Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 29-08-2013, 20:27
|
|
|
Bo Lancia, a konkretnie jej stalowo-aluminiowe serduszko ŻYJE i jedyne, co można mu zrobić lepiej, to je wyczyścić i ładnie pomalować. Do zrobienia zostają jeszcze hamulce, trochę zawiasu, klima... pierdoły ogólnie.
Najważniejsze - pora wymyślić dobry i ładny sposób na umieszczenie imienia na karoserii. >D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-09-2013, 16:49
|
|
|
Iron Man 3 z Biedronki~! |
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 06-09-2013, 14:55
|
|
|
O! Chciałam go w samolocie obejrzeć, ale była tylko przerobiona wersja, nieobrażająca Chińczyków ;<
Rok 2013 ogłaszam rokiem pomyślnym dla Wiewiórów! na 12 miesięcy, 8,5 spędzę w Chinach. Test poziomujący napisałam jakoś dziwnie dobrze i każą mi teraz kupić uczone, mądre książki na poziomie intermediate O_O
Also ponieważ w mojej okolicy ABSOLUTNIE nic się nie dzieje, następne 4 miechy spędzę wyłącznie nad książkami i na siłowni, którą mam pod bokiem. Wrócę bardziej wyedukowana, bo czy mądrzejsza to nie wiem, oraz sexi flexi ultra slim and strong w sam raz na egzamin taneczny ;D
Będą tez nowe notki na blogu. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 12-09-2013, 18:17
|
|
|
Może to był wypadek przy pracy, ale fryzjerka zrobiła to co chciałam. Zapamiętam sobie ten salon, poprzedni jest już u mnie i tak spalony. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-09-2013, 15:36
|
|
|
Bo po wielu latach posiadania 1 Mb/s (tu, gdzie mieszkam, nie dało się więcej), w końcu mam 10 Mb/s. Do tego znalazłam w sklepie w promocji odpowiednie zimowe buty, a był już najwyższy czas, bo poprzednie dokończyły swojego żywota pod koniec zeszłej zimy. I ten weekend jest spokojniejszy.
Tylko dlaczego musiała rozboleć mnie głowa? |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 15-09-2013, 19:11
|
|
|
bo przekopałem się bod ścianą mojego domku i jutro może będę mieć znowu wodę :] (nie tylko w jednym zimnym kranie) |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 17-09-2013, 12:34
|
|
|
Muahahahaha!!! Bo mam pierożki! Moje ukochane pierożki z wołowiną i czarnym pieprzem! Życie odzyskało sens! |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-09-2013, 10:35
|
|
|
Nowe meble! Wyglądają lepiej, niż się spodziewałam!
Pan na zamówienie zrobił, więc mam tyle witrynek, ile potrzebowałam. Wczoraj to na miejscu składał, została jeszcze tylko jedna szafka do przywiezienia, jedno zamknięcie do innej szafki, uchwyty (wczoraj wybrane) oraz biurko – pojawi się to u mnie w poniedziałek.
Po roku spędzonym bez mebli (dokładniej: bez szafek, bo jedną sofę, stoliczek nocny i kawałek – tak, dokładnie kawałek – starego biurka miałam) w końcu mogłam się wypakować z walizki i części pudeł! Byłam przekonana, że sprzedałam Paradise Kiss! Znaczy, na pewno sprzedałam, ale zapomniałam na śmierć, że w którymś momencie, kiedy miałam więcej pieniędzy, musiałam to odkupić. Tyle rzeczy, których tak długo nie widziałam… I nie wiedziałam nawet, że je mam...
Wczoraj zapakowałam półeczkę (a raczej segment, buahaha) mangowy. I parę innych. Wieczorem byłam padnięta po całym dniu najpierw wynoszenia śmiecia z pokoju, potem kręcenia się jak smród po gaciach, kiedy pan pracował w moim pokoju, a na koniec po układaniu rzeczy na półkach. Bolała mnie głowa, policzki miałam, jakbym się obficie upaćkała różem, nie mogłam zasnąć do 4 rano, ale jestem zadowolona :D |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 22-09-2013, 10:41
|
|
|
Post Meruś jest tak uroczy, że aż się nie da nie uśmiechnać... |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 23-09-2013, 14:42
|
|
|
Bo randomowy komplemenciarz, który uderzył wtedy gdy potrzebowałam pociechy, po udręce poszukiwania butów do chodzenia. Wciąż nie mam butów, ale co tam... człowiek był naprawdę sympatyczny :] |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-09-2013, 17:01
|
|
|
Ktoś z sąsiadów ogląda Free! - właśnie leci opening na pełny regulator. Tak mi się paszcza szczerzy. :D |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 26-09-2013, 18:04
|
|
|
A mnie się paszcza szczerzy bo pedagog w naszej szkole jest kucykowcem i trzeba jej było naprawić zegar. Tak wiec na wyraźną prośbę zmieniłem też tarczę na taką .
I wszyscy są happi, zwłaszcza, że na takiej widać wskazówki lepiej niż na zdjęciu banku, z którego był to "darmowy prezent promocyjny". (plus wskazówki się o siebie nie zacinają) |
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 05-10-2013, 22:08
|
|
|
Bo po kilku godzinach ciężkiej "walki" udało mi się w końcu naprawić pralkę! No i najważniejsze... Nareszcie zaczął się przeze mnie długo wyczekiwany nowy sezon Kuroko no Basket :D |
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
|
Wysłany: 07-10-2013, 19:14
|
|
|
Buhahahaha! Mechanika Kwantowa ^^ Nie studiujcie fizyki dzieci - to szkodzi ludziom na głowę. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 07-10-2013, 20:09
|
|
|
Kwantówka jest bardzo fajna pod dwoma warunkami:
- trafi się na dobrego wykładowcę / dobre książki,
- nie weźmie się za opis ilościowy...
Poza tym nie miesza w głowach, tylko otwiera oczy. >] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|