Bardzo kulturalna rozmowa o polityce - Kraj |
Masowe manifestacje polityczne to: |
Zły znak (Dowód politycznego kryzysu i eskalacji konfliktu) |
|
7% |
[ 1 ] |
Dobry znak (świadczą o obywatelskim przebudzeniu) |
|
21% |
[ 3 ] |
Obie odpowiedzi są prawidłowe |
|
71% |
[ 10 ] |
|
Głosowań: 14 |
Wszystkich Głosów: 14 |
|
|
|
Wersja do druku |
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 06-09-2013, 11:01
|
|
|
Cytat: | Antifowcy są oburzeni że nie tylko oni na to wpadli? ;D |
Ale to przecież żywcem skopiowane ich metody. Raczej się wkurzyli za tak bezczelną kopiuj-wklejkę. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 06-09-2013, 12:30
|
|
|
Morg napisał/a: | I mam nadzieję, że ktoś się tym zajmie. |
A ja mam nadzieję, że nie, bo szkoda na to środków i czasu. Będzie tak samo jak w wypadku maili o zamachach bombowych, gdzie z tego co wiem, również nie ma na nikogo dowodów. |
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 06-09-2013, 13:41
|
|
|
Nie powinni tego upubliczniać, jeśli faktycznie gość chciał kogoś nagradzać za pobicie, to powinno się zgłosić policji i tyle. |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 06-09-2013, 19:42
|
|
|
Tabris napisał/a: | Nie powinni tego upubliczniać, jeśli faktycznie gość chciał kogoś nagradzać za pobicie, to powinno się zgłosić policji i tyle. | Cóż, tu jest ten podstawowy problem że osoba która się włamała nie może zgłosić tego co znalazła policji, bo jej czyn sam w sobie był karalny. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 06-09-2013, 21:58
|
|
|
Wyborcza przy okazji tej afery pokazała, że ma jednak jakieś resztki przyzwoitości, bo odmówiła komentowania samych informacji, a tylko obsobaczyła włamywaczy. Portal Lisa jak widzę nie miewa takich dylematów... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 06-09-2013, 22:30
|
|
|
Dabl post.
Irena Lipowicz chce wychować patriotycznie młodzież.
Krótko mówiąc chce walczyć z nacjonalizmem i ksenofobią w dokładnie ten sam sposób, w jaki zdaniem Wyborczej Giertych miał je jakoby krzewić. Zastanawiam się zatem kto zwariował - redakcja z Czerskiej czy rzeczniczka. |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-09-2013, 12:09
|
|
|
Gowin odszedł. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 09-09-2013, 17:56
|
|
|
To zabrzmiało bardzo... ostatecznie;p.
Głupio to zrobił, zupełnie bez klasy. Jasne, rozumiem czym się kierował - nadchodząca batalia o OFE to idealna okazja na zdobycie własnej niszy w polityce - ale zrobił taką nagłą przewrotkę jakby sytuacja go zaskoczyła, a nie powinna. Nie poprawił tym swojej fatalnej sytuacji na scenie politycznej.
No cóż. Zobaczymy co się teraz stanie z PO - przy odrobinie szczęścia podryfuje zdecydowanie na lewo i w końcu wypchnie ze sceny politycznej SLD. Przynajmniej tyle dobrego byłoby z całej awantury. |
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 10-09-2013, 13:59
|
|
|
Morg napisał/a: | Gowin odszedł. |
No to teraz chłopina odejdzie w niebyt, bo nie wieże, że coś mu wyjdzie w ewentualnym związku partnerskim z Wiplerem.
Ysengrinn napisał/a: |
No cóż. Zobaczymy co się teraz stanie z PO - przy odrobinie szczęścia podryfuje zdecydowanie na lewo i w końcu wypchnie ze sceny politycznej SLD. Przynajmniej tyle dobrego byłoby z całej awantury. |
SLD ostatnio ma coraz lepsze sondaże, wiec odejście w niebyt im na razie nie grozi. Zwłaszcza, że ewidentnie zyskują już nie tylko kosztem słabnącego Palikota, ale także udającej lewicę Platformę. Zagrożenie dla ich widzę dopiero jakby weszli w koalicje z Tuskiem, wtedy mogli by dopiero dużo stracić. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
|
|
|
|
Słodki_książe
|
Wysłany: 15-09-2013, 21:22
|
|
|
Czy tylko ja wybuchłem śmiechem widząc nazwę tematu, uprzedzając odpowiedzi tak nie czytałem nic z zawartości.
Dobra już się poprawiam, o czym to...
Jak myślicie ile to jeszcze potrwa, bo chyba(cicha nadzieja) wszystko zmierza do jakiejś rewolucji czy coś, w sensie bydło na ulice, obalmy rząd, rozkradnijmy co nasze i zabory. Jestem ciekaw waszych opinii, tylko bez imion, partii politycznych i dziennikarskiego bełkotu bo nie rozumie tego |
|
|
|
|
|
FreakMeow
Meow?
|
Wysłany: 15-09-2013, 21:57
|
|
|
Oczekujesz zmiany w polityce? Lewo czy prawo, tak samo robi - układy, przepychanie się do chlewu. ;) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 15-09-2013, 22:03
|
|
|
Temat jest o konkretach. Jeżeli Twój post ma być tylko ogólnikową opinią o polityce, zwłaszcza jeśli miałaby się ona sprowadzać do standardowego "polityka to kupa gnoju, a politycy to ryjące w nim świnie", mocno sugeruję go nie wysyłać. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 15-09-2013, 22:04
|
|
|
Słodki_książe napisał/a: | wszystko zmierza do jakiejś rewolucji czy coś, w sensie bydło na ulice, obalmy rząd, rozkradnijmy co nasze i zabory. |
0/9 |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
FreakMeow
Meow?
|
Wysłany: 15-09-2013, 22:06
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Temat jest o konkretach. Jeżeli Twój post ma być tylko ogólnikową opinią o polityce, zwłaszcza jeśli miałaby się ona sprowadzać do standardowego "polityka to kupa gnoju, a politycy to ryjące w nim świnie", mocno sugeruję go nie wysyłać. |
Sorry, nie czytałem regulaminu. ;) |
|
|
|
|
|
|