Ciekawostki okołogrowe |
Wersja do druku |
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 04-05-2012, 16:18
|
|
|
Betheda ogłosiła Elder Scrolls Online.
Strona główna (na której jak na razie nie ma nic poza absolutnie nic nie wnoszącym filmikiem)
Twitter
Edit:
News |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-05-2012, 17:04
|
|
|
Niestety z opisu zapowiada się mocno średnio, a na dodatek widzę, że w wielu miejscach podniósł się straszny raban z powodu silnika, który ma być używany. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 04-05-2012, 19:16
|
|
|
A ja sobie w środę oglądałem świetny odcinek programu imagine-nation na NHK World. I w owym to programie pół czasu antenowego poświecono dosyć szalonej grze, Lolipop Chainsaw. US edycja ma wyjść na mikołajki. Gierka dosyć chora, bo opowiada o czirliderce z różową piła motorowa zabijającej zombi po całej szkole :] A w bonusach jest nawet kostium Haruny. Gra jest niezmiernie różowa i cukierkowa. Zombie zabijane są jak w Carmagedonie a główna postać praktycznie tańczy w powietrzu. Wygląda to obłędnie, szkoda że nie wyjdzie na pecety.
trailerek us
http://lollipopchainsaw.com/ << oficialna strona |
|
|
|
|
|
Shozo
|
Wysłany: 04-05-2012, 19:37
|
|
|
Szczerze, sam TES Online traktuje jako niejakie spełnienie marzenia. Z tym że, marzenie niestety musi się zderzyć z rzeczywistością. System gry. Ten zawsze bardzo mi się podobał w TES, nawet tak uproszczony jak w Skyrim. Nie mniej, na potrzeby gier mmo no nie może się sprawdzić... Zobaczymy, nie napalam się na to specjalnie. Póki co, jedyne wyczekiwane mmo to Guild Wars 2. |
|
|
|
|
|
KossteK
|
Wysłany: 04-05-2012, 20:59
|
|
|
kokodin napisał/a: | Wygląda to obłędnie, szkoda że nie wyjdzie na pecety. |
Mnie, jak na razie, również nie będzie dane zagrać, a uwielbiam takie zabawy konwencją. Swoją drogą warto zobaczyć resztę gier od Grasshopper Manufacture, które są równie pokręcone. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-06-2012, 13:51
|
|
|
Humble Indie Bundle V
Zapłać ile chcesz, a dostaniesz 4 bardzo dobre gry za grosze - do pobrania lub na Steama, razem z soundtrackami. Przekrocz granicę 7.80 dolarów, a dostaniesz piątą gre, ale za to najlepszą z grona - Bastion. Bierzcie ludzie, i nie zastanawiajcie się. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-06-2012, 11:05
|
|
|
W nowym Assassin's Creedzie zagramy kobietą
...ale kurde dlaczego na Viteeeeeee :< |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 03-06-2012, 11:15
|
|
|
Żeby były jakieś w końcu jakieś gry, które ruszą sprzedaż tego genialnego pod względem hardware'u i designu systemu? ;d
Nie narzekaj, w "zwykłym" AC3 multi też jest jakaś babka. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-06-2012, 11:28
|
|
|
...naprawdę nie widzisz różnicy między losową postacią z multi, a główną postacią swojej własnej opowieści? Naprawdę?
Także - niech sobie Vita będzie najlepsiejsza na świecie, kosztuje ponad tysiąc złotych. Thx bye, może za trzy lata. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 03-06-2012, 12:35
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | ...naprawdę nie widzisz różnicy między losową postacią z multi, a główną postacią swojej własnej opowieści? Naprawdę?
Także - niech sobie Vita będzie najlepsiejsza na świecie, kosztuje ponad tysiąc złotych. Thx bye, może za trzy lata. |
Ja dałem sześć stów >P
A i oficjalnie cena ma polecieć na pysk.
<tu wstawić radosny wyszczerz posiadacza Vity> Bo PSP nie ma dość mocy, 3ds ssie w temacie ergonomiki a telefony są jeszcze gorsze w tym względzie? Also, what Keii said. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 03-06-2012, 13:01
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | naprawdę nie widzisz różnicy między losową postacią z multi, a główną postacią swojej własnej opowieści? Naprawdę? |
No pewnie, że multi lepsze. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 03-06-2012, 13:30
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | ...naprawdę nie widzisz różnicy między losową postacią z multi, a główną postacią swojej własnej opowieści? Naprawdę?
Losowa postać z multi, którą można zmodyfikować według własnego widzimisię, czyli sprawić, by była nam bliższa, a bohater historii, na którą wpływ mamy taki, że robimy co nam każą? Faktycznie, multi lepsze, bo ja w tym drugim "własnej historii nie widzę". ;)
A co do obniżki ceny Vity, to chyba plota która wzięła się z bodaj dwutygodniowej obniżki ceny konsoli we Francji, nie liczyłbym na cuda. |
|
|
|
|
|
|