Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
czy ktoś tu czyta anglojęzyczne ficki? |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-11-2005, 20:43
|
|
|
Yumiś, no nie mów, że jeszcze tu nie słyszałaś o "maikowych" fikach... To od Maieczki, na pewno byście sie dogadały :P |
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 22-11-2005, 21:58
|
|
|
Czyli więc to, co napisał Ysen (chyba on.. bo nie pamiętam) o zniszczonym Seyluun i piernikowej Chimerze to był właśnie taki fic - Maikowy? Aha, rozumiem więc, ze dowodził sympatii dla Amelii i Zelgadisa. Chyba że Liny? Bo jeśli to pierwsze, to prawdopodobnie nie odebrałam tego należycie (czyli ze wzruszeniem), bo z demonicznym śmiechem (co zrobię, że Amelka działa mi *lekko* na nerwy?).
Tak a propos, to czy Maieczka pisze w tym stylu... ale na bardziej poważnie? Bo od czasu do czasu potrzebuję trochę ukochanego dramatyzmu. Wcalę nie żartuję, ja *lubię* takie historie, pod warunkiem, że nie zalatuje od nich na kilometr tandetą. I przesadą. |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-11-2005, 23:07
|
|
|
No właśnie o to chodzi, że Maieczka pisze w tym stylu. Tylko ona pisze serio (obawiam się, że również głównie o Amelii, ale nie tylko), a Ysen się okropnie nabijał :) Jakby co, to zapraszam na Czytelnię, mamy komplet. |
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 21-09-2006, 15:09
|
|
|
...
Angielski to pestka :) - poprubujta czytac po japonsku :) |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|