Bardzo kulturalna rozmowa o polityce - Kraj |
Masowe manifestacje polityczne to: |
Zły znak (Dowód politycznego kryzysu i eskalacji konfliktu) |
|
7% |
[ 1 ] |
Dobry znak (świadczą o obywatelskim przebudzeniu) |
|
21% |
[ 3 ] |
Obie odpowiedzi są prawidłowe |
|
71% |
[ 10 ] |
|
Głosowań: 14 |
Wszystkich Głosów: 14 |
|
|
|
Wersja do druku |
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Morg
|
Wysłany: 22-09-2011, 18:14
|
|
|
Nie zdziwię się, jeśli MinFin ich oszczędzi do powyborach... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 22-09-2011, 22:14
|
|
|
Urawa napisał/a: | Czyżby po PSL? |
Serio w to wierzysz? |
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 23-09-2011, 08:42
|
|
|
Tabris napisał/a: | Urawa napisał/a: | Czyżby po PSL? |
Serio w to wierzysz? |
Ależ to bardzo wygodny "cyngiel" dla PO. Jeśli po wyborach PSL by chciało zawiązać np. koalicję ze zwycięskim PiS albo PO zawiązało koalicję z SLD lub Paligłupem, to... |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 23-09-2011, 21:32
|
|
|
Urawa napisał/a: | Ależ to bardzo wygodny "cyngiel" dla PO. Jeśli po wyborach PSL by chciało zawiązać np. koalicję ze zwycięskim PiS albo PO zawiązało koalicję z SLD lub Paligłupem, to.. |
Jakbyś na początku ujął to właśnie w ten sposób to bym nie marudził.
Urawa napisał/a: | Naśladowca Ryszarda Siwca? |
Znaczy co narobić długów, a potem się podpalić? Cóż tak jest zawsze najłatwiej, a biedna rodzina musi się potem sama z tym wszystkim męczyć. |
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 24-09-2011, 11:58
|
|
|
TO ja może zacytuje Palikota który go bronił... "W Polsce trudno być przyzwoitym człowiekiem i nie zaliczyć pudła!"
I tu człowiek ma trochę racji. Bo to jak z odzieniem, jak się normalnie ubierzemy to się nam chce pracować. A gdy tylko włożymy na siebie ubranie robocze to budzimy w sobie dziką, nienasyconą rządna krwi bestię!
A tak w sumie to Palikotowi ten Penkalski się przyda. Gdy trzeba będzie okupować mównice w sejmie to on jest jak znalazł. Możliwe, że będzie nawet w wstanie wsiąść ze czterech posłów na klatę. |
|
|
Morg
|
Wysłany: 24-09-2011, 12:01
|
|
|
Cytat: | Liderzy Ruchu bronią Penkalskiego. – Jego kartoteka jest dziś czysta. Ja też siedziałem w więzieniu w stanie wojennym a Kluska siedział za sprawą urzędu skarbowego – mówi Palikot. |
Kopiując to co napisałem na innym forum:
Abstrahuję w tym momencie od samego kandydata (bo może faktycznie się "nawrócił" i zresocjalizował), ale nóż mi się w kieszeni otwiera jak czytam coś takiego. Toż to tylko krok od oskarżenia Sądu o zbrodnie... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Morg
|
Wysłany: 24-09-2011, 14:29
|
|
|
...
...
...
Nie, nie jestem jednak w stanie zdobyć się na żaden komentarz... |
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 24-09-2011, 19:42
|
|
|
Szał! Akurat tutaj mi się gęba uśmiechnęła, więc niby wrażenia nawet pozytywne. |
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 25-09-2011, 11:30
|
|
|
Urawa napisał/a: | Nie wiem, jaki towar pobierają ci z SLD, ale tu musi być niezłe świństwo... Najpierw jeden rapował, a teraz drugi... growluje. Serio, posłuchajcie sami tego lewicowego death metalu.
|
Cała kampania wyborcza SLD jest tragiczna. Mam wrażenie, że nie mają odpowiedniej osoby w centrali która by to wszystko pilnowała i kontrolowała. Kandydaci są pozostawieni sami sobie, więc radzą sobie jak mogą. A jak widać wychodzi im to idiotycznie. Chociaż ten Twój przykład Death Metalu to akurat najmniejsze zło jakie ostatnio widziałem w ich wykonaniu. |
|
|
|