Wasze nicki... |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-06-2003, 10:25
|
|
|
Czyżbym odkryła wielką tajemnicę i Deo ma tu dwa profile? :P |
|
|
Kocham Raila Claymore'a
|
Wysłany: 20-06-2003, 21:30
|
|
|
?Serisiu, to ty nie widziałaś podpisu pod "Dośką"? "Kocham Raila Claymore'a to ja...I na serio go kocham..."
I tak właśnie jest, więc się nie zdziwcire, że z Resurrection zrobiła się promocja Lost Universowego Xelska i Neeny Mercury^^ |
_________________ http://usuarios.lycos.es/animezxdaz1/lost_imagen/lorail.jpg |
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 30-07-2003, 09:25
|
|
|
Vel (pełna brzmi Velindel) nie jest moją prawdziwą xywką- sam ją wymyśliłem jako zastępczą dla tej, którą widzicie w dopisku...
A ta oryginalna? Czyli Zizabodaładaładaboinboinfritt?
Kto zgadnie skąd to wytrzasłem? Ogłaszam małego konkursika (to chyba jeszcze nie zachodzi o offtop?)- kto zgadnie dostanie...
...jeszcze wymyślę ^_^
Pytanie jest niewątpliwie trudne, więc i nagroda będzie wysoka...
Może 100000$? Jakby co, to wyślę faksem ;P. |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 31-07-2003, 09:15
|
|
|
Mój nick to "fonetyczno-polski" ^^ zapis imienia shol'va (zdrajcy) Teal'Ca, Jaffa w zespole SG-1 (serial Stargate SG-1). Otrzymałem go w dość nieprzyjemnych okolicznościach (nie zamierzam o tym pisać więcej), ale został. I jestem już na tyle znany pod tym nickiem (zobaczcie w google^^), że raczej go nie zmienię.
Zizabodaładaładaboinboinfritt:
Twój pseudonim skojarzył mi się z... jednym ze skeczów Monty Pythona, mianowicie "Johann Gambolputty... von Hautkopft of Ulm" z odcinka 6 - "It's the Arts". "Czemu świat nie zapamiętał imienia Johann Gambolputty de von Ausfern -schplenden -schlitter -crasscrenbon -fried -digger -dangle -dungle -burstein -von -knacker -thrasher -apple -banger -horowitz -ticolensic -grander -knotty -spelltinkle -grandlich -grumblemeyer -spelterwasser -kürstlich -himbleeisen -bahnwagen -gutenabend -bitte -eine -nürnburger -bratwustle -gerspurten -mit -zweimache -luber -hundsfut -gumberaber -shönendanker -kalbsfleisch -mittler -raucher von Hautkopft of Ulm". Długość zbliżona w zakresie tolerancji ^^ |
|
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 31-07-2003, 11:49
|
|
|
Heh, no cóż, w dziesiątkę nie trafiłeś, ale ładne porównanie... Szczerze mówiąc nie dziwię się, że to imię zapomniano... ^^ |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 02-08-2003, 14:38
|
|
|
hmm... czemu masz takiego nicka to nie wiem Vel. Teraz jak pozwolicie opowiem o swoim nicku <na sali słychać tylko jedno słowo: Nie> a więc cieszy mnie wasz entuzjazm ;) hmm najpierw jeszcze zanim obejżałem Slayersów wymyśliłem sobie imię Zegis (czemu takie nie pytajcie bo nie pamiętam), potem po obrejżeniu Slayersów spodobał mi się Rezo, stąd kapłan, czarny wyszedł jak dowiedziałem się że kolorkami tytułowali w świecie Slayers najwybitniejszych magów, poza tym z tak banalnego powodu jak to że lubie czarny :)). Teraz mój nick to Zegis de Xan Black Priest, to de Xan pojawiło się gdy grałem w NeverWinter Nights <pomruk na widowni: "ten to chyba tylko gra na kompie, czyta mangi i ogląda animie"> dlatego że w NWN postać musi mieć imię i nazwisko (a do tej pory byłem bez nazwiska) to "de" nasuneło mi się jakoś tak niewiadomo kiedy i dlaczego, Xan jest zaś od mojego ulubionego czarnoksięźnika z Baldurs Gate 1, elfa Xana. Obecnie najczęściej tytułuję się Zegis de Xan, lub pełnym nickiem jednak tutaj przetrwał Zegis Black Priest by przypominać mi o dawnych czasach i oczywiście z lenistwa :)) gdyż nie chce mi się już zmieniać... (prawdomówność brzydka cena ;) |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 02-08-2003, 15:11
|
|
|
to dziwne ale jeszcze tu nie przypostowałem ;p
więc czemu Distant hmmm....
zawsze przyjmuję nicka oznaczającego odludka, obcego, dalekiego przybysza, potocznie mówiąc kosmitę.
W tym przypadku Distant jest skrótem od Distant Traveller czyli Wędrowca z Dalekich Stron, a skrótowo Distant ;-> |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
Danterger
|
Wysłany: 20-08-2003, 14:12
|
|
|
Veluś płać mi odrazu nagrode... to Zizacośtam wziąłeś z Garffielda (czy jakoś tak((chodzi o tego kota)))sam to kiedyś czytałem:-p |
|
|
|
|
|
Danterger
|
Wysłany: 20-08-2003, 14:22
|
|
|
za szybko wcisnołem to wyślij...zapomniałem napiszać o swoim nicku...:-))
ekhm...ja naprawde mam na nicka:-) ADIK. Ale tak jakoś wyszło że pięć osób wkoło mnie też tak sie zwie i Adik jestem tylko dla starych kumpli. Teraz jestem Danterger>Danti>Dan.[/b]
[edit=Serika] Przypominam: na górze posta masz kilka przycisków. Na przykład krzyżyk służący do usuwania podwójnych postów i "zmień", którym post można zmienić (jak sama nazwa wskazuje) - nie ma sensu pisać dwóch postów, jeśli to samo można napisać w jednym. |
|
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 20-08-2003, 16:33
|
|
|
Danti- od tego jest funkcja zmień. A poza tym ty tego nie czytałeś, bo ja ci to powiedziałem- jesteś więc oficjalnie zdyskfalifikowany :P. |
|
|
|
|
Gato
Skeletofiliac
|
Wysłany: 21-08-2003, 16:59
|
|
|
Co do mojego nicka...
Gatomon = mój ulubiony Digimon. Wygląda jak biała kotka.
Kot = moje ulubione zwierzę
Gato = skrót od Gatomon
A zatem, mam takiego nicka ponieważ:
1. Lubię Gatomon
2. Lubię koty
3. Jestem półkotką ^_-
[edit=Serika] Dyskusja o Digimonach przeniesiona do działa "Manga & Anime", może jeszcze kogoś zainteresuje :> |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 21-08-2003, 17:29
|
|
|
A mnie się "Gato" kojarzy z Kawaii :P |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-08-2003, 19:45
|
|
|
Moj nick przeszedl pewne permutacje na #anime-pl, poczatkowo Smoq, poynie Smook, az dzisiejsza postac nastala. Na czatach czasami uzywam aliasu Caibre.
Gatomon jest sweet. (mowi to ten, co cala serie z rtl II dla siostr zgrywal >D) |
|
|
|
|
|
Nibilondiel
|
Wysłany: 07-09-2003, 17:21
|
|
|
A mój nick czyli Nibilondiel to po prostu Kasia po elficku ^^ |
_________________ Dopiero zaczynamy kochać to co odejdzie... |
|
|
|
|
Gola_s
|
Wysłany: 08-09-2003, 13:46
|
|
|
Moja pochodzi od nazwiska - Gola tylko _s dodać.
Pomysł własnotwrczy :) |
_________________ milosc... tak a zalamanie jescze gorsze... juz 2 razy w ciagu roku... ale sie nie poddam i dalej przez zycie bede parl do przodu...
Zapraszam na: www.fantasy-center.prv.pl |
|
|
|
|
|