Z Naagą, z grupą czy jeszcze inaczej??? [uzasadnienie] |
Z kim kontunuacja? |
Lina i Naaga |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina i Grupa |
|
73% |
[ 19 ] |
Lina i jeden wcześniejszy bohater |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina sama |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina i ktoś nowy |
|
7% |
[ 2 ] |
Bez Liny >najgłupsza opcja = ="""< |
|
19% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 4 |
Wszystkich Głosów: 26 |
|
|
|
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 13-05-2004, 13:08
|
|
|
Ysen ja Ci offtop zrobię><****
Nie ma szans żeby Gourry podóżował bez Liny bo przecież obiecał ją chronić nic go nie zmusi do tego żeby zostawił Linę z własnej woli |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 13-05-2004, 13:54
|
|
|
Zawsze można wpakować tam jakiegoś szermierza czy mazoku, który pokona Gourry'ego;P |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-05-2004, 21:21
|
|
|
Cytat: | Ysen ja Ci offtop zrobię><****
Nie ma szans żeby Gourry podóżował bez Liny bo przecież obiecał ją chronić nic go nie zmusi do tego żeby zostawił Linę z własnej woli |
Stwierdzam faktyXD. A co do Gourriego to kto tu mówił o wolnej woli;P? Takim gostkom jak on nie należy dawac zbyt wiele wolności wyboru bo sobie krzywdę gotowi zrobić. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 13-05-2004, 21:40
|
|
|
A teraz co do *_*Xella*_* z druzyny wypadnie tylko wtedy gdy nie będzie w niej Liny, którą śledzi od dawna i Vala, którego pewnie będzie obserwował^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 13-05-2004, 21:58
|
|
|
No, lina jest jego obiektem zainteresowania;PPPP A czy obiektem na tle "pracy" czy czego innego to każdy sam sobie może dopowiedzieć XDDD |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 13-05-2004, 22:06
|
|
|
Ja tylko się spytam: czy to przypadkiem nie wymysł fanów, że Xellos śledzi Linę? Bo na mój gust to podróżował za nią, bo tak mu akurat wypadło, a nie dlatego, że ją śledził.
A jeśli nawet to wątpię, by mógł podróżować tylko dlatego, że tak mu się zachciało. Xellas by nie tolerowała nieroba:P. |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 13-05-2004, 22:09
|
|
|
^^ Zaraz, z tego co ja słyszałam to na początku on miał za zadanie nie dopuścić by Lina przeszła na stronę Gava, a w razie czego chronić ją. W każdym razie nie słyszałam, żeby w razie jakiegoś wypadku miał pozwolenie na zabicie jej. Zellas (;P) chyba nie tolerowała również "potknięć"^^ |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 13-05-2004, 22:20
|
|
|
Nie bardzo rozumiem: miał ja chronić w razie gdyby przeszła na stronę Gaava??? Weird... Nie pamietam tego, może to tylko w mandze byłXD.
Ja tylko dodam, że wtedy to on był pożyczony Phibiemu, który swoich pomagierów był postradał w Kouma War. Więc z tym X/Zellas(to naprawdę nie ma znaczenia:P) nie miała nic wspólnego. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 13-05-2004, 22:22
|
|
|
*_*Xellos*_* miał jeszcze ewentualnie zaciągnąć ją na stronę mazoku chyba nie pamiętam dobrze^^'' |
Ostatnio zmieniony przez xellas dnia 13-05-2004, 22:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 13-05-2004, 22:23
|
|
|
Nie, miał ją chronić gdyby Gav chciał jej zrobić "kuku" XD
Zellas chyba miała poważniejsze plany wobec Linki co? Bo w przeciwnym razie nie dałaby takiego polecenia Xellowi... chyba^^"""""" |
Ostatnio zmieniony przez Chimeria dnia 13-05-2004, 22:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 13-05-2004, 22:29
|
|
|
<off>LON nie jast panią *_*Xellosa*_*!!!</off>
a tak wogóle to zboczyliśmy trochę z tematu. *_*Xellos*_* jakby chciał to by łaził z nimi i basta!!!! |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 13-05-2004, 22:32
|
|
|
Cytat: | *_*Xellos*_* miał jeszcze ewentualnie zaciągnąć ją na stronę mazoku chyba nie pamiętam dobrze^^'' |
Nie przypominam sobie, by miał to zrobić, pierwsze słyszę. Chyba się wam z fikiem, kumo, pomyliłoXP. Nie mówiąc o tym, że będąc mazoku nie mogłaby rzucać Giga Slave'a, na czym mazoku zależało.
Nie byłbym taki pewien. W końcu jest "właśnością" Xellas, więc nie może łazić gdzie mu się podoba. |
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 13-05-2004, 22:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 13-05-2004, 22:34
|
|
|
Chyba Xell nie miał jej zaciągać jednak... nie przypominam sobie czegoś takiego. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 13-05-2004, 22:39
|
|
|
Mazoku nie mogą pozwolić do całkowitej zagłady świata bo stracą swoje miejsce bytu:P
Ale mnie sie jednak wydaje że gdzieś było to powiedziane tylko to było takie dwuznaczne... |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 13-05-2004, 22:42
|
|
|
Czy ja wiem... nie wiem^^
Gdyby ją poprosił odmówiła by na pewniaka. Więc co dalej? Chciałby ją zabić????????? |
|
|
|
|
|
|