Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Dragon Age: Origins i Dragon Age II |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-05-2010, 17:59
|
|
|
Również dziękuję, DA:O w dalszym ciągu leży zainstalowany na dysku, a teraz dodatkowo jest zmodowany i zaktualizowany do wersji najnowszej. Szansę że go ruszę jeszcze kiedyś rosną :D |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-05-2010, 14:20
|
|
|
Ooo... Morduj dzielnie, Irian, morduj :> Dodatkowa osoba, z którą można obgadać grę, zawsze jest mile widziana ;)
(Ileż to się naczekałam, żeby Serik dorwał się do Przebudzenia i ze mną popiskał, a tak mu nie chciałam spoilerować, oj jakież to było frustrujące... XD)
GoNiś napisał/a: | Dragon Age Redesigned - KONIECZNIE. Poprawki morphów twarzy u npców i grywalnych postaci. Gra zyskuje gigantycznego bonusa do wyglądu. |
Mod jest absosmerfnie MRUCZNY, ale dzięki niemu większość postaci dostała pustych, białych oczek i wygląda to trochę upiornie. Czegoś mi brakuje? T_T
Swoją drogą, ta gra jest piekielnie wenogenna. Mało co potrafi dać mi takiego kopa do rysowania fanartów, chyba tylko Sailorki dawały większego, ale to było dawno temu. Bieganie po devie też swoje robi... XD |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-05-2010, 14:30
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Mod jest absosmerfnie MRUCZNY, ale dzięki niemu większość postaci dostała pustych, białych oczek i wygląda to trochę upiornie. Czegoś mi brakuje? T_T |
Tak, tekstur, które są w instalatorze moda. Mści się nie czytanie instrukcji :P |
|
|
Morg
|
Wysłany: 18-05-2010, 14:50
|
|
|
Keii napisał/a: | Są już pierwsze informacje na temat nowego DLC. |
W którym będzie się zdobywać Denerim darkspawnami. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-05-2010, 17:46
|
|
|
A co sądzicie o questach pobocznych towarzyszy głównego bohatera? Dla mnie najfajniejszy miała Shale. Ten Quest w przeciwieństwie do innych był długi i można było w nim połazić po nowej, ładnej lokacji. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 19-05-2010, 01:14
|
|
|
Otóż.
Kroniki Pomiotów oficjalnie uznaję za made of pure win i awesomeness.
Koniec konstruktywnego komentarza.
.
.
.
PIIIISK!
Możesz przejść przez miasto i wyrżnąć wszystkich co ciekawszych npców! I masz własnego ogra na smyczy! I psią kolczatkę, którą zakładasz na niewiem. Czysta faza. |
|
|
Serika
|
Wysłany: 19-05-2010, 09:50
|
|
|
GoNik! Napisz coś więcej! Seriki lubią spoilery, a na 100% nie dorwą się do Kronik Pomiotów przez kolejny miesiąc :/
1. Długie?
2. Są dialogi pomiędzy postaciami w drużynie? (bo próbowałam sobie wyobrazić i zeszłam)
3. One są od Arcydemona? W ogóle mają jakąś osobowość? :D |
|
|
Morg
|
Wysłany: 19-05-2010, 10:10
|
|
|
To ja się trochę między wódkę a zakąskę wcisnę... i tak - fazowe. :D
1. Niezbyt, przeszedłem jednego dnia w kilka godzin, ale mam wrażenie że trochę trudniejsze od podstawowej przygody i Awakeninga (JakJaNienawidzęGolemów)... choć równie dobrze mogłem się po prostu odzwyczaić.
2. Umm... jest chrzęczenie, rzęrzenie, czy inne nieartykułowane dźwięki ale chyba ciężko to nazwać dialogami. ;p No i ryki-rozkazy Arcydemona tłumaczone napisami.
3. Tak są od Arcydemona, ale osobowości nie przyuważyłem.
Krótko mówiąc - jak dla mnie - czysta faza. Tylko tyle i aż tyle. :D |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 23-05-2010, 23:00
|
|
|
Aurie Cousland.
Wy też wrzucajcie mordki i imiona swoich postaci. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 23-05-2010, 23:06
|
|
|
Ashnar, elfi mag - mój pierwszy pysio, miły, słodki i kochany (i naiwny, ale ćśśśś...). Dobrze widzicie, on MA dwa kucyki!
Stella Cousland - nieco złośliwa mała cholera, wcielona do straży siłą (niech Duncan spada >.>). |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 24-05-2010, 00:22
|
|
|
Navis Amell - koleżanka Asha z wieży, w najlepsiejszym ujęciu, jakie udało mi się zrobić ;)
Oraz całe stadko z pozostałych originów, mniej lub bardziej zaczęte. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 25-05-2010, 02:00
|
|
|
Nie pokazuję fem!Surany, którą skończyłam grę po raz pierwszy, bo (a) nie podoba mi się parę wyborów i (b) postać też się nie podoba.
Mairea Surana - elfia magiczka podejście drugie, czyli main do przeniesienia z podstawki do dodatku.
Adair Cousland - nieco naiwne i uparte młodsze dziecko Couslandów. Biega z wielkim dwuręcznym mieczem i ratuje urocze bagienne wiedźmy z opresji. Screen z początku originu, bo panu po raz trzeci czy czwarty przerabiałam twarz, żeby zaczął chociaż trochę przypominać swojego ojca >.>
Heltrin Tabris - uroczy fiołkowooki świr. Myślę, że nie będzie lubił paru postaci i zadźga Stena za bycie nudnym.
Kinra Andras - Orlesiańska Strażniczka, nowa szefowa burdelu w Amarancie. Szalenie podobają mi się ciapki przy oczach, wiwat tysiąc i jeden modów instalowany na zaś :3
W ramach bonusu: epicki screenshot. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-06-2010, 20:22
|
|
|
Na dobry początek Testboy! czyli zabawka do łypania na niektóre mody. Also, tu podgląd na miniaturę
Obecna postać, Alamaria czyli adoptowana córka couslandów z wielkim dwurękiem na plecach, charakter noble good (as long as we're not talking about Howes) i wielka miłość ser Gilmoire'a (czyli mod z dodatkowym postaciem w drużynie :D)
Ellen w miniaturze i w całości , czyli standardowo - ruda łuczniczka durząca się w rudej bardce, cytując GoNik "two-faced exp whore", czyli mostly lawful good. Będzie replay, bo część wyborów teraz, gdy znam już grę, zrobiłabym trochę inaczej. Poza tym muszę jej trochę twarz poprawić.
Poza tym będzie jeszcze Sophia-magiczka, dwóch bucowatych krasnali (Hagrid-bezkastowiec i Duran-książę) i Lego z lasu, czyli dalijski wybranek Zevrana. Ale jestem leniem, więc inną razą. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 08-06-2010, 08:09
|
|
|
Zapowiedziano anime DA. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|