Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 15-09-2007, 15:22
|
|
|
Ari napisał/a: | czasy pegaza, amigi i snesa wracają |
a Commodore 64 też? :)
A ostatnio gram, jak zwykle zresztą, w "Baldur's Gate II - Shadows od Amn". Właśnie udało mi się ubić Shadow Lorda w Ruinach Świątynnych, wypełniając jedną z misji :)
I jakimś cudem moja postać przeżyła :)
Skład drużyny:
1. Minsc i Boo - główne siły uderzeniowe
2. Valgar (czy jak mu tam) - ranger, łucznik
3. Rezo (moja postać, kapłan)
4. Nalia - czarodziejka i złodziejka, robi za zwiadowcę, rozbraja pułapki i otwiera zamki
5. Viconia - drow, zua kapłanka (przy awansach dałem jej maksimum czarów ofensywnych, a minimum defensywnych, czyli np. jest w stanie unieruchomić grupę orków i potraktować je trucizną, ale leczenie to nie jej działka).
6. Aerie, czarodziejka i dobra kapłanka (proporcje między czarami ofensywnymi i defensywnymi odwrotne niż u Viconii. Robi za sanitariuszkę. Aczkolwiek firebalem potrafi rzucić... :) )
Ostatnio pojawiają się w drużynie spięcia na linii Viconia - Aerie. Ciekawe, jak długo drużyna utrzyma się w całości zanim któraś nie odejdzie... :3 |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 16-09-2007, 17:48
|
|
|
Dorwałem Test Drive Unlimited i mogę je okreslić tylko słowami Maieczki - Mrok, Ciemność, Zuooo... Niestety, gra ma swoje wymagania sprzętowe i skończyło się lizaniem lizaka przez szybę - działa, ale czasem tnie się niczym emo tępą żyletką. Jeśli jednak ktoś ma odpowiednio mocny komputer i lubi gry poświęcone motoryzacji (niekoniecznie ostre ściganki), to powinien się zainteresować tytułem.
Szkoda, że sobie za bardzo nie pogram, ale z drugiej strony nie zeżre mi to wolnego czasu ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
magu
dreamer..
|
Wysłany: 22-09-2007, 09:28
|
|
|
Emu snes'a.. o yeah! to jest to! north&south i contra.. xD nie wspominając mario'a :P |
_________________ Watashi wa L desu..
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-10-2007, 15:06
|
|
|
Grandia III - czyli śliczny film z elementami gry - raczej w tej kolejności. Jeżeli w dwójce narzekałem na mało filmików, tak trójka jest nimi naładowana do oporu. Do tego fajny świat fantasy z elementami steam punka. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-10-2007, 13:12
|
|
|
W wolnych chwilach The Legend of Zelda: Phantom Hourglass. Sterowanie stylusem rozwiązali genialnie *_* |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
|
|
|
|
Dante Dy`nei
Da Drought
|
Wysłany: 10-10-2007, 16:22
|
|
|
Gothic II Noc Kruka ... uda mi sie włączyć raz w tygodniu, jak mam czas.
Zacząłem jakiś czas temu też w 2Moons, ale zostawię sobie expienie na ferie. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-10-2007, 18:12
|
|
|
Skończyłem trzeci rozdział FFT - i gra ta ma szansę wskoczyć u mnie na szczyt mojego finalowego best of, zaraz po szóstce. Tak złożonej i ciekawej fabuły dawno, bardzo dawno temu nie widziałem. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-10-2007, 09:40
|
|
|
Skończyłem Myth, zacząłem inny super staroć. Świarza, licząca 1 DVD Baldurs Gate Saga leży na moim dysku. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 15-10-2007, 14:27
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Świarza, licząca 1 DVD Baldurs Gate Saga leży na moim dysku. |
Łii! BG wiecznie żywe :D A ja zacząłem sobie pykać w Thales of Phantasia. Musze w końcu to przejść :P |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-10-2007, 13:12
|
|
|
Saint Seiya Densetsu: Asgard - czyli fanowska gra na podstawie znanej chyba wszystkim serii, całkiem dobrze zrobiona.
Gdyby ktoś był zainteresowany, to proszę: http://www.cdz.com.br/densetsu/ |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-10-2007, 17:12
|
|
|
Grisz, jak się to diabelstwo uruchamia? Bo przy próbie uruchomienia wyskakuje mi RPG Maker 2003 Runtime Package not present. Domyślam się, że nie mam jakiegoś pliku, ale nie wiem jakiego... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-10-2007, 17:42
|
|
|
Ściągnij dwa pliki umieszczone w dziale "system files" i nadpisz je w głównym katalogu gry. Działa? |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-10-2007, 17:49
|
|
|
Działa. Gracias |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|