Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bardzo kulturalna rozmowa o polityce - Kraj |
Masowe manifestacje polityczne to: |
Zły znak (Dowód politycznego kryzysu i eskalacji konfliktu) |
|
7% |
[ 1 ] |
Dobry znak (świadczą o obywatelskim przebudzeniu) |
|
21% |
[ 3 ] |
Obie odpowiedzi są prawidłowe |
|
71% |
[ 10 ] |
|
Głosowań: 14 |
Wszystkich Głosów: 14 |
|
|
|
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 19-03-2013, 18:29
|
|
|
... Znaczy teraz stara się o głosy pedofilów? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 19-03-2013, 18:37
|
|
|
Urawa napisał/a: | jestem ciekaw, czy po tym wywiadzie się jeszcz kto śe będzie głośno przyznawał do głosowania na Palikota.
|
Czy ktoś zagłosuje? Hmmm zobaczmy....
Cytat: | Brawo, panie Januszu. Popieram pana. Mądrego, logicznie i realnie myślącego człowieka warto posłuchać,
|
Cytat: | Po raz kolejny pani Olejnik jest nieprzygotowana, zarzuca Palikotowi niewiedzę,
|
Cytat: | Oczywiście ,że zmiana papieża na innego nic nie da, i też uwazam ze nie Państwo powinno sponsorować wizyty osób duchownych |
Komentarze do tego artykułu którzy tu wrzuciłeś - widać w nim, że Janusz nadal ma swoich fanów. |
|
|
Swarga
|
Wysłany: 19-03-2013, 20:34
|
|
|
Buduje sobie poparcie u nowego pokolenia młodzieży, bo obecnemu nie dał legalnego jarania tak jak obiecał. A że seksu nikt nie odmówi, to może mu się udać. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 19-03-2013, 22:44
|
|
|
Cytat: | Komentarze do tego artykułu którzy tu wrzuciłeś - widać w nim, że Janusz nadal ma swoich fanów. |
Fanów pewnie i ma. Korwin-Mikke ma ich pewnie nawet więcej (spójrz w necie na dowolny jego tekst i dziesiątki, jak nie setki, komentarzy poparcia), ale do sejmu od wielu lat nie miał okazji wejść. Żeby przekroczyć sejmowy próg trzeba mieć jednak masowe poparcie, a nie fanclub. Pierwszy raz Palikot wszedł na fali nowości. Teraz już tego bonusu nie ma. A z każdym wywiadem, konferencją, widać, że zaczyna tracić nad sobą panowanie i się denerwować. Wie, że się wypala. Ile jeszcze zostało mniejszości do okiwania (bo feministki raczej go nie poprą, homoseksualiści - też można mieć wątpliwości, zważywszy, że jedyną widzialną zasługą Palikota jest to, iż we wszystkich sondażach Polacy mają tematu gejów serdecznie dość. Zostaje te 2-3% fanatycznych antyklerykałów i może iluś tam jajcarzy. Za mało, by powtórzyć sukces z trzecią pozycją na liście.
Aczkolwiek, historia lubi robić sobie jaja i kto wie, co się przez te lata zdarzy. Może tan cały cyrk rozsypie się znacznie wcześniej? |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 19-03-2013, 23:18
|
|
|
Ja pewnie zagłosuję na Janusza, bo nie mam na kogo. Jak się pojawią lepsi liberałowie (udawani lub nie), to z miłą chęcią (i pewną ulgą) zagłosuję na nich. Ale póki co nie ma (JKM nadaje się tylko na memy). |
|
|
|
|
|
alosza
green coat
|
Wysłany: 20-03-2013, 10:42
|
|
|
Któego Janusza i liberalnego w jakim aspekcie? Światopoglądowym (Palikot) czy gospodarczym (Korwin-Mikke). Palikot też się nadaje na memy przecież. |
|
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 20-03-2013, 11:44
|
|
|
alosza napisał/a: | Któego Janusza i liberalnego w jakim aspekcie? |
Palikota, liberalnego w aspekcie prawie każdym... teoretycznie. Aczkolwiek zaczynam się zastanawiać, nad JKMem, bo mają według najnowszych sondaży szansę, by w końcu wejść do Sejmu (4% to już blisko). Obaj Janusze są siebie warci zresztą...
alosza napisał/a: | Palikot też się nadaje na memy przecież. |
Eee... czy ja wiem... JKM jest bardziej wyrazisty. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
|
|
|
|
alosza
green coat
|
Wysłany: 20-03-2013, 18:24
|
|
|
Nie lubię random hejtu na polityków, z którymi nie sympatyzuję, ale TO jest naprawdę przekozackie.
Linkuję, bo ciekaw jestem czy ktoś tutaj uważa, że wypowiedzi i poglądy Palikota zaprezentowane w tym odcinku dają się obronić. A może nawet ktoś się z nimi utożsamia? |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 20-03-2013, 18:30
|
|
|
alosza napisał/a: | Nie lubię random hejtu na polityków, z którymi nie sympatyzuję, ale TO jest naprawdę przekozackie.
Linkuję, bo ciekaw jestem czy ktoś tutaj uważa, że wypowiedzi i poglądy Palikota zaprezentowane w tym odcinku dają się obronić. A może nawet ktoś się z nimi utożsamia? |
Linkowałem to stronę wcześniej, o tym zresztą była tu dyskusja, gdybyś nie zauważył. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
alosza
green coat
|
Wysłany: 20-03-2013, 18:54
|
|
|
Coś tam przeglądałem, ale z góry założyłem, że będzie pod linkiem to, co zwykle, właśnie owy random hejt, a tu proszę, coś ciekawego. Bezsprzecznie mój błąd, posty do kasacji czy jak tam Wam wygodnie. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 20-03-2013, 22:07
|
|
|
Urawa napisał/a: | Polskie prawo walczy z Kościołem, znaczy z Sobecą, znaczy z Kościołem, znaczy.... |
Było. 4 posty wyżej. Co się dzisiaj z wami dzieje...
A Rydzyk powinien zapłacić sam, bo to jego kara. Ma środki. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 20-03-2013, 22:30
|
|
|
A jednak. Wildstein dementował pogłoski jakoby na pewno wtedy miała ruszyć, ale jak widać Sakiewicz pozostanie Sakiewiczem. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|