Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-06-2013, 18:50
|
|
|
Nom, to zdecydowanie radość. Do tej pory co trafiałam na jakiegoś shiny to nie udawało mi się go złapać. To jest pierwszy razy! I to na dodatek na początku gry (przy Violet City w SS) i przy pierwszym rzucie pokeballem! |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 01-07-2013, 17:44
|
|
|
Aaa trzech Polaków w ćwierćfinale Wimbledonu! |
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 01-07-2013, 18:22
|
|
|
Troje ^^ |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 01-07-2013, 19:29
|
|
|
*Troję |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 01-07-2013, 22:06
|
|
|
Tren napisał/a: | Bo złapałam shiny pokemona! Innego niż czerwony Gyarados. Niby tylko głupi Weedle, ale tak zawsze o tym marzyłam jak byłam młodsza~ |
A ja w crystalu miałem jednego legendarnego psa shiny a drugi mi uciekł :] O ile dobrze pamiętam miałem suicuna lub enteia a uciekł ten elektryczny drań co zawsze mi uciekał (ale pamiętam że był fioletowy) Pamiętam że jak je łapałem to wpadały jeden po drugim na jednym trawniku i brat kazał mi robić screeny. A to jeszcze czasy mojego starego kompa z p1 166mmx :] |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-07-2013, 22:39
|
|
|
kokodin napisał/a: | A ja w crystalu miałem jednego legendarnego psa shiny a drugi mi uciekł |
Nie mylisz tutaj legendarnych z shiny pokemonami? Bo to dwie kompletnie różne rzeczy. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 02-07-2013, 06:45
|
|
|
Jedno nie wyklucza drugiego, podonie jak shiny ditto jest niebieskie :] jak znajdę stare savy to może nawet znajdzie się jeden z tych poków (poza niebieskim ditto, bo tego mam na 100%) Jak się ma 5-10 minut cierpliwości to w crystalu można nawet shiny lugię złapać. Wystarczy zasavować tuż przed zaatakowaniem lugii w tej jaskini i ładowanie sava tak długo aż lugia będzie shiny :P (biło czerwona) |
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-07-2013, 23:41
|
|
|
Burza *____________________* i robi taaaaaaaaaaaaaaaaaakie *PIKA*PIKA*!
ざあざあ deszczyk~~ |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 04-07-2013, 20:18
|
|
|
Udało mi się siąść za kółkiem mojej Lancii... podczas wypychania z warsztatu. XD
Cóż, udało się zorganizować kolejny krok w tym całym braku czasu i to jest fajne. Przyszły tydzień zapowiada się już lżej, więc może znajdzie się dzień na zawleczenie tego cudu motoryzacji do jedynego specjalisty w tym kraju, który jest w stanie to naprawić. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-07-2013, 21:10
|
|
|
Dwudniowy wypad do Sandomierza naprawdę mi się przydał - wreszcie odzyskałem swoje zen. Przy okazji to niesamowite jak bardzo się tamten region w ostatnim czasie rozwinął, na jarmarku prawdziwe zatrzęsienie produktów regionalnych. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 12-07-2013, 16:02
|
|
|
Yay! Udało się zorganizować transport mojego złomu do stolicy, więc spodziewam się, że niebawem będzie znów śmigał z polotem i świstem. Przy okazji pozbawi mnie dylematu "co robić z pieniędzmi", ale cóż... |
|
|
|
|
|
ezard
|
Wysłany: 16-07-2013, 14:36
|
|
|
Udało mi się w końcu zdać dzisiaj prawo jazdy :D W końcu nie będę musiał kogoś prosić, żeby po mnie przyjechał :) |
|
|
|
|
|
Crushmaker
|
Wysłany: 16-07-2013, 14:53
|
|
|
gratulacje ;] |
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-07-2013, 23:27
|
|
|
Poznaniu, strzyż się, bo przybywam! |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 23-07-2013, 22:40
|
|
|
Bo znalazłam przy porządkach list od Gonika sprzed 10 lat... z rysuneczkiem i listą... omg. |
|
|
|