Z Naagą, z grupą czy jeszcze inaczej??? [uzasadnienie] |
Z kim kontunuacja? |
Lina i Naaga |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina i Grupa |
|
73% |
[ 19 ] |
Lina i jeden wcześniejszy bohater |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina sama |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina i ktoś nowy |
|
7% |
[ 2 ] |
Bez Liny >najgłupsza opcja = ="""< |
|
19% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 4 |
Wszystkich Głosów: 26 |
|
|
|
Wersja do druku |
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 09-05-2004, 14:09
|
|
|
Nie musi zostać^^ Niech zostawi Lince mieczyk (drżyjcie mazoki;P) i jedzie z Sylphil na Karaiby XDDD
Ja chcę opcję number 3!!!!!!!! ^_^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 09-05-2004, 14:11
|
|
|
Bez niego nie byłoby tak samo kto by zadawał najdurniejsze pytania?? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 09-05-2004, 14:40
|
|
|
No w sumie racja... Ale i tak to lepsze niż opcja= bez Liny...T_T |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 09-05-2004, 14:44
|
|
|
jedno jest pewne bez Naagi^^ mało osób ja lubi |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 09-05-2004, 16:00
|
|
|
Naaga jest całkiem sympatyczna, ale została całkowicie wyczerpana w dotychczasowych produkcjach. Ile można powtarzać ten sam schemat... chyba że wnieśliby jakiś powiew świerzości do jej charakteru... |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 09-05-2004, 16:01
|
|
|
Co byś proponował?? |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 09-05-2004, 16:02
|
|
|
Naaga jest głupia- zacznijmy od tego T_T Za grosz rozumu....= =""" |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 09-05-2004, 16:03
|
|
|
taaa
śmiech też ma ciekawyXD |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 09-05-2004, 16:05
|
|
|
Śmiech jest...jest... szalony i najczęściej nie do zniesienia. Ale to dałoby się przeżyć gdyby Naaga była ciekawą postacią. A ona jest wkurzającą postacią ot co. |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 09-05-2004, 16:06
|
|
|
Jej smiech jest genialny, a co do jesj inteligencji to nie nazywałbym jej głupią skoro w walce remisuje z Liną...
Cytat: |
Co byś proponował??
|
Od tego są autorzy... |
_________________ Multiworld Project
Ostatnio zmieniony przez g_v_s dnia 09-05-2004, 16:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 09-05-2004, 16:07
|
|
|
Nie mogę się na ten temat wypowiadać bo nie ogladałam żadnego filmu z jej udziałem. A kogo ze starych znajomych byście wsadzili spowrotem do paczki?? |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 09-05-2004, 16:11
|
|
|
Polecam filmy i OAVki.
Niektóre IMHO są lepsze od samej serii TV |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 09-05-2004, 16:13
|
|
|
Ja oglądałam. Nie mogłąm znieść jej towarzystwa T_T... W walce remisują... chyba cudem i przypadkiem.= ="
Starych? Czyli kogoś spoza WS*? Dilgeara!!!!XD Nawet go polubiłam.^^
Piesio *_*
*wielka szóstka: Li, Zel, Ame, Xell, Fi, Gourry.XD |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 09-05-2004, 16:19
|
|
|
ja bym jeszcze chetnie zobaczyła Martine z Zangulusem^^ może np w czasie kłótni małżeńskiej?? |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 09-05-2004, 16:20
|
|
|