W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-11-2007, 14:21
|
|
|
fm, jeszcze a propos wcześniejszego posta - jak mogłeś nie zdobywać Clouda? ;_;
Toż ja przez to, że Chmurny był postacią do odblokowania w ogóle zainteresowałem się Tacticsem ładnych parę lat temu :P |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-11-2007, 14:43
|
|
|
Odblokowałem go, gdy grałem poprzednim razem, ale podnoszenie jego poziomu wydało mi się dość żmudne. Niby co się odwlecze, to nie uciecze, lecz mi wcięło save-y. Teraz coś musiałem skopać, bo przywołałem go z innego wymiaru i dalej kicha. W żadnym z miast nie wyskoczyła mi werbunkowa bitwa.
FF7 zostawiam sobie na deser już od kilkunastu miesięcy i jak tak dalej pójdzie, pewnie w nią nie zagram. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-11-2007, 14:44
|
|
|
Ja miałem ten problem, że w chwili zdobycia Clouda (ze względu na Aeris nie mogłem sobie tego odpuścić, szkoda, że kwiaciary nie można zwerbować) nie miałem "move find", więc Cloud robił u mnie za statystę.
A przy okazji, nasłuchałem się już narzekań na Lion War. Opinia pewnego gracza:
Cytat: | Co prawda momentami nie jestem w stanie zdzierżyć tego, że jak rzucam heala na 4+ osób w drużynie, to mogę sobie włączyć mp3, przesłuchać jedną, czy dwie piosenki i dopiero grać dalej, ale to dalej jest final. |
|
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-11-2007, 15:01
|
|
|
Niech się cieszy, że jeśli postać ma wysokie flee, to w ogóle można ją uleczyć. Bo w Disgaei, trafienie jakimkolwiek czarem ochronnym w mojego ninję graniczy w cudem :E |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
ClareSilverEyes
Monika Anna Clare
|
Wysłany: 02-11-2007, 18:31
|
|
|
Ja gram w lineage 2(raczej zaczne jak znajde jakis server....) |
_________________ [*][*]/CzarnaAnielica Niewolnica Diabla\[*][*] |
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 02-11-2007, 18:57
|
|
|
ClareSilverEyes napisał/a: | Ja gram w lineage 2(raczej zaczne jak znajde jakis server....) |
heh czemu u mnie nie chodzi już dawno chciałem zacząć grac ale z jakiś powodów nie chce sie całkiem z serwerem połączyć, nie ważne który to był i tak nie chodziło
(szukałem już rożnych możliwości ale i tak nic nie pomagało). |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
ClareSilverEyes
Monika Anna Clare
|
Wysłany: 02-11-2007, 19:34
|
|
|
moze sciagneles jakoms zlipana wersje z netu calego l2 albo moze firewall nie wiem ja takiego problemu nigdy nie mialam :( |
_________________ [*][*]/CzarnaAnielica Niewolnica Diabla\[*][*] |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 07-11-2007, 02:35
|
|
|
Po długiej przerwie Linuksowa gra RPG "Adom".
Najczęściej gra kończy mi się w ten sposób
Adom napisał/a: |
1004 Amelia (korsarz). L3 high elven fighter (F). 638 xps. 521 turns.
Died on 11/7/2007.
She starved to death in the wilderness.
|
Ale może później będzie lepiej... :3 |
|
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 07-11-2007, 13:11
|
|
|
Kupiłem sobie Vice City. Fajne jest, ale mam nieliche wrażenie, że rozgrywka jest coraz łatwiejsza z części na część GTA. |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 07-11-2007, 17:26
|
|
|
ja powróciłam do Okami i do klasyki zwanej Chaos Legion na PS2. Świetne gry :D |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Eskel
zv
|
Wysłany: 07-11-2007, 20:28
|
|
|
Perfect World.
Nie wiem co sprawia ze ciagle wracam do tych MMO ;) W PW mialem zamiar pograc nieco dluzej, ale jak na razie 20lv a dobre checi.. wyparowaly :) Moze reroll. Eh. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 08-11-2007, 02:15
|
|
|
Adom napisał/a: |
1323 Fraukatze (korsarz). L4 gray elven fighter (F). 996 xps. 629 turns.
Died on 11/8/2007.
She was killed by a barbarian somewhere on the plains.
|
Wyrabiam się ^^ |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-11-2007, 13:42
|
|
|
Gram ciągle w Vagrant Story...i coraz bardziej mnie ta gra irytuje. Kiedy słyszę, że ludzie płacą za oryginał 200-300 zł, to naprawdę nie wiem, czy mają świadomość, za co. Labiryntówka ze śladami rpg, w której gonimy bizona z gołą klatą. Grafika bura, akcja toczy się niemal wyłącznie w podziemiach, a więc ciemno jak w odbycie u murzyna. Bohaterowie do zliczenia na palcach jednej ręki. Walki z bossami denerwujące - dla przykładu boss ma 400-500 hp, a my zabieramy mu atakiem po 4-6 hp.
Bliższe to Diablo niż FF. Z tym, ze chyba jednak Diablo miało więcej klimatu. Coś mi mówi, że odstawię tą grę. I pomyśleć, że toto dostało 40/40 w Famitsu. Z drugiej strony kichowaty FF XII też dostał taką notę. |
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 08-11-2007, 15:17
|
|
|
Takie walki z bossami świadczą o tym, że niezbyt przykładałeś się do tworzenia własnych broni i najprawdopodobniej tłukłeś wszystkich wrogów jednym mieczem. Tymczasem każda broń powinna być wykorzystywana maksymalnie na 2 sąsiadujące typy potworów. Przykładowo zabijanie włócznią smoków sprawia, że będzie gorzej działać na ludzi. Tym niemniej to taka dosyć nużąca dłubanina i Vagrant Story w hard mode nie chciało mi się już przechodzić. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
LightOfNewWorld
Gość
|
Wysłany: 08-11-2007, 16:50
|
|
|
A ja teraz gram sobie w naszą mocno przereklamowaną polska gierkę.....zgadnijcie..co to...
Of course Wiedżmin... |
|
|
|
|
|
|