest bardziej skomplikowany, a poza tym lubię postacie które cierpią =P |
|
|
|
|
|
Irma
|
Wysłany: 14-05-2003, 15:23
|
|
|
Armace jest strasznie nudny == |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 14-05-2003, 21:30
|
|
|
A Dark Star to już w ogóle :D . Ogólnie ci astralni są średnio ciekawi (wyłączając Xellossa i Vala). To chyba jakaś przypadłość :D |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 16-05-2003, 19:48
|
|
|
jeśli chodzi o mnie to..eee..no tego...ujme to tak : Kolejna fanka Xelloss'a zwaliła wam sie na głowe ^^,uwielbiam go,najlepsze sa jego oczka poprostu cudne *^^* |
|
|
Lothlori
Dołączyła: 26 Mar 2003 Skąd: Wolf Pack Island ^^ (dopóki mnie nie wywalą... ^^) Status: offline
|
Wysłany: 16-05-2003, 20:30
|
|
|
O tak, zgadzam się, a najlepsze jak mówi :"sore wa himitsu desu" tym takim złośliwym głosem ^^ A zresztą to on cały jest słodki i najukoffanńszy ^^ |
_________________ "Są dwie rzeczy nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości"
A. Einstein
* http://dreams-of-mazoku.blog.pl * - nowy bloguś.. ^^ zerknijcie ^^ |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 17-05-2003, 01:30
|
|
|
Eee... Almace i-ska wogóle nie mieli ciała astralnego, chciałbym przypomnieć, więc trudno ich nazwać "astralnymi"^^. A czy byli ciekawi; cóż, Sirius był, bo w końcu nigdy nie było wiadomo co on myśli.
Moim zdaniem postać nie musi traktować otoczenia fireballem i nonstop gardłować żeby byc ciekawa. Dla mnie Sylphiel jest nawet ciekawsza od Liny, która tylko wydaje się wam oryginalna i przebojowa (czytać książki, młodzieży! u Eddingsa co druga baba jest taka).
Co do postaci najciekawszej: powiedziałbym że Valgaav, ale za wiele rzeczy ma on wspólnych z Zelem, który ma pierwszeństwo. Poza tym Zel ma fajniejsze ciuchy, bo nie zdzierał ich z młodszego brata^^. Xellos mi deczko działa na nerwy, choć przyznaję, że tylko on wygląda, jakby faktycznie żył w Średniowieczu.
Natomiast najmniej lubię: Gaava, bo pasuje do klimatu jak Luke Skywalker do "Pana Tadeusza" z tym swoim obrzydliwym płaszczem; Amelię, bo jeśli nie jest zabawna to po prostu nudzi; Martinę, bo jest żałosna i śmieszna jak kilogram pyrów; trochę nie idzie mi też Gourry, ale tylko dlatego, że jest głównym bohaterem męskim, do której roli się kompletnie nie nadaje. Nie moja wina, po prostu jak on mówi coś patetycznego albo "przejmuje dowodzenie" gdy Lina jest nie dysponowana to chce mi się rzygać. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 17-05-2003, 06:05
|
|
|
Ysengrinn, ty to chyba wogóle Slayersów nie lubisz ;) ;) ;) |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 17-05-2003, 09:15
|
|
|
g_v_s - Też mam czasem takie wrażenie^^. Ale skoro oglądam serial, czekam na mangę i zamawiam wszystko co jest na NetCD to chyba jednak lubię^_^ |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 18-05-2003, 00:35
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Eee... Almace i-ska wogóle nie mieli ciała astralnego, chciałbym przypomnieć, więc trudno ich nazwać "astralnymi"^^. A czy byli ciekawi; cóż, Sirius był, bo w końcu nigdy nie było wiadomo co on myśli. |
Z tym astralem to już sobie wytłumaczyliśmy ^^, natomiast Sirius, fakt jest najciekawszy z tej trójki.
Cytat: | Dla mnie Sylphiel jest nawet ciekawsza od Liny, która tylko wydaje się wam oryginalna i przebojowa. |
I tutaj się zgodzę (choć i tak Amelcia rulz ^^). To woła o pomstę do nieba, że ją tak po macoszemu potraktowali w serii. :(
Cytat: | Natomiast najmniej lubię: Gaava, bo pasuje do klimatu jak Luke Skywalker do "Pana Tadeusza" z tym swoim obrzydliwym płaszczem. |
A poza tym Inspektor Gadżet ma lepszy :D |
|
|
|
|
|
Gola_s
|
Wysłany: 20-05-2003, 13:03
|
|
|
A co wy chceicie od Lucka??? Hy? (on jest także fanem Star Wars dop. Stefan) A i owszem lubie SW. Boski tesh lubi. |
_________________ milosc... tak a zalamanie jescze gorsze... juz 2 razy w ciagu roku... ale sie nie poddam i dalej przez zycie bede parl do przodu...
Zapraszam na: www.fantasy-center.prv.pl |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 20-05-2003, 13:28
|
|
|
Dobra Gola_s, niech będzie że Gaav pasuje jak pan Tadeusz do Star Wars^__^. |
|
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 28-05-2003, 20:44
|
|
|
Ja jak zwykle nie na temat...
Najbardziej lubie Siriusa i Valgaava, a nie lubie Xellosa i Amelii |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 29-05-2003, 06:06
|
|
|
wiem że o gustach się nie dyskutuje,ale... JAK MOŻNA NIE LUBIĆ XELLOSA ??!! :evil: :evil: :evil: |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
|