Z Naagą, z grupą czy jeszcze inaczej??? [uzasadnienie] |
Z kim kontunuacja? |
Lina i Naaga |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina i Grupa |
|
73% |
[ 19 ] |
Lina i jeden wcześniejszy bohater |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina sama |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina i ktoś nowy |
|
7% |
[ 2 ] |
Bez Liny >najgłupsza opcja = ="""< |
|
19% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 4 |
Wszystkich Głosów: 26 |
|
|
|
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 08-04-2004, 16:28
|
|
|
e tam pocałowali najlepsze są "podchody" takie dyskretne spojrzenia, dotyk ręki, uśmiech ach...rozmarzyłam się^^
<off>Zegis miałam się własnie zapytać czy Zel przypadkiem nie jest twoim idolem?</off> |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 16:30
|
|
|
/off/Podpisuję się pod pytaniem//off/ |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 08-04-2004, 16:31
|
|
|
Biorąc pod uwagę jaki przykład daje jej Phil to dorosła psychiczne Amelia była by największym cudem wszechświata i nawet stepujący dementor by jej nie przebił...
/off/
Zel nie jest moim idolem wole Val Garva. Uprzedzę pytanie:
avka mam jakiego mam bo żadnego sensownego z VG znaleść nie mogłem...
//off/ |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..."
Ostatnio zmieniony przez Zegis Black Priest dnia 08-04-2004, 16:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 16:33
|
|
|
Może Zel będzie ją uczył ^_- |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 08-04-2004, 16:37
|
|
|
to by mogło być ciekawe^^
<off>nie chodziło mi o avka^^''</off> |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 16:38
|
|
|
Przynajmniej by się czegoś nauczyła.
I wiecie jak to jest...upadające książki^^
>kłania się Abelard i Heloiza XD< |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 08-04-2004, 16:40
|
|
|
Nie wiem czy takie miłe były by takie zajęcia znajądz talent Amelci do zadawania dziwnych pytań...
\off\ O avku mówię bo podstawowe pytanie dalej mogło by brzmieć "to czemu masz na avku Zela skoro go niezabardzo lubisz" a Vg lubie dlatego że ponad 98% jego cech to moje cechy... \/off\ |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 16:42
|
|
|
Pytania ma ostre^^
Ale Zel i tak byłby mównicą^^
<off>nawet chyba gdzieś o tym pisałeś, nie? W ulubionej postaci!</off> |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 08-04-2004, 16:44
|
|
|
dobra nie jestem w temacie= =''''' nie kapuję o co chodzi=="""
<off>na świętego Indiane Jones'a!! 98% a nerwowy jesteś tak jak on?? bo wiesz on nie zabardzo lubił Xellcia^^''</off> |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 08-04-2004, 16:45
|
|
|
Zel nie jest głupi nie pozwolił by zrobić z siebie mównicy (a przynajmniej w 1-wszej i w 2-giej seri, oraz pomiędzt nimi po Try już nie wiadomo)
\off\ ja naprawdę przestanę cokolwiek mówić o mnie... za dużo o mnie informacji lata.... z\/off\ |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 16:49
|
|
|
Dałby się w końcu^^ Xellas, czyżbyś się pogubiła? X)
<off>sam napisałeś! XDDD Widzisz ile można z niewinnego posta wyciągnąć?XDDD</off> |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 08-04-2004, 16:53
|
|
|
też tak myśle na pewno by wymiękł^^ |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 08-04-2004, 16:59
|
|
|
Nie nerwowy nie jestem (pod tym względem nawet Xellcia przerastam)
chodzi raczej o sam stosunek do świata...
wracając do tematu to po pewnym zastanowieniu się stwierdzam że poważny związek Ame&Zel jest sprzeczny z ich naturą... |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:04
|
|
|
Ocho, zaraz się zacznie kolejna dyskusja o tym czy Z/A może być czy nie.
To było już gdzieś poruszane.
<off>trzeba założyć topic "O naturze Zegisa" XDDDDD</off> |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:04
|
|
|
ja myslę ze nie!!! tylko Ame musi dorosnąć psychicznie (byle daleko od Fila!!) |
|
|
|
|
|
|