Neopets |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 23-02-2006, 13:40
|
|
|
Gwiazdy to nie jest najlepszy pomysł - zwykle są pozajmowane, chyba że ktoś lubi nazwy typu Wolf-359 :D. Ale takie to system sam umie zaproponować. Po prostu trzeba mieć pomysła :P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
mrumrando
Gość
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-02-2006, 12:46
|
|
|
mrumrando... _^_ a popatrz no słońce na nicki w tym topicu XD
Me oznajmie, że jest ZUA!
Wczoraj, późnym wieczorem, na koncie evil_ika narodził sie czerwony korbacik... o wdzięcznym imieniu... Sunio_Snape :}~ |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-02-2006, 12:51
|
|
|
MUAHAHAHAAAHAHAAHAHAHA
A ja dorwałam wreszcie avka z Desertet Tomb of Geraptiku *______*V
Nienawidzę randomów XD"
Żeby mi się jeszcze chciało codziennie do dziury Symoli chodzić == |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-02-2006, 12:58
|
|
|
No patrz, a ja symola mam, a Geraptiku jak nie ma, tak nie ma... BU _^_
Za to mam trzecią labmapkę i jestem z siebie dumna :D I będę się znęcać na Ifusią, żeby miała lepsze statystyki... Póki co z aniołka zrobiła się srebrna.
*macha łapką Mrumi* Słonko, to nasze forum :P |
|
|
zyzolkaa
Gość
|
Wysłany: 08-03-2006, 11:49
|
|
|
a ja sie w tym nie łapie,nie moge domu kupic.
ciagle im cos nie pasi!!!!!!
a konto jakie mam to nie mam pojecia co to wogole jest:] |
|
|
|
|
|
problematyczka
Gość
|
Wysłany: 10-03-2006, 19:24
|
|
|
O co chodzi w grze "the buzzer game"???
NIe moge sie polapac |
|
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 10-03-2006, 20:39
|
|
|
Musisz przeciągnąć pętelką po drucie tak, żeby go nie dotknąć - jak dotkniesz, to bzyczy. Gra jest TRUDNA >< I nijak nie mogę przejść drugiej planszy. A chcę awa... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 10-03-2006, 22:44
|
|
|
A przy słabej myszce niemożliwie trudna (próbujesz delikatnie w lewo, a idzie ostro w prawo-góra _^_). Żeby zdobyć w ogóle punkty to musiałem pożyczyć od Tilka mysz optyczną :P. Ustawienia czułości myszy pewnie też pomagają. |
|
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 11-03-2006, 13:10
|
|
|
Ja nie jestem w stanie tego przejść na tablecie >.> A Chaosowi się normalną myszą udało zdobyć awa przy trzeciej próbie. T__T |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-03-2006, 14:26
|
|
|
Mnie ava udało się chyba przy drugiej, a jakiś czas później przy pierwszej zdobyłam brązowe trofeum (wprawdzie był pierwzy rano, ale trofeum jest i to się liczy :D). Myszką optyczną, z tych malutkich laptopowych - jest leciutka i nie mam żadnych problemów z prowadzeniem jej, jak chcę. |
|
|
Irian
|
Wysłany: 11-03-2006, 18:06
|
|
|
Rargh. Ja mam po prostu Parkinsona w młodym wieku i mi się łapy trzęsą. >.> |
|
|
|
|
Gość
Gość
|
Wysłany: 25-03-2006, 19:06
|
|
|
Mam pytanie. Jak grać w Battledome? ;> Kompletnie nic nie kapuję, nie wiem jak dobrać broń dla mojego neopeta i czy jest wystarczająco sprawny... Bardzo proszę o pomoc, albo o jakiegoś linka, gdzie jest to dokładnie wyjaśnione. Szukałam polskiej strony na ten temat, ale nie znalazłam, a z angielskiego mistrzynią nie jestem :) |
|
|
|
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 29-03-2006, 17:42
|
|
|
Ja mam konto o jakże wdzięcznej nazwie pandunia... I poszukuję jeszcze Neoprzyjaciół... Jak coś to czekam na neomaile! :) |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
Manga Ryu
Po prostu: Manga
|
Wysłany: 06-04-2006, 16:37
|
|
|
Gość napisał/a: | Mam pytanie. Jak grać w Battledome? ;> Kompletnie nic nie kapuję, nie wiem jak dobrać broń dla mojego neopeta i czy jest wystarczająco sprawny... Bardzo proszę o pomoc, albo o jakiegoś linka, gdzie jest to dokładnie wyjaśnione. Szukałam polskiej strony na ten temat, ale nie znalazłam, a z angielskiego mistrzynią nie jestem :) |
Bez angielskiego sobie nie poradzisz, chyba, że znasz inny język obcy, wtedy zmień w ustawieniach...
najlepiej gdybyś weszła (mam nadzieję, że reklamy nikt nie broni?) na idb.finalhit.org tam jest naprawdę wiele przydatnych informacji. Aha- pet nigdy nie jest wystarczająco silny, żeby pokonać każdego innego, wszystko zależy od przedmiotów, statystyk itd... |
|
|
|
|
|
|