Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czworonożni towarzysze |
Wersja do druku |
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 27-06-2003, 14:11
|
|
|
mialem rybki (duzo rybek -> gupiki, mieczyki, skalary, neonki, bzanki, pielegnice, glonojady, kiryski, bojowniki, molinezje,danio)
no cuz rybek nie da sie poglaskac, ani z nimi wyjsc na spacer, ale patrzenie jak sobie tak plywaja bardzo koilo nerwy ;-)
niestety w pewnym momencie dalem sobie spokoj i minely z trzy lata i w akwarium przetrwaly tylko same gupiki (bum demograficzny ok 200 ich bylo) sprzedalem wszystko |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 27-06-2003, 16:49
|
|
|
z rybek to ja w tym roq w lutym niebieskiego bojownika sjamskiego miałam,hmm...fajnie sie patrzylo jakie cyrki wyprawiał przed postawionym obok lusterkiem,ale dokładnie w dzień kiedy był u mnie 2 tygodnie wyskoczył se z akwarium wredota jedna,później miałam kupic drugigo ,ale miast tego dołozyłam kilka złociszy i kupiłam se Kawaii'a ^^''' |
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 27-06-2003, 17:02
|
|
|
ehhh bojowniki dwa wykonczylem lusterkiem ;-> chyba je zastresowalem na smierc, najfajniejsze sa skalary duze,trojkatne i w miare madre plywaja za palcem prowadzonym po szybce |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 27-08-2003, 19:06
|
|
|
mój tata to do czego innego szybke wykorzystywał. Łapał muchy nad śmietnikiem, kopał dołek w piaskownicy i te muchy pod szybke dawał.
Albo(to już mniej na temat szybek ;P) łapał z kolegami pijawki w rzece (kiedy jeszcze była w miarę czysta...ach te lata 60...) i nabijał na patyki.
Oni musieli mieć niezłe jazdy :muchy i pijawki chyba już nie. |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-08-2003, 21:18
|
|
|
3 koty, 2 siostry, 2 psy, mamusie i tatusia(moich), komputer. Siebie. |
|
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 31-08-2003, 16:53
|
|
|
Tiaaa...rodziny to zawsze jak zwierzęta. :P |
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Naiya
|
Wysłany: 31-08-2003, 16:59
|
|
|
5 kotów ;] 2 duże i 3 małe a oprócz tego to 2 braci ;D |
|
|
|
|
|
natalya_msh
Dołączyła: 02 Lut 2003 Skąd: z domu w moim mieście :) Status: offline
|
Wysłany: 31-08-2003, 19:51
|
|
|
Ja mam gekona lamparciego. Ma na imię Ciapek i właściwie jest brata, ale mogę się pod to podszyć |
|
|
|
|
|
Gato
Skeletofiliac
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 31-08-2003, 23:00
|
|
|
Ha! A ja bede mieć kota ^___________^ [bynajmniej nie tego w głowie :P].Odbiore ją [tak,kotkę] ok 25 września,ci co czytują mojego bloga regularnie wiedza jak bedzie sie nazywać,a reszte oswiece teraz-tadaddadaaaaaaam[nieśmiać się ^^'] -Phibrizza *All forum zalewa się ze śmiechu* |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 01-09-2003, 08:13
|
|
|
Nie, śmiać się nie będę. Nawet niezłe imię dla kota, takie wibrujące (gorzej, jak wyrośnie na z lekka ożywioną poduszkę i przestanie pasować do imienia). Tylko obawiam się, że zostanie przez rodzinę przechrzczona na Fibcię albo Brysię. U mnie Imbir skończył jako Imbryczek, Irys jest nazywana Iryską, Rysią albo Jerką, a w dawnych latach kanarek Gracjan został przemianowany (ku mojej czarnej rozpaczy) na Ptaptusia... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 01-09-2003, 18:48
|
|
|
A ja mam kotkę - nazywa się niezbyt oryginalnie Pusia, ale w zależności od nastroju (jej i naszego) jest wołana Puszkin (kiedy siedzi i mruczy), Kota - kiedy się wygłupia, tudzież Tarzan (przez 'rz' czytane po polsku ^_^) - kiedy dostaje głupawki totalnej i tarza się po meblach ^_^. Nieskromnie dodam, że to najpiękniejszy kot, jakiego widziałam. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Lain
|
Wysłany: 03-09-2003, 14:31
|
|
|
Ja mam psa i siostre. |
|
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 03-09-2003, 17:14
|
|
|
Też kcieć psiaka. takiego huskiego :P on jest taki fajny. może w zimie spac na dworze...można zrobić pojedynczy kulig ^^ sam pożytek |
|
|
|
|
Lincia
Dołączyła: 26 Paź 2003 Skąd: Jestem stąd , gdzie wasz wzrok nie sięga... Status: offline
|
Wysłany: 26-10-2003, 22:20
|
|
|
Ja mam jednego kota - Catzillę ( fajne imię , co..?? ^^) i psa chow-chowa ( taka rasa , co Chinczycy móią na te psy :,,Pychota,, ^^''''' ) . No , można też powiedziec , że kocicę Markizę ( to imię to już moja babcia wymysliła - -' ) i psa Rockyego ^^''' Kiedyś miałam jeszcze rybki , ale za szybko się rozmnażały i musiałam je oddać ... ^^''' A mój dwunożny przyjaciel to niejaka Boo mieszkająca naprzeciwko mnie XD . |
_________________ -Okradanie złodziei , hmm-hmm . Nikomu nie można ufać w tych czasach ...
- I kto to mówi ...
( dialog Liny i Zelgadisa w gospodzie ) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|