Włosy |
Wersja do druku |
reiji777
Trollface
|
Wysłany: 07-04-2010, 15:02
|
|
|
Jeśli chodzi o włosy...to pamiętam jak 2 lata temu miałem afro... Ale nie dlatego że chciałem, tylko po prostu takie mam włosy, a chciałem je zapuścić. Istna katorga... Jeden gość na mieście raz do mnie powiedział:'Siema shaggy'... Załamałem się wtedy i ściąłem je tak prawie na irokeza, a teraz mam już normalnie ścięte. Nigdy więcej długich włosów. |
|
|
Sucharek
Słit tsundere.
|
Wysłany: 07-04-2010, 16:31
|
|
|
Hahaha! Miałam podobną sytuację. Nocowałam kiedyś u kuzynki i przed spaniem powiedziała, że na całej głowie zaplecie mi multum takich cieniutkich warkoczyków, żebym rano miała ładnie pokarbowane włosy. Wstałyśmy dość późno, musiałyśmy jeszcze lecieć do kościoła i zanim je rozplotłam, nie miałam nawet czasu, żeby się jakoś porządnie uczesać, więc poszłam w rozpuszczonych. Po rozczesaniu wyglądały jak afro, a jakiś chłopak ze szkoły przy wyjściu z kościoła powiedział coś w stylu "Co tam, Afrodyta?" Nigdy więcej żadnych warkoczy. -.- |
_________________ If you're a witch, then I'll become the warlock. |
|
|
|
|
reiji777
Trollface
|
Wysłany: 07-04-2010, 16:39
|
|
|
Ja mam ksywę u siebie 'Marian', i jak raz wziąłem te swoje kudły na gumkę na w-fie żeby mi nie przeszkadzały to kumple zaczęli na mnie mówić 'Marysia'. Wtedy się śmiałem, ale teraz bym zabił. Dlaczego nie mam prostych włosów!?!?!?!? Ojciec kiedyś przez moje kudły mówił na mnie 'Zuzia kądziorek'. |
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 07-04-2010, 17:09
|
|
|
Ojej! Słodko :D A nie próbowałeś zapuścić? Jak są dłuższe to obciążają i się prostują... |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
VioletMeh
Problematyczne dziecię.
|
Wysłany: 07-04-2010, 17:23
|
|
|
Ja kiedyś sobie zrobiłam z... 8 chyba warkoczy na noc... po rozpuszczeniu ich wyglądałam jak blond pies - ale podobało mi się *O*
A co do grzywki, to moja przypomina grzywkę Edzia z FMA <3 A kiedyś miałam taką prostą, ale nikomu się nie podobała, prócz mi ;_; |
_________________ Nazywaj mnie jak chcesz - i tak zareaguję tylko na "Shishuu". |
|
|
|
|
reiji777
Trollface
|
Wysłany: 07-04-2010, 17:50
|
|
|
koranona napisał/a: | Ojej! Słodko :D A nie próbowałeś zapuścić? Jak są dłuższe to obciążają i się prostują... |
Też tak myślałem, moje włosy nie działają w ten sposób. Miały ok. 15 cm, ale i tak się kręciły. Po prostu mam takie włosy. Jak teraz oglądam swoje zdjęcie z afro, to trochę śmiać mi się chce :D |
|
|
Majo-san
|
Wysłany: 07-04-2010, 18:06
|
|
|
reiji777, w żadnym wypadku nie prostuj i nic nie rób! ;) Takie włoski są odlotowe ..aww ile bym dała, żeby takie mieć. koranona, tak w ogóle to wiesz, że jestem Twoją fanka i Twojego kota, ale to zdjęcie po prostu ownuje. Mogłabym ochać nad tym zdjęciem ze 3 godziny.^^ |
|
|
|
|
|
reiji777
Trollface
|
Wysłany: 07-04-2010, 18:46
|
|
|
Na szczęście teraz nie mam co prostować ^_^
Wszyscy mi mówią że lepiej mi w krótkich, ale czasami tęskni mi się do mojej oryginalnej fryzury. |
|
|
Sucharek
Słit tsundere.
|
Wysłany: 07-04-2010, 18:59
|
|
|
Ale uroczo na Ciebie tata mówił. :D Ale pomijając niesforne loczki, to wygodnie było Ci w takich dłuższych, czy jednak lepsze są krótsze? |
_________________ If you're a witch, then I'll become the warlock. |
|
|
|
|
reiji777
Trollface
|
Wysłany: 07-04-2010, 19:29
|
|
|
Teraz trudno mi powiedzieć bo to było dawno, ale długie mi nie przeszkadzały. Jedyne co mi przeszkadzało to to, że trudno było je umyć a jeszcze trudniej rozczesać. W sumie teraz mógłbym znowu zapuścić, bo kumpel kupił sobie prostownicę ^_^ |
|
|
BoginiMarzeń
Marzycielka
|
Wysłany: 24-07-2010, 07:28
|
|
|
Ja jestem brunetką :) |
_________________ www.nasze-marzenia.eu Forum marzycieli
Wejdź i się zarejestruj ;) Warto ;) To jedyne takie forum w sieci :) Na forum wystartował nabór na moderatora, więc zapraszam bardziej gorąco :) |
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 26-09-2010, 20:27
|
|
|
Typowa szatynka ze mnie, choć bardzo chciałam się przefarbować na rudo - mam taką urodę - zielone oczy, piegi. Ale to najwyżej za rok ^^ |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Athi
Apple Girl
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 26-09-2010, 20:48
|
|
|
Jam mam proste, ciemnobrązowe włosy. Ludzie często mówią, że są czarne co mnie denerwuje, bo one nie są czarne, zresztą nie chce mieć czarnych włosów. A co mnie w nich najbardziej wkurza, to że są ciężkie i sztywne, nic się z nimi nie da zrobić, tylko przedziałek na środku i tak chodzić cały czas. Wrrryy... |
_________________ I looked at the world through apple eyes
And cut myself a slice of sunshine pie
I danced with the peanut butterflies
Till time went and told me to say hello but wave goodbye
|
|
|
|
|
Talvee
|
Wysłany: 18-11-2010, 12:25
|
|
|
Jestem blonydnką, ale kolorów jakie miałam na głowie nikt nie zliczy ^^;
Obecnie mam "truskawkowy koktajl" ;P |
|
|
|
|
|
nowa
|
Wysłany: 03-08-2011, 15:01
|
|
|
Ja mam ciemnobrązowe, w kolorze czekolady, i nie ufarbuję ich, póki nie zobaczę siwych :) |
|
|
|
|
|
|