Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 12-07-2014, 18:54
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Bo od dziś możecie mi mówić magistrze Sasanko. |
Czekamy na Panią Doktor.
Nice Jobu. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Tabris1
Gość
|
Wysłany: 19-07-2014, 16:37
|
|
|
Aaa Polak wygrał etap Tour de France! |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 20-07-2014, 06:07
|
|
|
Miało być "How to train your dragon 2", ale ostatecznie wybraliśmy "Dawn of the Planet of the Apes". Pierwszy raz mam wrażenie, że oglądanie filmu na małym ekranie zabrałoby mu sporo uroku. Produkcja ma co prawda kilka dziur, ale jak się je przełknie to można zacytować tylko głównego bohatera - "GOOOOO!!!".
I OMG, Bibliotekarz jak z zupełnie innej historii. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-07-2014, 14:14
|
|
|
♫ Pokemon, czy już wszystkie maaaasz ♫
♫ to ty i ja musimy ocalić świaaaat ♫
Czuję się jak pomiędzy zbieraniem pokemonów a bożym narodzeniem - od wczoraj zgarnęłam w pracy 4 przesyłki z bardzo różnym lootem, zrobił się kolejny przedmiot do wysłania i pewnie dzisiaj zamówię następne potrzebne w najbliższym czasie rzeczy i też zamówię je do pracy, bo małe będą.
Poza tym jakby zebrać te wszystkie zamówienia razem, to wyszłaby wesoła kolekcja bardzo wyraźnie wskazująca na nerda pci żeńskiej: komplet biżuterii, henna do włosów, breloki od rysowniczki z Niemiec, ozdoba do włosów, wachlarz, brakująca kampania Guild Warsów...
Prawdę mówią internety, kiedy twierdzą, że zamawianie dla siebie rzeczy w internecie to prawie jak gwiazdka :3 |
|
|
Isgenic
|
Wysłany: 22-07-2014, 18:50
|
|
|
Bo zawsze jest coś, co można uznać za warte uznania za źródło zachwytu i wrazen estetycznych. |
Ostatnio zmieniony przez Isgenic dnia 22-07-2014, 19:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 22-07-2014, 18:59
|
|
|
Bo po roku udało mi się doprowadzić światła w rowerze do świecenia :]
teraz trzeba zrobić światła w przyczepce :P |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 12-08-2014, 17:06
|
|
|
Przyszła przesyłka - omg, ile folii bąbelkowej! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 13-08-2014, 10:53
|
|
|
Bo 98 kilo.
MWahahaha! |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 24-08-2014, 08:11
|
|
|
Ogólnie najlepsze moje wakacje.
wakacje w Czarnogórze(goraco polecam)
woodstock
objazdówka po Austrii i Słowenii
Czego chcieć więcej:) |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-08-2014, 08:59
|
|
|
Nie myślałam, że kiedykolwiek to powiem, ale TAK BARDZO SIĘ CIESZĘ Z PÓJŚCIA DZIŚ DO PRACY i posadzenia tyłka na krześle przy biurku. Zregeneruję upośledzony przez ostatnie 3 dni ciągłego chodzenia aparat ruchu @____@ |
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 18-09-2014, 10:59
|
|
|
Bo Agatka, piękna pogoda, moje ulubione takoyaki, pyszne sushi, łażenie po mieście i nawet kupiłam sobie kilka mang i książkę~ mrrrr. |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-09-2014, 18:42
|
|
|
Bo podwyżka i jeden szczebelek na drabinie wyżej. To ostatnie nie wiąże się z niczym konkretnym (poza zmianą nazwy), ale i tak! Motywatory pozapłacowe też są potrzebne.
Dlaczego mimo dobrego dnia jestem zaniepokojona? Wyczuwam skierowane w moją stronę OCZEKIWANIA. I też pewnie dlatego, że weekend, heh >.> Ale nie będę z tego tylko powodu przenosić posta do "Bo nie pasowało...". |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
|
Wysłany: 26-09-2014, 23:01
|
|
|
Bo książki po groszu za sztukę. I to nie jakieś rozpadające się, zagrzybione poradniki młodego technika z lat 50-tych na rozpałkę.
Wydawnictwo UWr w którym kupowałem rodzicielce książkę z zakresu filozofii nauki ma w swojej księgarni dwa tytuły za 0,01PLN sztuka z półki "nikt tego nie chce" do każdej normalnej książki ^^ Wzbogaciłem się zatem o uroczy "Futuryzm w czeskim pejzażu literackim" oraz nie mniej hipsterski tom drugi zbioru publikacji i polemik Instytutu Filozofii UWr z 2011 roku. Obie nowe, nieużywane i po prostu piękne.
Tyle radości. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 07-10-2014, 13:53
|
|
|
Bo rowerki na kółkach 24 są zabójczo zabawne.
Tak kolejny powiększony przez moje łapki rowerek. Tym razem różowa damka na kółkach 24" przeznaczona raczej dla dzieci. Rowerek stary z polskiej wytwórni o nazwie Kowalewo WLKP. Model Amanda (na anakondach ale to już jest wymienione na czeskie oponki z buźkami) Generalnie rower sprzed 20-kilku lat oryginalnie 12 biegowy bez jakichkolwiek sensownych hamulcy lub nawet ich mocowań. Obecnie rower ma 18 biegów (przy sensownych przełożeniach) hamulce V światła, bagażnik, błotniki i jest zdolny komfortowo wozić osobę dorosłą o wzroście do 190cm. Niemniej jeździ się na tym zupełnie inaczej niż na dużym góralu, sprawia to stanowczo więcej frajdy. Ostatnio gdy jeździłem na rowerze o tym rozmiarze (początek liceum) tamten rower zwyczajnie wyskakiwał przednim kołem do góry i trzeba było uważać, ten natomiast jest tak wyważony, że trudno go postawić dęba lub wywrócić na bok, natomiast hamulce zatrzymują go w miejscu :] Najśmieszniejsze jest to, że kilka dorobionych przeze mnie części wygląda jak fabryczne (a wiem że takich nie produkują, bo nie dało rady kupić np tak długiego mostka) Jedyny mankament >> siodełko jest zbyt sztywne. Kilka lat z amortyzatorami jednak człowieka ogłupia. |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 09-10-2014, 15:32
|
|
|
Strzyżcie się użytkownicy dróg publicznych, albowiem oficjalnie Czarci Pomidor z kierujacego stał sie kierowcą! |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
|