Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Hala przyjazdów i odjazdów |
Wersja do druku |
Maieczka
Gość
|
Wysłany: 11-02-2005, 19:32
|
|
|
Jaaaaaadę na zimowisko z harcerzami ^^v Wracam 19 z rańca. I lecę pakować buty narciarskie :DD |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 13-02-2005, 12:32
|
|
|
Me niedlugo jedzie to łOjca, na tydzien. Co prawda jest tam komputer+internet, ale z pozwoleniem na siedzenie jest roznie :P |
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 14-02-2005, 20:19
|
|
|
ja wrocilam z kalisza.. cieszycie sie prawda :D |
_________________ ::Love is like wind, you can't see it, but you feel it::
::galeryjka na DA-> www.shy4.deviantart.com ::
::ja wcale nie jestem taka wredna jak sie moze wydawac, to tylko pozory^^":: |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-02-2005, 23:42
|
|
|
Pewnie, że cieszymy;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 17-02-2005, 14:59
|
|
|
Chimeria napisał/a: | informuję, że w piątek rano wyjeżdżam za granicę i przez półtora tygodnia co najmniej jestem away. Jeśli sobie coś złamię staczając się z góry, to może nawet i dłużej away. |
To się nazywa uzależnienie >]
A przy okazji ogłaszam że po kilku kłótniach dłuższych i krótszych mam szlaban (pierwszy raz w życiu O.o ale dziś faktycznie przegiąłem...) do poniedziałku |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Kai
the abominable one
Dołączył: 02 Paź 2004 Skąd: Z najgłębszych zakamarków podświadomości Status: offline
|
Wysłany: 17-02-2005, 18:42
|
|
|
Z powodów, których nie będe tu wymieniał do końca tygodnia (więc w przeciągu najbliższych trzech dni) zostaje całkowicie pozbawiony kompa. A więc znikam na czas nieokreślony - najprawdopodobniej dosyć długo. Może czasem się pojawie, ale raczej niezbyt często... jeżeli wogóle...
EDIT
Udało mi się wynegocjować pewne porozumienie, więc tak całkiem nie znikam^^"
Ale i ta będę się pojawiał raczej nieczęsto. |
Zrezygnuj...
Ostatnio zmieniony przez Kai dnia 21-02-2005, 11:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 18-02-2005, 07:56
|
|
|
Zegis Black Priest napisał/a: | Chimeria napisał/a: | informuję, że w piątek rano wyjeżdżam za granicę i przez półtora tygodnia co najmniej jestem away. Jeśli sobie coś złamię staczając się z góry, to może nawet i dłużej away. |
To się nazywa uzależnienie >] |
Nie, uzależnienie to to, że od tamtego czasu pojawia się praktycznie codziennie;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-02-2005, 09:56
|
|
|
Znikam, diabli wiedzą na jak długo. Moim gospodarze wczoraj mieli jakiś Dzień Debila na stancji. Mało domu nie zfajczyli. Rozwalili kuchnie, spalili pare garnków i uśmiercili komputer (ten z netem). Jakiegoś amoku dostali... Pełnia była czy co? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 18-02-2005, 14:04
|
|
|
Zeg-co do większości to chyba PRÓBOWALI gotować, ale dlaczego rozwalili kompa?czyżby nei mogli znaleść dobrego przepisu w necie?:P
Ysen-czy codziennie?no może codziennie ale nie codziennie postuje:P |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-02-2005, 14:05
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Zegis Black Priest napisał/a: | Chimeria napisał/a: | informuję, że w piątek rano wyjeżdżam za granicę i przez półtora tygodnia co najmniej jestem away. Jeśli sobie coś złamię staczając się z góry, to może nawet i dłużej away. |
Nie, uzależnienie to to, że od tamtego czasu pojawia się praktycznie codziennie;P. |
Lubi byc z nami w kontakcie, ot co ^^ |
|
|
|
|
|
ysen
Gość
|
Wysłany: 18-02-2005, 15:23
|
|
|
Dobrze wiedzieć, że od nas też można się uzależnić>P. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-02-2005, 23:13
|
|
|
Cytat: | Zeg-co do większości to chyba PRÓBOWALI gotować, ale dlaczego rozwalili kompa?czyżby nei mogli znaleść dobrego przepisu w necie?:P
Ysen-czy codziennie?no może codziennie ale nie codziennie postuje:P |
Próbowali zaparzyć kawę. Zostawili czajnik przez dwie godziny. Czajnik trafił do ieba sprzętów kuchennych, podobnie jak okap. Iskrownik przegrzał się, zrobił spięcie, zabił instalacje elekryczną i uszkodził część sprżetu (mn. komuter z netem). Kuchenka się spaliła, trochę uszkodziła ścianę i pobliskie meble. Udało się ją ugasić (ogień zgasł po wyłączeniu gazu). Mechanik był szybki i kuchenkę już mamy,komputer udało się postawić na nogi.
Czajnik trzeba kupić nowy. Podobnie jak okap. Przydałoby się też trochę farby na ścianę. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-02-2005, 11:45
|
|
|
Donoszę, że wróciłam. Chora == Bez przerwy od trzech dni noszę czapkę na uszach i mnie to wkurza == Zapalenie uszu sux... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 20-02-2005, 11:02
|
|
|
Sm00k napisał/a: | Ysengrinn napisał/a: | Zegis Black Priest napisał/a: | Chimeria napisał/a: | informuję, że w piątek rano wyjeżdżam za granicę i przez półtora tygodnia co najmniej jestem away. Jeśli sobie coś złamię staczając się z góry, to może nawet i dłużej away. |
Lubi byc z nami w kontakcie, ot co ^^ |
Tya...uzależniona nie od neta, ale od osób przebywających w necie ^^ I to bardzo >P
Ogłaszczam, że wróciłam do domku ^^ |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 20-02-2005, 23:29
|
|
|
Na jedno wychodzi _^_
W każdym razie wróciłem...
poniedziałku jeszcze co prawda przez 30 min nie ma, ale to chyba nic złego? ^^" |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|