Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Włosy |
Wersja do druku |
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 15-06-2008, 16:19
|
|
|
korsarz napisał/a: | ...Zgolił cię na łyso? ^^' |
nieeee xD, chodzi o to ze zostały skrócone o 2/3 długości jaka miały |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 15-06-2008, 16:22
|
|
|
Kusoku napisał/a: | chodzi o to ze zostały skrócone o 2/3 długości jaka miały |
Pamiętam jak mnie kiedyś tak fryzjerka załatwiła. Zapuszczałam sobie włosy, miałam już ładne, długie, ale poszłam, żeby podciąć sobie końcówki, to ta mi wygryzła prawie połowę! Myślałam, że się załamię ;/ Tyle czasu zapuszczałam, a ona w ciągu kilku minut mnie zniszczyła ;/ |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 15-06-2008, 16:32
|
|
|
Mao napisał/a: | Pamiętam jak mnie kiedyś tak fryzjerka załatwiła. Zapuszczałam sobie włosy, miałam już ładne, długie, ale poszłam, żeby podciąć sobie końcówki, to ta mi wygryzła prawie połowę! Myślałam, że się załamię ;/ Tyle czasu zapuszczałam, a ona w ciągu kilku minut mnie zniszczyła ;/ |
Dlatego ja od 8 lat nie byłem u fryzjera :> A końcówki podcina mi osoba zaufana czyli moja mama :)
Ferret napisał/a: | Amnezjusz - a nie miałeś sytuacji, gdy jakiś koleżka do Ciebie podszedł z pytaniem "Przepraszam panią, wie pani może, która godzina", or sth? ^^ Nie chodzi mi w tym miejscu o taki pseudo-inteligentny żart, tylko zwyczajną pomyłkę ^^' |
:D Miałem, ostatnio na Juwenaliach... a najlepsze jest to jak owa 'pani' odwraca się i straszy bujną brodą xD
PS Psst, chyba lepiej naprawde przenieść się do tego tematu ;)
Zrobimy inaczej. Ponieważ przeklejenie teraz offtopicznych postów z tego tematu do nowego - właściwego spowodowałoby zaburzenie chronologii postów zamknę tamten temat i wytnę nowy z tego. Kontent? Mai |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 15-06-2008, 17:23
|
|
|
Mao napisał/a: | Chcesz wystąpić przeciwko mnie? ;> |
Nie no... tylko trzeba się upewnić, że nic złego się z włosami nie stanie, neee xD?
Cytat: | nieeee xD, chodzi o to ze zostały skrócone o 2/3 długości jaka miały |
Uch... i nie było żadnej "poważnej rozmowy" póżniej xD?
Mao napisał/a: | Zapuszczałam sobie włosy, miałam już ładne, długie, ale poszłam, żeby podciąć sobie końcówki, to ta mi wygryzła prawie połowę! |
O_o... to co to za fryzjerka O_O?
Ja nigdy takich problemów nie miałem xD...
Cytat: | :D Miałem, ostatnio na Juwenaliach... a najlepsze jest to jak owa 'pani' odwraca się i straszy bujną brodą xD |
Oj tak, człowiek może dostać zawału xD... Ja miałem już taką sytuację (tj. podchodzę do kogoś długowłosego z pytaniem, jakie dałem), od tamtego czasu nie używam w takich przypadkach zaimków osobowych xD. |
|
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 15-06-2008, 18:19
|
|
|
Ferret napisał/a: | Uch... i nie było żadnej "poważnej rozmowy" póżniej xD? |
owszem była i trwała aż 5 minut xD, gdzie i tak nie mogłem jej wygrać xD
z 2 powodów:
1 ścięte włosy nie odrosną w 5 minut
2 kiedy to dziecko mogło wygrać kłótnie z rodzicem? (tak wtedy nie miałem jeszcze 18 lat xD) |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
magu
dreamer..
|
Wysłany: 15-06-2008, 20:24
|
|
|
Ari napisał/a: | Mao, ale jak wlecisz do Poznania to wiesz... co teraz w kinie grają? :P |
Ari: czyżbyś był taki chętny na pójście do kina z mą Drugą Połówką ? ;>
Ferret napisał/a: | Hehe, daj namiary na tę osobę, się dogadamy :> xD. |
Ferret: myślisz, że mnie przekonasz? ]:->
a co do tematu.. krótkie są bardzo przyjemne i dużo bardziej efektywne :P |
_________________ Watashi wa L desu..
Ostatnio zmieniony przez magu dnia 15-06-2008, 20:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 15-06-2008, 20:56
|
|
|
Ferret napisał/a: | Nie no... tylko trzeba się upewnić, że nic złego się z włosami nie stanie, neee xD? |
Coś złego? Ależ ja rozsądna jestem xDD Czasami ]:->
Ferret napisał/a: | O_o... to co to za fryzjerka O_O? |
Nie lubiana przeze mnie :p Później już nigdy się do niej nie zapisałam z przyczyn oczywistych :p
Ferret napisał/a: | Oj tak, człowiek może dostać zawału xD... Ja miałem już taką sytuację (tj. podchodzę do kogoś długowłosego z pytaniem, jakie dałem), od tamtego czasu nie używam w takich przypadkach zaimków osobowych xD. |
<hahaha>
goooomeeeen xDDD
Mai napisał/a: | Zrobimy inaczej. Ponieważ przeklejenie teraz offtopicznych postów z tego tematu do nowego - właściwego spowodowałoby zaburzenie chronologii postów zamknę tamten temat i wytnę nowy z tego. Kontent? Mai |
Sure ;) |
|
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 15-06-2008, 21:09
|
|
|
magu napisał/a: | Ferret: myślisz, że mnie przekonasz? ]:-> |
Who knows xD?
Zielone jest czerwone, a dzień się kończy gdy jest jasno... nigdy nie mów nigdy xD.
Cytat: | Ari: czyżbyś był taki chętny na pójście do kina z mą Drugą Połówką ? ;> |
Niby nie do mnie, ale - to zależy jaki film, osobiście nie przepadam za dramatami, ale komedia, czy horror - łaj not xD?
Cytat: | Coś złego? Ależ ja rozsądna jestem xDD Czasami ]:-> |
If you say so xD.
Mao napisał/a: | Nie lubiana przeze mnie :p Później już nigdy się do niej nie zapisałam z przyczyn oczywistych :p |
Cza było atomówkę zrzucić ^^, albo lepiej - brygadę uderzeniową hentaiców z jakiegokolwiek anime xD.
Jeszcze tak on topic - powiem szczerze, że włosy na głowie to jedna sprawa... ale są też inne włochy, sprawiające dużo mniej radości (przynajmniej tak mi się wydaje) - tia... mówię o tych na twarzy, toż to horror (chociaż dla dziewczyn jeszcze większy horror, to włosy na nogach, przynajmniej parę dziewczyn, które znam na to narzekało xD).
btw. co sądzicie o różnych, bardziej specyficznych fryzurach - dredy, irokez, afro, itp.?
Kusoku - heh... fakt... dziecko przeciwko rodzicom ma zwykle mało do gadania... niestety ^^". Chyba, że jest taka sytuacja jak u mnie np. xD. |
|
|
|
|
|
magu
dreamer..
|
Wysłany: 15-06-2008, 21:18
|
|
|
Ferret napisał/a: | Who knows xD?
Zielone jest czerwone, a dzień się kończy gdy jest jasno... nigdy nie mów nigdy xD. |
owszem, ale to nie zmienia faktu, że możesz nie podołać temu zadaniu..
Ferret napisał/a: | Niby nie do mnie |
tak nie do Ciebie.. |
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 15-06-2008, 21:32
|
|
|
Ferret napisał/a: | Who knows xD?
Zielone jest czerwone, a dzień się kończy gdy jest jasno... nigdy nie mów nigdy xD. |
Jest jeszcze fakt, że Jemu udzieliła się moja upartość. Poza tym... Ja też mam coś do powiedzenia!
Ferret napisał/a: | Niby nie do mnie, ale - to zależy jaki film, osobiście nie przepadam za dramatami, ale komedia, czy horror - łaj not xD? |
Horrorów nie lubię, a na komedię do kina raczej nie opłaca się chodzić, tak więc i tak bym nie poszła :p
Ferret napisał/a: | btw. co sądzicie o różnych, bardziej specyficznych fryzurach - dredy, irokez, afro, itp.? |
Irokezy - zależy czy dla chłopaka czy dla dziewczyny i na jaką długość :p Dziewczyna - stanowczo nie! Chłopak - jak jest niewielki to ujdzie, ale ogólnie nie jestem za :p
Dredy - sama nie chciałabym mieć, ale u niektórych fajnie to nawet wygląda, więc jak im z taką fryzurą dobrze, to niech sobie noszą ;)
Afro - raczej mi się nie podoba :p
Takie wycinane po bokach wzorki nawet ciekawie wyglądają, ale nie chciałabym, żebyś Magu coś takiego sobie zrobił xD |
|
|
|
|
|
magu
dreamer..
|
Wysłany: 15-06-2008, 22:04
|
|
|
Mao napisał/a: | Takie wycinane po bokach wzorki nawet ciekawie wyglądają, ale nie chciałabym, żebyś Magu coś takiego sobie zrobił xD |
Nie miałem takiego zamiaru xD :* |
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 15-06-2008, 22:11
|
|
|
magu napisał/a: | Nie zamierzałem xD :* |
No to fajowo :*
Podobają mi się takie fajne warkoczyki (czy nie wiem jak to się nazywa) jak miała Alicia Keys.
http://www.bbc.co.uk/1xtra/tx/gallery/media/afp_alicia_keys405.jpg
Kiedyś chciałam takie mieć xD Ale u ciemnoskórych to wygląda jakoś tak lepiej :p |
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 15-06-2008, 22:45
|
|
|
magu napisał/a: | Ari: czyżbyś był taki chętny na pójście do kina z mą Drugą Połówką ? ;> |
Bardzo ;( [img]http://img181.imageshack.us/my.php?image=siaraqm6.gif[/img] |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
magu
dreamer..
|
Wysłany: 16-06-2008, 12:44
|
|
|
pm poleciał :P
a co do wzorków to widziałem przeróżne ale ostanio kuzyn mnie zastrzelił wycinajac sobie "ludka" xD a mina i reakcja jego matki były bezcenne xD |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 17-06-2008, 06:28
|
|
|
Ferret napisał/a: | Jak dla mnie - długie włosy, to udręka... i to niesamowita, ale kto co lubi xD. |
A mi się podobają długie włosy, szczególnie u facetów :>
Jeśli chodzi o moje włosy, to aktualnie mam trochę za ramiona, generalnie lubię, kiedy są trochę dłuższe - lepiej się w nich czuję, niż w krótkich. A długie czy krótkie, to dla mnie taki sam problem, bo i tak muszę je myć minimum co 2 dni. Do fryzjera też staram się nie chodzić za często, bo po każdej wizycie wyglądam jeszcze gorzej niż przed ==' Zawsze idę tylko trochę podciąć, a mi tak wycieniuje te włosy, że mam o połowę mniej...
Mój naturalny kolor włosów, to ciemny blond, ale już jutro zmienią zabarwienie - tylko jeszcze nie wiem, na jaki kolor ^^ Ale myślę, że lepiej mi w ciemnych kolorach, więc pewnie jakiś ciemny fiolet albo czerń. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|