Ciekawostki okołogrowe |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-06-2012, 18:40
|
|
|
Z innej beczki: dlaczego na Vitę, poprzedni AC na PSP SSAŁ i to mocno. Dałam radę pograć jakieś 20 minut, po czym zazgrzytałam zębami na wujowe sterowanie, które psuło cały fun z latania po dachach i rzuciłam dziadostwo w kąt.
Poza tym ten cudownie mikry ekran dla gry, w której liczy się ROZMACH.
Fyeah! |
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 03-06-2012, 18:48
|
|
|
No akurat zgodze się z poprzedniczką, AC:Bloodlines ssał,. Skoro grę dało się wymaksować w jeden dzień, to nie jest to gra, a minigierka. Ale PS Vita ma możliwości moim zdaniem zbliżone do PS3, więc pomyślmy, gra powinna nie być taka zła. Oczywiście nie spodziewajmy się tutaj czegoś pokroju całej mapy Rzymu, ale raczej nie będzie źle. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 03-06-2012, 19:42
|
|
|
GoNik napisał/a: |
Poza tym ten cudownie mikry ekran dla gry, w której liczy się ROZMACH.
Fyeah! |
Szczerze mówiąc, w czasach gdy ekranem który przez większość macam i oglądam jest ten z komórki, vitowy jest w odbiorze całkiem spory. I naprawdę jest znakomity jakościowo*. Ale ja jestem zboczony, od czasów gameboya posiadałem tylko handheldy >P
Coby w temacie:
Demo Gravity Rush wymęczone na wszelkie możliwe strony. To ten sam kawałek kodu który prezentował się na sklepowych vitach od polskiej premiery, ale tak jakoś przyjemniej pomacać grę w domowych warunkach.
Potwierdzają się słowa recenzentów iż filmiki i screeny nie oddają sprawiedliwości - gra mimo niższej niż natywna rozdzielczość wygląda przepięknie. Co ważne, animacja nie zwalnia <paczę się na ciebie, Resistance ==>.
*aczkolwiek obawiam się o jego długowieczność. Oh well, radość amoleda. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-06-2012, 20:15
|
|
|
http://www.humblebundle.com/
Do Humble Indie Bundle dodano 3 nowe gry - tym samym za 8 Dolarów otrzymujemy 8 bardzo dobrych / świetnych gier, co daje mniej więcej 3.5 zł za jedną. Mówiąc krótko - kto nie kupi, ten głupi. |
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Smk
|
Wysłany: 19-06-2012, 07:50
|
|
|
W zasadzie nie wiem czy to właściwa kategorie, niemniej -K6 na Bluetooth. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 19-06-2012, 08:03
|
|
|
Cytat: | Thanks to the innovative solutions used in DICE+, the result of the roll isn’t displayed until the dice comes to stop. It makes your game even more exciting! |
Normalnie magia... Jak oni to zrobili? Nobel murowany. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Smk
|
Wysłany: 04-07-2012, 23:01
|
|
|
Czyli, odgrzewany kotlet, z może podręconą rozdzielczością?
I tak się sprzeda >D |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-07-2012, 16:12
|
|
|
CG trailer FFXIV 2.0.
Biorąc pod uwagę, że Yoshida jest bardzo kompetentny, jest szansa, że 2.0 będzie równie dobra jak ten trailer. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Crushmaker
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-07-2012, 14:24
|
|
|
A tu więcej info, jednak cena (20 Dolarów) zdecydowanie za wysoka. Co nie zmienia faktu, że pewnie i tak kupię, skoro na Steamową promocję nie ma co liczyć ( gra nie pojawi sie na Steamie). |
|
|
|
|
|
Smk
|
Wysłany: 27-07-2012, 15:25
|
|
|
Jak oni to chcą użytkownikom Androida sprzedać, nie wiem. JEst GemRB który sobie radę daje całkiem nieźle. Zapewne kluczowym słowem będzie "OPTYMALIZACJA". I debugging.
Co do iOSa - statystyczny applewiec zapewne nawet nie wie co to za gra..
No nic. I tak kupię >D |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
|