Obsydianowa Kaplica MAC |
Wersja do druku |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 17-07-2019, 10:07
|
|
|
Avalia napisał/a: | Costly napisał/a: | Tak więc dumnie podtrzymuję MACową tradycję walki z "górą" ;p Choć tak po prawdzie, pewniej się czułem naprzeciw tej Tanukowej góry, eh xD Łatwiejsze były to bitwy ;p | Walcz dzielnie! Ja po staremu będę się obijać bo nie mam z kim walczyć ;D |
Walka z systemem jest czasem jak walka z Hydrą nienasyconą. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Niegdyś Yumiko
Gość
|
Wysłany: 09-08-2019, 14:35
|
|
|
O nie, o nie! Kiedyś chciałam tu wrócić ale zapomniałam mojego hasła i zablokowano mi konto i później jakoś straciłam zapał żeby to odkręcać, w pracy rozmawialiśmy wczoraj o tych wszystkich wspaniałych forach, epulsach rozmowach na gg i tak bardzo chciałam tu zajrzeć znowu, a Wy mówicie że to już koniec? T.T ból, smutek i cierpienie. Avalia siostrzyczko! Kiedy my straciłyśmy swój kontakt? O nie jakie to smutne wspomnienie teraz :o |
|
|
|
|
 |
Niegdyś Yumiko
Gość
|
Wysłany: 09-08-2019, 14:39
|
|
|
Nawet w Ragnaroka Online ostatnio próbowałam grać, z jakiś miesiąc temu, ale dorosłe życie jest okrutne i łatwiej pograć czasem na konsoli niż expić w mmo rpg. |
|
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-08-2019, 10:19
|
|
|
Niegdyś Yumiko napisał/a: | Avalia siostrzyczko! Kiedy my straciłyśmy swój kontakt? O nie jakie to smutne wspomnienie teraz :o | Nie wiem kochana, na prawdę nie wiem....
Ja też się zabieram za Ragnarok Online znów ale o matko, gdzie czas na to (zwłaszcza, ze gram w gre z bishami ^^; ). Zresztą dopiero teraz chyba przywrócili europejskie serwery czy jakoś tak ehhh...
Najłatwiej mnie chyba teraz złapać na discordzie jakby coś ;)
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Pink Tea#2616
|
|
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-08-2019, 19:11
|
|
|
Mi padło gg i straciłem ze wszystkimi kontakt całkowicie. Jeszcze jest tam myanimelist, ale więksozść ludzi przestała oglądać anime. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

|
Wysłany: 11-08-2019, 20:18
|
|
|
Caladan napisał/a: | Mi padło gg i straciłem ze wszystkimi kontakt całkowicie. Jeszcze jest tam myanimelist, ale więksozść ludzi przestała oglądać anime. | U mnie gg ciągle działa, tak samo jak moje mydramalist. Prócz mojego forum jeszcze na Shinden da się mnie wyhaczyć. Ale jeśli chodzi o jakikolwiek kontakt z ludźmi z tego forum to chyba tylko mi się Norrc, przewija (nie licząc tego, że jakiś czas temu kic się odezwał na krótko). |
|
|
|
|
 |
Niegdyś Yumiko
Gość
|
Wysłany: 12-08-2019, 07:49
|
|
|
Niestety teraz facebook rządzi, podejrzewam że nawet gdyby znalazły się chętne osoby żeby zareklamować forum chociażby właśnie na facebooku, to i tak zainteresowanie byłoby niewielkie. Młodsze pokolenie już nie zna tej przyjemności pisania na forach :( Ja z forum mam jeszcze kontakt Radgersem i jego braćmi ale to tak raz na jakiś czas w sumie ze sobą piszemy no i Orenei bo to jednak moja przyjaciółka z osiedla xD kurcze szkoda mi bo jednak kiedy najwięcej udzielałam się na forum to były lata mojego gimnazjum a teraz kiedy jestem już dorosła, mam trochę inny światopogląd i lubię prowadzić dyskusje na poważne tematy a ni tylko Multiświat i ocenianie avatarów :D to nie ma już tutaj żywej duszy :( |
|
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

|
Wysłany: 12-08-2019, 08:15
|
|
|
Moje aktualne pisanie na forum to zwykle rozwiązywanie problemów w grupie, czasem komentowanie projektów. Kompletnie inna bajka, ale gdyby była propozycja gdzieś zabawy w taką opowieść to i tak pewnie bym spróbowała. No ale teraz czas mi wyjść z domu i lecieć do polski na urlop ehhhh.... |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|