Z Naagą, z grupą czy jeszcze inaczej??? [uzasadnienie] |
Z kim kontunuacja? |
Lina i Naaga |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina i Grupa |
|
73% |
[ 19 ] |
Lina i jeden wcześniejszy bohater |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina sama |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina i ktoś nowy |
|
7% |
[ 2 ] |
Bez Liny >najgłupsza opcja = ="""< |
|
19% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 4 |
Wszystkich Głosów: 26 |
|
|
|
Wersja do druku |
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:06
|
|
|
Mówiłem już o dorastaniu psychicznym Ame... Co do samego związku to faktycznie trochę nie temat na takie gadki... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:07
|
|
|
Zobaczycie, że jeśli dyskusja na ten temat się pociągnie to do akcji wkroczą moderatorzy T_T
A ja myślę nad jednym z poprzednich bohaterów + Lina.
Bo Slayersi bez Liny dla mnie są po prostu niepełni:(
<off>Zegis, nie zamykaj się w sobie przez to, że wykorzystujemy to co napisałeś^__________________________^</off> |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:08
|
|
|
Chimi genialny pomysł z tym topickiem^^!!!!!!!!
jestem za!!!!!!!!!!! |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:10
|
|
|
Za czym? |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:12
|
|
|
Nie czytałeś dokładnie poprzednich postów XD. Wróć na poprzednią stronę i zobacz mój ostatni post^^ |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:17
|
|
|
To widziałem już wcześniej... ale to strata czasu nie otworzę więcej serca... chyba żę ktoś "specjalny" mnie o to poprosi :) |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:20
|
|
|
Uuu...Zegis się bierze do roboty^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:20
|
|
|
*_*nawet dla mnie??*_* |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:30
|
|
|
Chimeria napisał/a: | Uuu...Zegis się bierze do roboty^^ |
Jakiej roboty...
Zresztą porzućmy ten temat bo tu już za dużo offtopa się wkradło |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:30
|
|
|
Teraz się wypiera! ^_______^ |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-04-2004, 19:36
|
|
|
Ja proponuję, żeby przestać dywagować jednozdaniowymi postami nie wiadomo o czym, tylko po prostu temat założyć :) |
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-04-2004, 11:43
|
|
|
Wracając do tematu ... :P Wybrałam opcję Lina + grupa, ale wolałabym żeby jednak Lina zostałaby zepchnięta na dalszy plan. Jeszcze dodatkowo do drużyny mogłaby się przyłączyć Naaga, czemu nie. Jednym słowem nie mam jakiegoś odrębnego zdania, raczej powtarzam pozostałych ;P |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 25-04-2004, 14:54
|
|
|
wogóle wszyscy powinni być razem^^ z tym, że Line by się zepchneło na dalszy tor^^ |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-04-2004, 16:32
|
|
|
Wracając do Zela jako mównicy: już do gorszych rzeczy dawał się zmuszać. Przyłączam się do tych, którzy mówią, że związek Zela i Amelii wypaczyłby ich charaktery. Ja nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak rusza jej na ratunek, a jak nawet ruszy to zaraz potem ją po prostu zostawi. Co do całowania - w życiu. On prędzej spali sie ze wstydu niż pocałuje kogokolwiek:P.
Dorosła psychicznie Amelia? To już chyba nie Amelia:P. Poza tym jak chcielibyście ją odseparować od Phila?Przecież oni żyć bez siebie nie mogą!
BTW, wyobrażacie sobie, jaką mękę przeżywałby Zel, mając Phila za teścia? O tym to by dopiero można film nakręcić^_^. Zel i Amelia jako małżeństwo i Lina z Gourrim wpadają z wizytą. Nieźle by się Zel musiał nagimnastykować, coby nie oszaleć. Dla smaku można dodać jeszcze Nagę i Xellossa i mamy film gotowy:P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 25-04-2004, 16:43
|
|
|
Tia można by nakręcić taki film, pt. "Straszne otoczenie musi zniknąć"
(mogła by być rodzinka bydyby nie L&G&N&X...
Zresztą jednak najciekawsza to chyba była by seria w składzie:
"Sylphil, Zelgadis, Xellos, Gourry, Filia"
Biedny Xellos nie mógł by się zdecydować dokuczać Filli czy parce Syph&Gourry :) |
|
|
|
|
|