Hala przyjazdów i odjazdów |
Wersja do druku |
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-09-2003, 20:49 Hala przyjazdów i odjazdów
|
|
|
Myślę, że warto zrobić temat, w którym każdy mógłby ogłosić, że wyjeżdża. Uważam, że to lepsze rozwiązanie, niż wrzycać takie informacje w podpis - jeśli będą zgromadzone w jednym miejscu, łątwiej będzie się zorientować, kogo akurat nie ma.
Po powrocie też warto napisać odpowiedni post ^_^
W takim razie ja zacznę ^_^
W piątek po południu wyjeżdżam na cały weekend. Pewnie i tak nikt nie zauważy ^_^ |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-11-2004, 13:54
|
|
|
Temat, jak widać, został przy okazji oczyszczony - przecież te informacje się dezaktualizują.
A ja zawiadamiam, że z przyczyn niezależnych i bardzo niemiłych (pogrzeb mojego Profesora) jutro przez cały dzień będę off-line - w drodze do Białowieży i z powrotem. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 15-11-2004, 20:00
|
|
|
To ja tylko zaznaczam jeszcze raz, że wciąż żyję, gdyby ktoś zatęsknił albo co XD
I piętnuję swą własną uległość, przez którą to jak tylko wyplątałam się z olimpiady, dałam się wciągnąć w zawody... Liczę tylko na to, że kiedy zobaczą mnie w akcji, natychmiast wywalą z reprezentacji ;P
I czy może mi ktoś wyjaśnić, po co mi wielokrotne, kilkugodzinne i jak najbardziej obowiązkowe rozwiązywanie testów humanistycznych pod kątem egzaminu? Tego łatwego egzaminu? ^^'''''' |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-11-2004, 13:41
|
|
|
Zegarmistrz prosił, żeby przekazać, iż z powodu dość lekceważącego stosunku jego gospodarzy ze stancji do zabezpieczeń internetowych, komputer znowu do niczego się nie nadaje... A on będzie jakiś czas nieobecny. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-11-2004, 14:12
|
|
|
Szczęśliwym trafem udało mi się obejść problem, lecz wygląda mi na to, że sytuacja może się powtarzać. Będę więc obecny w kratkę. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 23-11-2004, 14:38
|
|
|
Buuuu...<chlip>
Tak się składa, że od jutra nie będzie mnie na necie T______T Spowodowane jest to kilkoma czynnikami. M.in. przyszły tydzień jest bardzo istotny dla moich semestralnych ocen. Po drugie chcę zrobić sobie podobną próbę jak miał Zegis. Ile się da bez kompa (przewiduję max.tydzień). W przeciwnym wypadku 'AI' by Kai (Anonimowi Internetoholicy) nieuniknione. _^_
Bu....T_T |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-11-2004, 15:08
|
|
|
Hmmm... jakby to powiedzieć... mam szlaban na użytkowanie większości rzeczy na komputerze do końca grudnia. Dlatego będę pisać dość rzadko, jako że dostęp do komputera mam teraz tylko w szkole na przerwach i po lekcjach. Pilne informacje proszę więc w razie czego wysłać do Inai na GG :-) Do zobaczenia :-) |
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 26-11-2004, 17:07
|
|
|
Chimerii nie będzie dłuzej niż tydzień |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 29-11-2004, 16:16
|
|
|
Tak ;_; Bardzo cierpię bo odłączyli mi mój kochany internet! To będzie cud jeśli będę go miała do Świąt!!! ;_; Buuuuu!!! Tak więc wszystko co chcecie ode mnie to na komórkę/przez Xellaś/ew.na deva ;_;
EDIT
Na razie back... do czasu gdy ojciec znów nie zapłaci rachunku^^ |
|
|
|
|
|
Kai
the abominable one
Dołączył: 02 Paź 2004 Skąd: Z najgłębszych zakamarków podświadomości Status: offline
|
Wysłany: 07-12-2004, 10:01
|
|
|
No i ****
Przez jakiegoś palanta mój komp w tej chwili nadaje się jedynie na hodowlę wirusów.
Dlatego też przez jakiś czas pojawiać się będe rzadko, jeśli wogóle.
Do czasu, gdy uda mi się to naprawić.
EDIT
No i mam tymczasowy dysk twardy (wymienny z windowsem zainstalowanym... uzależnienie), więc już chyba będe. |
Zrezygnuj... |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-12-2004, 10:39
|
|
|
Na okres swiateczny bede mial ograniczony dostep do sieci. W zamian bede osiagalny na wroclawkim rynku >) |
|
|
|
|
|
Aori Takera
Shonenai maniac^^
Dołączyła: 06 Paź 2004 Skąd: Z samego serca chaosu- czyli Warszawy.. Status: offline
|
Wysłany: 19-12-2004, 13:58
|
|
|
łeeeT__T Aorisia wyjeżdża.. nie będzie miała neta.. na szczęście tylko przez cztery< a niech się ważą więcej>< > dni.. |
_________________ Nigdy nie poddawaj się przeznaczeniu,
nawet wśród płaczu i złości
jest cos tak potężnego, że nie zdołasz sie oprzeć.
Takie jest prawo miłości.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-12-2004, 08:06
|
|
|
Doczekałem się i ja szlabanu. To nie oznacza, że zniknę, bo będę siępojawiał, ale o wiele rzadziej i raczej nie wieczorem. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 22-12-2004, 17:28
|
|
|
Wyjezdzam dzis do taty na swieta ^^, co prawda ma dostem do neta (neostrada...), ale nie jestem pewna czy bede podczas swiat siadac do koma, choc na pewno postaram, sie wpasc i zlozyc zyczenia |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-12-2004, 22:24
|
|
|
Mój komputer miał zawał. Obecnie lezy sobie na łóżku, na intensywnej terapi. Dopuki go nie postawimy / nie wyjade do lublina może mnie niebyć. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|