Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
minigan1993
jestem super
|
Wysłany: 18-04-2006, 12:04
|
|
|
Może gracie w tekkena 5 na Pleja |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-04-2006, 12:48
|
|
|
Soul Calibur 2 > Tekken 5 imo. Zresztą, Tekkenów nigdy nie lubiłem, wolałem bijatyki 2D. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Smoczek
|
Wysłany: 18-04-2006, 12:52
|
|
|
Tekken...? IMO bardzo fajna bijatyka, aczkolwiek zatrzymałem się na trójce (nie mam PS 32 ^^'). A tak do tematu - ostatnimi czasy pogrywam po raz któryś z kolei w BG II: ToB (może wreszcie się przemogę i ukończę O_O xD?), a ponadto cały czas leci u mnie GW ^^, następca D2 w moim przypadku ^^. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-04-2006, 12:55
|
|
|
Gram sobie akuratnie w Disciples II, Powrót Galeana (i zbieram się w sobie do kupienia drugiego dodatku). Gra jest fajna :3 Obecnie kampania Hord Nieumarłych i Upiorzyca (ta co chodzi i rózgi rozstawia) mnie po prostu rozwaliła... Ten taki orgazmiczny głos i teksty typu "Miłości moja utracona GDZIE JESTEŚ?!". Straszne po prostu...
A w międzyczasie Pokemony na gameboya XD Pokemony ssą! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-04-2006, 01:34
|
|
|
Baldurs Gate II again. Tym razem z TOB na pokładzie i chyba wszystkimi modami jakie wyszły. To...jest...ogromne >]
GunZ. Miła odmiana. Niskie wymagania, szybka akcja, stada graczy online. I bieganie po ścianach. Wins, mimo wszystko.
Need for speed Underground 2. Okazjonalnie. Miłe, odstresowujące.
Ragnarok Online. Bo nieśmiertelne jest i już!
BOF i FF. Na Gameboya. To najlepsze gry na Małego jakie zrobiono *__*
Szachy. Off i On-line. Ownują wszystko. |
|
|
|
|
|
Hajime
|
Wysłany: 03-05-2006, 20:26
|
|
|
Własnie pobieram Lineage 2 Chronicle 4
A tak to gram w Black and White 2, Command & Conquer Red Alert, Starcrafta i trochę Ragnaroka online.
takie tam |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-05-2006, 20:37
|
|
|
<very evil laughter> Guilty Gear XX2 Reload!!! [kocham torrenty! kocham!]
i jeszcze wersja X sobie czeka na działającego emulatora Dreamcasta [chyba sie nie doczeka...] |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 03-05-2006, 21:33
|
|
|
Steel Panthers - Main Battle Tank... straszliwy wysysacz czasu z rodzaju "jeszcze jedna tura" :]. Ale całkiem fajnie wszystko zrobione (Wietnamczyków naprawdę ciężko z krzaczorów wypłoszyć, nie poddają się chyba nigdy, nawet będąc pod prawdziwie piekielnym ostrzałem O_o). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 04-05-2006, 06:29
|
|
|
@GoNik - ale XX2 Reload był w Clicku za 6 zł chyba miesiąc temu. A X trochę wcześniej...
Ja tam na US wersję XX Slash (a może to X było...) na ps2 czekam, bo Isukę sknocili strasznie (nie ma to jak klawisz odpowiedzialny za odwracanie się, w bijatyce, która miała być szybka). |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-05-2006, 09:42
|
|
|
Keii, kochanie ty moje... ja z prasy tylko 'Science Fiction' kupuję i podczytuję rodzicom Politykę i inne Newsweeki. Na komputery w Empiku to nawet nie wchodzę.... od dłuższego czasu. Bo szlag by mnie trafił, że czasu na te wszystkie gry nie mam.
Oh, well... przynajmniej mam wersję skrzaczkowaną...
Tak swoja drogą: nie masz tego Clicka przypadkiem? [tak, to było pytanie związane z cd i Pocztą Polską]
A zna ktoś <stabs Keiia widelcem> dokładniejszą datę wydania nowego Heroesa? Bo 'II kwartał 2006' jakoś mnie nie urządza... |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-05-2006, 10:31
|
|
|
Tekken V - pograłem trochę i zasnąłem z nudów, toz to krok wstecz w stosunku do choćby takiego Mortal Kombat - ani fatality, ani krwi, nic - nuda. Story mode to raptem osiem walk dla każdej postaci, a ja, grając po raz pierwszy w bijatykę na konsoli przechodze je bez problemu na opcji "hard" - co już samo za sibie mówi o stopniu komplikacji gry.... |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 04-05-2006, 16:07
|
|
|
GoNiK napisał/a: | A zna ktoś <stabs Keiia widelcem> dokładniejszą datę wydania nowego Heroesa? Bo 'II kwartał 2006' jakoś mnie nie urządza... |
Proszę:
Gamefaqs napisał/a: | Heroes of Might and Magic V Ubisoft 05/19/06 EU
Heroes of Might and Magic V (Deluxe Edition) Ubisoft 05/19/06 EU
Heroes of Might and Magic V (Limited Edition DVD) Ubisoft 05/23/06 US
Heroes of Might and Magic V Ubisoft 05/23/06 US |
GoNiK napisał/a: | Keii, kochanie ty moje... ja z prasy tylko 'Science Fiction' kupuję i podczytuję rodzicom Politykę i inne Newsweeki. Na komputery w Empiku to nawet nie wchodzę.... od dłuższego czasu. Bo szlag by mnie trafił, że czasu na te wszystkie gry nie mam. |
Też nie czytam czasopism komputerowych. A Clicka uważam za dno dna, gorsza jest chyba tylko CyberMycha :p
Info o GGXX#R podpatrzyłem na forum Anime Gate'u bodaj.
GoNiK napisał/a: | Tak swoja drogą: nie masz tego Clicka przypadkiem? [tak, to było pytanie związane z cd i Pocztą Polską |
Nie, nie kupiłem, jakoś tak zapomniałem (plus sama gra dość dawno mi się znudziła) - jeśli byś chciała nabyć, to na stronie Clicka pewnie archiwalia są jakieś czy cuś. Sam koszt to było chyba 6.90 zł. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 05-05-2006, 08:37
|
|
|
No co ty, "Click!" jest fajny :> |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 08-05-2006, 08:23
|
|
|
Mmm. dorwałem wreszcie chodzącego klasyka - Cannon Fodder 2 :D. Od lat nie słyszałem tej muzyczki... czyli odkąd mi siadła Amiga :]. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 15-05-2006, 16:07
|
|
|
Gra dla prawdziwie męskich facetów i kobiet.
Na nieoznaczonej na mapach wyspie siedmioro wojowników staje do walki, od której zależą losy świata. Sześciu mężczyzn i jedna kobieta podjęło wyzwanie, a jedyną nagrodą, na jaką mogą liczyć jest dalsza egzystencja, bo tylko takie laury przyznawane są w niesławnym turnieuj MORTAL KOMBAT.
Naturalnie najbardziej hardocrowa, najbardziej klasyczna część owianego najgorszą sławą mordobicicia wszechczasów!
Niesamowita gra! Wymaga refleksu, instynktu, strategicznego myślenia i opanowania techniki, jak mało która inna... Osoby, które ich nie mają nie powinny liczyć na wygraną i spotkać może je tylko jeden koniec: FATALITY.
Moje najlepsze kombo: podcięcie, hak, skok z kopnięciem, podcięcie, trzy proste, wysoki kopniak, trzy proste, niski kopniak... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|