W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-05-2007, 23:16
|
|
|
Ja robie sobie powtórke z Disciples II: Bunt Elfów. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Shante
|
Wysłany: 21-05-2007, 15:39
|
|
|
Ja czasami gram w Obliviona....ale ogólnie to nie gram na kompie..... |
|
|
|
|
|
Pawka
Gość
|
Wysłany: 21-05-2007, 18:55
|
|
|
Ja ostatnio gram w Savage-The Battle for Newerth oraz w nieśmiertelnego Counter Strike 1.6 |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 21-05-2007, 19:40
|
|
|
Dawn of War: the Dark Crusade. Jak na razie moi Nekroni wdeptali w ziemię Gwardię imperialną, zniszczyli Chaos, pogonili trochę Orków i siłują się z Tau (którzy okazali się nieco bardziej wymagającym przeciwnikiem) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 21-05-2007, 19:48
|
|
|
Dziś była premiera Shogun Total War Gold w Extra klasyce next. Jutro zakupię, bo warto dać za tą grę 20 zł ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 21-05-2007, 21:58
|
|
|
Cytat: | Dziś była premiera Shogun Total War Gold w Extra klasyce next. Jutro zakupię, bo warto dać za tą grę 20 zł ;) |
O!!!! To trzeba będzie pójść do Empiku! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 21-05-2007, 22:00
|
|
|
Wyszedł też Medieval z dodatkiem z tej samej serii ;) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 21-05-2007, 22:19
|
|
|
I Bóg otworzył wrota niebios przed graczami! |
|
|
|
|
|
Tamashi
The .hack oracle
|
Wysłany: 21-05-2007, 23:40
|
|
|
Keii napisał/a: |
No nic, poczekam do wakacji na Vol 3 i przejdę wszystkie 3 części hurtowo ;)
|
Ke xD? Raczej nie liczyłbym na amerykańską wersję vol.3 przed jesienią xD. Krążą plotki o październiku. No chyba, że chodzi Ci o japońską wersję ;x. |
Kuhn: Ore wa
Endrance: Boku wa
Everyone: Koko ni iru!
Everyone: SKEEEEEITH!
|
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 22-05-2007, 06:13
|
|
|
Hm, szczerze mówiąc, nie zdziwiłbym się, gdyby 3 wyszła w wakacje (sierpień-wrzesień?). Jeśli nie, to trudno, przejdę tylko 1 i 2, a na 3 poczekam.
Edit:
Wah, my bad.
Shogun i Medieval wychodzą dopiero jutro. |
|
|
|
|
|
Bajachikoma
Indywiduaristo
|
Wysłany: 03-06-2007, 21:12
|
|
|
ATV Offroad Fury 4 :) Czysta esencja wyscigowa. Zdecydowanie widac inspiracje "Motostormem" na PS3 i powiem ze wyszło to miszczosko. Daje rade jak na PS2 to wygląda bardzo dobrze i daje kupe radochy. O dziwo Atv wogóle jeszcze nie smigałęm (lipne są) bo same buggy i trucki z motorkami dają rade. Ostatnie tchnienie porządnych wyścigów na PS2, Polecam :) Z powodu tej gry nawet God of War II pooszedł w odstawke ale to pewnie dlatego ze takie wyscigi to mój ulubiony gatunek gier :)
http://www.youtube.com/watch?v=AIBCcawfo6k <== |
_________________ !! !! !! Fruźki wolą optymistów !! !! !!
|
|
|
|
|
diablic
Gość
|
Wysłany: 04-06-2007, 00:36
|
|
|
obecnie testuje:
zlota karta dla tego kto zgadnie co to :)
dodam ze gra sie przyjemnie :) |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-06-2007, 18:15
|
|
|
Wczoraj brat pokazał mi taką fajną grę na PS2 - Shadow of the Colossus. Zręcznościówka. Trudna jak sto diabłów... Cel gry - pokonać 16 avatarów różnorakich bóstw, dzięki czemu będzie można wskrzesić pannę bohatera. Pokonywanie tychże avatarów wygląda jak pojedynek pasikonika z człowiekiem... Kolos daje się ubić wyłącznie poprzez odnalezienie słabego punktu (lub punktów) i dziabnięcie tychże parę razy. W związku z tym nasz heroiczny bohater musi kicać po olbrzymie jak pasikonik czy jakiś inny robal... A proporcje są o takie - http://image.com.com/gamespot/images/bigboxshots/4/924364_89093_front.jpg
Gra jest Heroiczna przez duże H. Bohater jest Prawy, Szlachetny i Męski. Ma miecz, który się świeci Białym, Świętym Światłem i konia na sterydach, na którym za cholerę nie umie jeździć (koń jest ogromny, a facet w czasie jazdy majta nogami na wszystkie strony, jakby na krowie jechał...). Ma przy tym odpowiednio Efektowną Grafikę. Dla osoby siedzącej z boku sprawia wrażenie Zapierającego Dech W Piersi Filmu O Wielkim Bohaterze.
Wszystkie powyższe cechy sprawiają, że grać w to powinni Męscy Mężczyźni w towarzystwie swoich Dam, które będą podziwiać jacy są odważni i od czasu do czasu podpowiedzą, w jaki sposób podejść kolosa... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 10-06-2007, 19:08
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Bohater jest Prawy, Szlachetny i Męski |
nie sądzę, kolosy są bezbronne jeżeli na to spojrzymy z innej perspektywy- żadnej krzywdy mu nie wyrządziły, a on przez osobiste, egoistyczne pobudki wybija te fantastyczne istoty których postawa kojarzy mi się trochę z bogiem lasu z mononoke hime... scenariusz jest tak cząstkowy że na wyciąganie takich cech jego charakteru bym się nie odważył. To nie jest gra tak jednoznaczna w odbiorze jak ją widzisz.
a sma szarpię ponownie w God of War, tu już łatwiej o profil psychologiczny bohatera- porpostu kawał sadystycznego i bezwzględnego sku&^#@!a z niego |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
Stop Nazi
Are You ready to fly?
|
Wysłany: 10-06-2007, 21:16
|
|
|
Obecnie gram w CS-Manager, a w chwilach wolnych (których mam coraz mniej) pogrywam sobie w polską karciankę Cellmons, która jeśli admini nie wezmą się do roboty upadnie. Na inne gry nie mam czasu, ale może po ukazaniu się Wiedźmina znów odzyskam siły na gry :D
Pozdrawiam! |
_________________ "Those who hate themselves cannot love or trust the others" - NGE
"Połóż pistolet na stół i uprzedzenie wyrzuć w kąt. Na całym świecie są faszyści, którzy nienawidzą innych rąk..." |
|
|
|
|
|