Slayersowe pary ^ ^ |
Którą Slayersową parę najbardziej lubisz? |
Xell/Fi |
|
43% |
[ 32 ] |
Lina/Gourry |
|
24% |
[ 18 ] |
Zel/Amelia |
|
31% |
[ 23 ] |
|
Głosowań: 17 |
Wszystkich Głosów: 73 |
|
|
|
Wersja do druku |
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 11-11-2003, 21:33
|
|
|
Amelka------> nie chcę być niemiła, ale już tutaj parę osób oficjalnie oddało mi Zela, ALE jak juz podkreślałam jedyną osobą z którą mogę się nim podzielić jest nie kto inny, jak własnie Amelia... więc? musisz mi udowodnić, że jestes prawdziwą Amelią, to wtedy pomyślimy nad kompromisem^^ poza tym masz piękny avatarek! mój się roz$%&@#!!!
czekam na nowy! nie martw sę, na pewno się dogadamy!!!
a poza tym RZĄDZI PARA ZELGADISS AMELIA!!!!! *FANFARY* |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
Ly
|
Wysłany: 12-11-2003, 20:11
|
|
|
parki X/F i X/L moim zdaniem sa najciekawsze. moje zdanie, wiec jak sie ktos przyczepi to fireballem po lepetynce i bedzie spokoj ^^ |
|
|
|
|
|
Dark_Saturn
Dołączyła: 11 Maj 2003 Skąd: Był sobie raz pewien świat... Status: offline
|
Wysłany: 12-11-2003, 20:56
|
|
|
Njo, ja tam oczywiście za parką Linusi mojej kochanej jestem :) Let's go, Gourry, let's go!! :) |
_________________ ...jesteśmy niewolnikami własnych myśli... |
|
|
|
|
Pico
|
Wysłany: 13-11-2003, 08:18
|
|
|
Gorry i Lina ^^ chociaż Amelia i Zell też są dobraną parą
Natomiast przy Xell i Filia to bym się troszkę zastanowił... a może by zmienić na Filia i Walgav (sory za bąd w imieniu :p) |
_________________ Wiele osób myśli że jestem dziwny... mają racje... |
|
|
|
|
Dzik
|
Wysłany: 13-11-2003, 20:52
|
|
|
Odpowiedź Avellany dla Vela ;]
Cytat: |
Właśnie to sobie wyobraziłam: Amelia i Ashram... To by była para... |
Hmmm...pomysł Avellany z parą Amelia + Ashram nie jest zły ;]
Przecież obie te osobistości walczą w imię sprawiedliwości pragnąc wyzwolić biedne, zagubione dusze z rąk chciwych i despotycznych złoczyńców ^^
Ten drugi nawet bardziej ;]
Dobra, może rzeczywiście AŻ taki święty nie jest.
Ale pomyślcie...dobro i zło (wiem, nieco schematyczne)...plus i minus...przeciwieństwa często się przyciągają i nie tylko ze względu na prawa fizyki ;]
To byłaby naprawdę interesująca parka - Ashram niosący Amelcię w ramionach..Heh ;]...zaraz sam to naszkicuję^^
Post Vela ;]
Cytat: |
Czy wy tego nie widzicie? Dzik przecież wszędzie wychwala Amelcię, jest jej wielkim fanem itp. On jest po prostu zazdrosny! Chce odciągnąć Zela i Amelię od siebie, żeby posiąść tą niewinną dzieweczkę dla siebie! On znów wprowadza w życie swe niecne, Dziczne plany, a wy tego nie zauważacie!!! ^_______^ |
Vel-> Za dużo wiesz ;] Wkrótce poznasz konsekwencje^^ |
_________________ Nie ma geniuszu bez ziarna szaleństwa. |
|
|
|
|
Ly
|
Wysłany: 16-11-2003, 15:37
|
|
|
ja pary X/V nie znosze. Val (moim zdaniem! remember!) to młotek. nieczyłu i kamieniasty. Bardziej pasuje Xellcio. |
|
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 16-11-2003, 16:05
|
|
|
Tak, Dzik, MUSISZ to naszkicować! A następnie... Use the Scanner, Dzik! ^^
I poza tym- ciekaw jestem, jakie będą "konsekwencje"... Czekam z niecierpliwością!!!
Ly- a moim zdaniem na pewno Val będzie lepszy dla Filii... ponieważ z Xellem nie może ona tworzyć pary... (powtarzam się po raz 114761298571624298741652948625298764521476, ale muszę wam, biednym nieświadomym, to wpoić ;P) |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Ly
|
Wysłany: 16-11-2003, 16:41
|
|
|
moze jestem biedna nieswiadoma, ale i tak wole xella z filia niz tego zielonego mlota.
nie czepiac sie, przeciez kazdy moze miec swoje zdanie nie? a to jest moje. i koniec kropka.[/list] |
|
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-11-2003, 20:24
|
|
|
Xeniph napisał/a: | Jak już wiadomo, moja ulubiona para to Gourry/Sylpheel, która powinna być zamieszczona w ankiecie w miejscu Xell/Fi, której to pary nadal nie uznaję ;P |
jak najbardziej popieram :] |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 20-11-2003, 20:30
|
|
|
<offtop>
Dzik, no wiesz co? I ma tak wystawić do wiatru Pirotess? Nie pozwalam! ;b
</offtop> |
|
|
|
|
|
Bleu_dreamer
Dołączyła: 23 Paź 2003 Skąd: nikt mnie nigdzie nie chce ^^ Status: offline
|
Wysłany: 21-11-2003, 15:52
|
|
|
A ja nie! Para Xell/Fi zawsze była ( no dobra, tylko w TRY^^), jest i będzie ^^
Ludzie, co wy wszyscy macie przeciwko? Równie dobrze możnaby powiedzieć, że para Z/A nie istnieje, bo ani razu nie było to jednoznacznie pokazane... |
_________________ Buhahahahahahahahahaaaaaaa!!!&
btw. kochajmy herbatkę! ^^&
btw.2 i Xellosa też! & |
|
|
|
|
Ly
|
Wysłany: 23-11-2003, 13:33
|
|
|
racja bleu |
|
|
|
|
|
Hitomisia
Dołączyła: 22 Wrz 2003 Skąd: "Tymczasem przenoś moją duszę utęsknioną, do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych" Status: offline
|
Wysłany: 25-11-2003, 18:37
|
|
|
ja bym z radościa zobaczyła pare Zell&Fillia ;))) |
_________________ "Twe oczy jak piękne świece,
a w sercu źródło promienia.
...więc ja chciałbym Twoje serce ocalić od zapomnienia..." |
|
|
|
|
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 26-11-2003, 16:17
|
|
|
bleu_dreamer-----> nigdzie nie było tego widac oprócz sceny, gdy Zel ratuje jej życie, amelia mówi o ich wspólnej miłości a jaki.ś czas potem widzimy Zela z jej branzoletką, ach tak, no i zapomnialabym o tych wszystkich OFICJALNYCH artach, twórców slayersów, pokazuj.ących raczej jednoznacznie, że Zel+Amelia=WNM (hehe,jak to piszą dzieciaki na murach^^)
nie chcę nikogo obrażać a tym bardziej ich ulubionej pary, ale nie widzialam jeszcze ORYGINALNYCH artów na których Filia i Xellos by się przynajmniej uśmiechali do siebie (w taki sposób)
widzialam za to ORYGINALNY art na ktorym Filia jest wtulona w Vargava...hm...
aha, no i taki tyci szczególik... Xellos to mazoku. taka drobnostka. nic nie szkodzi. może kochać. może współczuć. może milować. kochas sprawiadliwość(i te booooskie piosenki!) no a nade wszystko kocha Filię... ups, zapomnialam, że jednak nie może... mój błąd.
Hitomisia----> szczerze, to gdyby nie było Amelii, to Filia byłaby druga w kolejce do Zela (mnie kolejka nie obowiązuje^_~) trzecia byłaby Sylpheel. (nie bić!) czwarta za to...BRAK. innej pary nie toleruję. |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
Rurokesusu
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Spod spódnicy Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 26-11-2003, 16:31
|
|
|
A Zell i Lina? ^^ Jedna z moich ulubionych par :P |
_________________ Niech Lady of Nightmares błogosławi na zawsze te Forum!
Under the ice you will belive
Under the ice you will be free |
|
|
|
|
|