W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-02-2012, 10:00
|
|
|
Ragnarok Odyssey! A potem Disgaea 3 w odniesieniu do PS3 ;-) |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-02-2012, 16:11
|
|
|
Daerian napisał/a: | Ragnarok Odyssey! A potem Disgaea 3 w odniesieniu do PS3 ;-) |
To drugie se ne da. W wersję na PS3 nie grałem. Plus, nowych bajerów w stosunku do wersji na PS3 nie ma aż tak dużo. ;d |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 22-02-2012, 20:11
|
|
|
Daerian napisał/a: | Ragnarok Odyssey! A potem Disgaea 3 w odniesieniu do PS3 ;-) |
I really hate you now...
U mnie Stalker Clear Sky. Klimat gorszy niż w oryginale, niemniej...mniam. To ten socrealizm. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 23-02-2012, 14:19
|
|
|
Final Fantasy IV na PSP skończone - pewnym rozczarowaniem okazał się jednak niski poziom trudności Zeromusa, złomotowałem dziada w kilka rund, nie używając nawet eidolonów ani holy, a drużynę miałem w ok. 60 poziomu. Teraz czas na Interlude i The Years After. Tym razem będzie przynajmniej coś nowego. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 23-02-2012, 16:54
|
|
|
Hatoful Boyfriend - wtf am i playing? Najlepsze pojęcie o grze daje chyba ten temat (uwaga, zawiera poważne spoilery w okolicach drugiej strony!):
http://www.quartertothree.com/game-talk/showthread.php?t=67529
Tak, to jest autentyczna gra randkowa dla dziewczyn w której zamiast biszonenów występują gołębie. Ma angielskiego patcha. Da się ją chyba nawet legalnie zakupić. Wcielamy się w jedyną ludzką uczennicę elitarnego liceum dla ptaków (ludzkość wyginęła w epidemii ptasiej grypy :D), za mieszkanie robi nam jaskinia a bonusowe atrakcje obejmują seryjnych morderców, gangi motocyklowe i bóg jeden wie co jeszcze.
I pomyśleć że ludzie podniecali się Katawa Shoujo, kiedy mieli pod nosem coś takiego. Toż to arcydzieło VN jest! :D |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 23-02-2012, 17:23
|
|
|
JJ, było prawie 3 miesiące temu. :P
U mnie na tapecie Final Fantasy Theatrythm, czyli nostalgia attack w postaci gry muzycznej z karykaturami postaci z serii FF. Poza tym dalej męczę Rayman Origins na Vitę, ale starając się zrobić 100% we wszystkich etapach często muszę robić przerwy, żeby się nie zirytować. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 23-02-2012, 19:37
|
|
|
Ostatnio Lost Legends trochę mnie zniechęciło... Po pierwsze - save'y zapisują tylko postać i jej poziom, za to w ogóle nie zapisują lokacji, ani etapu jej ukończenia. Tak, że za każdym razem muszę przejść mapę od nowa, i to pod warunkiem, że odgadnę, która to była (ale, że mam kilkanaście nieukończonych misji to mi w dzienniku postaci wyświetla)... Po drugie - irytujący przeciwnicy. Wszystko chce cię zabić. Wszystko. Najlepiej całą chmarą kiedy moja postać ledwo żyje...
Kolejną grą, za którą się zabrałem, jest Czasoprzestrzeń. Polski, freeware'owy RPG z grafiką rodem z Amigi. Fabuła - w grze pojawia się taki jeden Shabranigdo i robi totalną rozwałkę, więc bohaterowie muszą cofnąć się w czasie do momentu, kiedy stwór nie był taki potężny. Po drodze gracza czeka wykonanie paru pomniejszych misji, takich, jak pokonanie uprzykrzających życie mieszkańców miasteczka chimery. Walki odbywają się w systemie turowym. Całkiem przyjemny zabijacz czasu :) |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 25-02-2012, 06:33
|
|
|
Gravity Daze, czyli najlepszy tytuł wydany dotychczas na Vitę. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 25-02-2012, 12:48
|
|
|
Final Fantasy IV: Interlude - krótkie, nudne i w zasadzie nie wiem, po co zrobione. Miejmy nadzieję, że The Years After okaże się jednak lepiej pomyślane. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Crushmaker
|
Wysłany: 25-02-2012, 12:53
|
|
|
The Settlers Online - gra przeglądarkowa w klimatach settlersów :) póki co jest polska open beta ale konta po zakończeniu nie będą kasowane.
http://www.thesettlersonline.pl |
|
|
Riv3n
|
Wysłany: 25-02-2012, 14:41
|
|
|
Ogame - internetowa gra strategiczna; tzw. Massive Multiplayer Online Strategic Game (MMOSG). W tej grze przeglądarkowej celem jest zdobywanie jak największej ilości punktów (jak w większości grach przeglądarkowych). Jeden punkt zdobywamy za 1k surowca (metal, kryształ, deuter) po rozbudowaniu naszej planety można kolonizować inne planety, budować flotę, niszczyć przeciwników i prowadzić badania. |
|
|
NecroMac
Biri biri!
|
Wysłany: 27-02-2012, 02:41
|
|
|
Lord of the Rings - War in the North
Jeśli masz jedną lub dwie osoby, to jest to idealna gra do coopa :D, potrafi czasem dokuczyć (szczególnie posiadaczom radeonów...) ale rozgrywka jest tego warta!
Kingdoms of Amalur Reckoning
Nowy RPG z bardzo przyjemnym systemem walki. Każdy kto grał w Fable jedynkę, poczuje się jak w domu. Jedyne co denerwuję to czasem system ekwipunku, ale da się to przeboleć. grafika otoczenia mogła by być nieco lepsza, ale nadrabia to szczegółowością modelów przeciwników. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 29-02-2012, 11:41
|
|
|
Rayman Origins na Vitę skończony, z dodatkowym światem włącznie. Platformówka niemalże idealna - polecam absolutnie wszystkim lubiącym ten typ gier. Wersja na PC wychodzi bodaj w kwietniu albo maju. Jutro/pojutrze postaram się napisać dłuższą reckę na gameplaya, gdyby ktoś był zainteresowany.
Edit:
Słowo się rzekło - jest recenzja. |
|
|
|
|
|
Sehtal
|
Wysłany: 02-03-2012, 02:55
|
|
|
Fallout: New Vegas, może nie jest to nowe ale niedawno wyszło GOTY edition z wszystkimi DLC. No i zdąrzyło w mody obrosnąć. Całą masę pięknych modów.
Może następny fallout by gdzieś poza stanami był? |
_________________ There is no such thing as an 'inhuman act', for there is no act so vile that one cannot find a human willing, or even eager, to commit it. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 03-03-2012, 15:30
|
|
|
U mnie na tapecie Theatrhythm Final Fantasy, którego recka pojawi się jutro na gameplayu oraz Escape Plan na Vitę, który dziś skończyłem.
A, jeszcze beta Diablo 3 z jakimś randomem. Nie znam człowieka. |
|
|
|
|
|
|