Hala przyjazdów i odjazdów |
Wersja do druku |
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 09-01-2005, 18:11
|
|
|
Xellas całkowicie padł komputer. Utraciła praktycznie wszystkie dane. Kazała wspomnieć o lekkich obrazeniach na swoim ciele i mocnych obrażeniach na ciele brata, który doprowadził do rozpadu komputerka. Będzie próbować coś z tym robić, ale to może "troszkę" potrwać. Tak więc :away. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 14-01-2005, 07:50
|
|
|
Jeden dzień mnie nie było, bo musiałem odwiedzić klinikę w Warszawie. W związku z tym mam do "sekcji warszawskiej" pytanie: jakim cudem w Warszawie nadal żyje tylu ludzi z taką opieką medyczną;>? Jakbym się wcześniej urodził to bym się chyba wzruszył tym sentymentalnym reliktem socjalizu-_-'. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 14-01-2005, 07:56
|
|
|
Czysty ewolucjonizm. Przetrwali dostosowani. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 14-01-2005, 11:24
|
|
|
Tak jak Chimi powiedziała
Komputer w naprawie, brat w grobie, ja na odwyku=='
O ile się uda wróce w najbliższym tygodniu
[ Dodano: Sob 15 Sty, 2005 19:51 ]
Po awanturze zrobionej rodzinie,pochowaniu brata, komp nadal w naprawie ale Xellaś zyskała teraz swój kompik i ogłasza że wróciła^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 17-01-2005, 15:29
|
|
|
Koniec. Zbuntowałam się. Nie bede prowadzać trzecioklasistek za rączke do szkoły tylko dlatego, że moja mamusia to paranoiczka "To jest ruchliwe przejście, nie warto kusić losu" tylko, że pare metrów w bok są światła, nie wspominając już o tym, że podczas budowy ronda chodziły same, bo ruch tam praktycznie zamarł, a teraz juz nie jest taki wielki bo został rozładowany. Poprostu nie mam zamiaru podporządkowywac swojego planu dnia pod moje siostr: Prowadzenie do szkoły, przyprowadzenie, jechanie z nimi na Aikido(do czego nawiasem mówiąc mamusia sie zobowiazala ale i tak wszystklo spadło na mnie) i siedziec tam bez celu przez 2 godziny. Chce tez miec swoje zycie. Dlatego siwadomie wole wybrac szlaban, niz 'latanke' z siostrami. Bede sie pojawiac tylko jesli bede miala jakies drobne na kawiarenke. |
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 17-01-2005, 19:38
|
|
|
Znam ten ból i łączę się w nim z tobą...
Dobry wybór, nigdy więcej zniewolenia poprzez młodsze siostry ><**** |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-01-2005, 16:02
|
|
|
Stuk puk, próba mikrofonu. *Dlugi, cienki i drewniany patyczek wedruje po pomieszczeniu* Stuk puk ^ ^v.
Zobacz posty od ostatniej wizyty [4495]
Honeeeej, ajm hoooooołm! Tak mysle... |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-01-2005, 16:05
|
|
|
Welcome back! |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 20-01-2005, 16:11
|
|
|
Saaatsuś ^-^ Jak miło, że wróciłaś. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 20-01-2005, 16:13
|
|
|
Witamy spowrotem^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-01-2005, 16:16
|
|
|
Kum! ^ ^v
Dobra, jak na razie nie dziala mi zaznaczanie nieprzeczytanych postow =='
Kocham was, wiecie? ^ ^v *sciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk* |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 22-01-2005, 20:05
|
|
|
A ja informuje ze moge 'odjechac' w kazdej chwili gdyz moj brej jest nieobliczalny i niewiadomo ile razy na tydz chce reinstalowac system..
no a na epwno bede off-line od 8-12lutego.. do Kalisza jade po nagrode.. ale wroce by was straaaszyc^^ |
_________________ ::Love is like wind, you can't see it, but you feel it::
::galeryjka na DA-> www.shy4.deviantart.com ::
::ja wcale nie jestem taka wredna jak sie moze wydawac, to tylko pozory^^":: |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-02-2005, 14:02
|
|
|
Cóż...gdy inni z niezadowoleniem wracają po feriach do codziennego życia, województwo mazowieckie (a przynajmniej społeczeństwo uczniów) ma wolne. Z przykrością (dla mnie, nie wiem jak dla innych ;P) informuję, że w piątek rano wyjeżdżam za granicę i przez półtora tygodnia co najmniej jestem away. Jeśli sobie coś złamię staczając się z góry, to może nawet i dłużej away.
Tak więc w okresie 11.02.-20.02. Chimeria na wyjeździe. Od razu życzę wszystkim przyjemnie spędzonych ferii ^^ |
|
|
|
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 08-02-2005, 14:30
|
|
|
A ja zosataje w Warszawie na ferie ^^. I dobrze. Będe chodzić z przyjaciółmi na łyżwy, latać po galerii mokotów i jeść czekoldę :3. Zapowiada się pięknie... |
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-02-2005, 14:34
|
|
|
Nomikyo...ja się z jednej strony cieszę z wyjazdu...ale proszę...nie dołuj mnie T_______T Ja chcę zostać w Wawie i mieć internet!!! T_T
No mniejsza. </offtop> |
|
|
|
|
|
|