Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
sieciarz
Słońce Peru
|
Wysłany: 18-11-2012, 14:04
|
|
|
Swarga, pierdziel dyskotekowy. Rób tylko klatę i jedź ciągle na masę |
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 18-11-2012, 22:16
|
|
|
Szklana pułapka 2 ^^
Bruce Willis działa nawet lepiej niż czekolada.
Jak ja uwielbiam oglądać ten film w telewizji. Szczyt uchachania! |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 19-11-2012, 10:51
|
|
|
Bo Omakai przywrócił mi wiarę w młodych organizatorów konwentów. Widać było chęć, pasję i pracowitość, a nie tylko narzekanie i oczekiwanie na pochwały. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 20-11-2012, 21:02
|
|
|
O Boziu, o Boziu, jaka fantastyczna rozmowa! Jak ja dawno nie rozmawiałam z kimś o tym wszystkim co mnie kręci, tak by wynieść z tego tyle pozytywnej energii :D I dlatego też dobrze, że nie jestem facetem.
W dodatku jutro niespodziewany dzień wolny.
A moje słuchawki są fantastyczne! I moje nauszniki też! Głównie dlatego, że to jedna i ta sama rzecz. Żeby tylko jeszcze mp3 działało jak należy... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-11-2012, 21:04
|
|
|
A bo jestem słabym człowiekiem i kupiłam sobie ten wypasiony zestaw farbek do rozjaśniania i teraz kombinuję z goblinami na pająkach. Mrrrrr. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Cepelia
|
Wysłany: 21-11-2012, 20:15
|
|
|
Yay. Zmieniają mi zakres obowiązków w pracy. Już nie będę musiała się użerać z Hindusami :D |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 23-11-2012, 20:12
|
|
|
Bo zaczęłam wczoraj się przegrzebywać przez folder "OD KOCHANEJ CROFESIMY". Uznałam, że chcę świeżej krwi i przy okazji poćwiczę czytanie znaczków. Trafiłam na coś o nazwie Pero pero. Nie mogłam dojść po cholerę Crofe było coś takiego? Dopóki nie usłyszałam wersji Jacka, dopóki nie przeczytałam tłumaczenia. Teraz jak już przestałam wyć ze śmiechu co nuciłam cały dzień pod nosem kolekcjonuję różne wersje do mojego własnego folderu.
Bo Kurisu niemal skończona. Brakuje butów i paska i chałata. Ale dwa ostatnie to najmniejszy problem. I krawat za 50gr! KRAWAT ZA 50gr. Najlepsze rzeczy zakupione najczystszym przypadkiem. Plus wymarzone spodnie w kratkę, które się przypaskowo komponują idealnie z moim kaszkietem. I obie rzeczy mogę ufarbować na czerwono *____* |
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 23-11-2012, 20:38
|
|
|
Salva napisał/a: |
Bo Kurisu niemal skończona. Brakuje butów i paska i chałata. Ale dwa ostatnie to najmniejszy problem. I krawat za 50gr! KRAWAT ZA 50gr. Najlepsze rzeczy zakupione najczystszym przypadkiem. Plus wymarzone spodnie w kratkę, które się przypaskowo komponują idealnie z moim kaszkietem. I obie rzeczy mogę ufarbować na czerwono *____* |
I'm in love. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 23-11-2012, 20:59
|
|
|
Bo dzisiaj mogę się wyspać :P i juro też. Mała rzecz a cieszy. Nawet brak rozbabranej serii jest czasem powodem do szczęścia. może jutro wróci do mnie z serwisu moja płytka gł i zacznę w końcu składać automat do gier na stałe. Z wypłaty mi coś zostało a jest już tylko tydzień do kolejnej :P
Poza tym dwóch kontrahentów szkoły zostało dzisiaj opłaconych i przestana MI przysyłać maile, że się spóźniamy z płatnością. Właściwie to nie wiem dlaczego to ja mam bluzgi odbierać a nie dyrektor :] |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 23-11-2012, 22:12
|
|
|
Smk napisał/a: | Salva napisał/a: |
I'm in love. |
You better be. Sama bym na nią nie wpadła. A teraz muszę Steins Gate oglądać żeby mieć pojęcie jakiekolwiek kto to w ogóle jest xd |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-11-2012, 20:43
|
|
|
Bo po długim okresie czekania jest nowy rozdział Tainted Ideals, gdzie trzy małe Graale grają w ping-ponga duszą ubitego Servanta. A poza tym zgodnie z najlepszymi tradycjami Fateowymi mamy wyjątkowo słodki moment z udziałem pary socjopatów. Awwww. Naprawdę, nic tak nie poprawia humoru jak nowy rozdział oczekiwanego fanfika. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Cepelia
|
Wysłany: 24-11-2012, 21:13
|
|
|
Bo burżujska kolacja we włoskiej restauracji. Napasłam się :> |
|
|
|
|
|
Swarga
|
Wysłany: 25-11-2012, 00:49
|
|
|
Przytyłem 2 kg, ale nie wiem czy zredukowałem obwód w pasie. Mam 88, ale możliwe, że miałem więcej. |
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 27-11-2012, 11:37
|
|
|
Bo Cold Days. Kupiłem ebooka, by trzepnął mnie w potylice fakt iż na Audible mam wolny kredyt na darmową książkę.
It's glorious. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 27-11-2012, 20:46
|
|
|
Bo Brave to dobry film jest. Tylko moja dusza chciała nieco więcej łucznictwa, trailery wyglądały bardziej obiecująco. Niemniej gratulacje dla twórców za cudowne zadbanie o szczegóły. |
|
|
|