Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Neopets |
Wersja do druku |
jula
Gość
|
Wysłany: 14-04-2006, 22:08
|
|
|
Jak sie kasuje konto w neopetsach |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 15-04-2006, 09:34
|
|
|
Trza wysłać maila do nich, że chcesz sobie pójść - tyle pamiętam ^^. A bidne zwierzaki do schroniska idą, jak ci ich nie żal :P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 15-04-2006, 10:19
|
|
|
Znaczy, o ile ja pamiętam, to nie da się "usunąć" konta samoczynnie, można je conajmniej samodzielnie zamrozić
http://www.neopets.com/remacct.phtml
O tu jest link |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
ziom
Gość
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-04-2006, 22:25
|
|
|
O, forum, na którym nie da się czytać postów z gościa... Gratuluję twórcom wybitnie idiotycznego pomysłu :) |
|
|
k.
Gość
|
Wysłany: 24-04-2006, 15:43
|
|
|
ze niby gdzie? |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 24-04-2006, 16:25
|
|
|
Że niby w pierwszym dziale od góry. Więcej nie będę sprawdzać :) |
|
|
biauy
Gość
|
Wysłany: 19-05-2006, 18:57
|
|
|
Mam pytanie. Ostatnio wróciłem po dłuuugiej przerwie do neopetów (ostatnio byłem za plotu z Hanną & Ice caves...)
Mam pytanie dla stałych bywalców:
Co ostatnio działo się w Lost desert? Wczoraj przypadkiem znalazłem linka do przedstawiającego plot komiksu, ale teraz niegdzie go nie ma :( |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 19-05-2006, 19:30
|
|
|
Oj, w Lost Desert był bardzo duży, długi i porąbany plot... Do tej pory na słowo "scroll" ludzie dostają obłędu :D
http://www.neopets.com/desert/ldp/solution.phtml#prologue - o tu jest solucja; nie mam pojęcia, gdzie jest komiks, na pewno też gdzieś siedzi - powinni mieć namiary na którejś z większych stron, jellyneo czy czymś w tym stylu. |
|
|
biauy
Gość
|
Wysłany: 19-05-2006, 19:41
|
|
|
Very Big friggin thanks, Serika ;p
A skoro już przy tym jesteśmy... Czy oprócz powrotu dr. Slotha, ataku na Maraquę i na Lost desert, były jakieś wieksze Eventy? |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 19-05-2006, 19:55
|
|
|
Mystery Island chyba wcześniej było, a nic więcej nie przychodzi mi do głowy. No, poza tym, że właśnie trwa (i chyba się kończy) plot w Altadorze.
http://petpages.neopets.com/~Shabina - jak się pospieszysz, to się pewnie jeszcze wyrobisz, nie jest jakiś specjalnie trudny (poza tym, że szukanie gwiazdek na początku to mordęga). |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-05-2006, 08:29
|
|
|
Wiem, że kilka osób ze starszymi kontami planuje wrócić do gry... Więc zawiadamiam, że mam do (szybkiego) spławienia dwa wylabowane zwierzaki: darigańskiego bori (imieniem lcelands - pierwsza litera to małe L) oraz czerwonego Jetsama (Phirixius). Jak ktoś chce, to proszę się szybko zgłaszać, bo w braku chętnych wykopię do schroniska. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 23-08-2006, 16:01
|
|
|
Fanart. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 23-08-2006, 16:51
|
|
|
Serika napisał/a: | Mystery Island chyba wcześniej było, a nic więcej nie przychodzi mi do głowy. No, poza tym, że właśnie trwa (i chyba się kończy) plot w Altadorze.
http://petpages.neopets.com/~Shabina - jak się pospieszysz, to się pewnie jeszcze wyrobisz, nie jest jakiś specjalnie trudny (poza tym, że szukanie gwiazdek na początku to mordęga). |
Seriś, zapominasz chyba o tym wydarzeniu z najazdem na Meridiell, chyba, że to był tylko komiks... pozatym jeszcze były eventy z okazji "wypraw" Hannah. Pamiętam, że Ice Caves było niedługo po tym jak się zarejestrowałęm. Chociaż Hannah and The Ice Caves to polegało tylko na pokonywaniu przeciwników w battledome...
edit ~) zabijcie mnie, za nieczytanie dat -_- |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
rOzZie
|
Wysłany: 31-08-2006, 17:58
|
|
|
A jak się karmi neopeta? Kupiłam produkt i nie wiem jak go nakarmić. Pf :F |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|